Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ TIPS ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ!



5 Σημαντικότερα tips από τους ειδικούς για αν είσαι κούκλα στις φωτογραφίες του γάμου σου.

1.Διάλεξε ένα primer

Το σωστό primer δε θα τονίσει μόνο την επιδερμίδα σου αλλά θα λειτουργήσει και σαν βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ σου και θα το εμποδίσει να αρχίσει να τρέχει από ζέστη και τα φώτα. Μαλάκωσέ το λίγο με τα χέρια σου στο πρόσωπό σου πρν ξεκινήσεις να βάζεις το μακιγιάζ σου.

2.Ψάξε για τέλεια κάλυψη

Η ημέρα του γάμου σου δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βάλεις μόνο την ελαφριά ενυδατική σου κρέμα. Μία βάση για τέλεια κάλυψη είναι ιδανική για να καλύψει τα πάντα. Μη φοβάσαι ότι θα φαίνεσαι υπερβολικά βαμμένη. Τα πολύ βαριά makeup και βάσεις φτιάχνονται επίτηδες έτσι για τέτοιου είδους στιγμές καθώς μπροστά στην κάμερα το μακιγιάζ φαίνεται πολύ πιο ελαφρύ από ότι είναι.

3.Φρόντισε να ταιριάζουν όλα μεταξύ τους

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα κονσίλερ που να μην ταιριάζει με το χρώμα σου και την επιδερμίδα σου. Διάλεξε ένα κονσίλερ που να ταιριάζει και με τη βάση σου και να μην είναι πάρα πολύ ανοιχτό .

4.Συνέχισε με το σωστό συνδυασμό ρουζ και μπρονζέ

Τα δύο αυτά προϊόντα δουλεύουν μαζί για να κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει υπέροχο. Έτσι, το να αφήσεις ένα από αυτά απ’έξω μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι φλατ. Ξεκίνα βάζοντας πρώτα το ρουζ στα μάγουλά σου και συνέχισε βάζοντας το μπρονζέ κάτω από αυτά.


5.Μην ξεχάσεις τη λεύκανση

Η λεύκανση των δοντιών σου μπορεί να γίνει η καλύτερή σου φίλη στις φωτογραφίες του αρραβώνα σου. Κανόνισε να κάνεις μία λεύκανση είτε στο σπίτι είτε στον οδοντίατρό σου και το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα σε ξεπληρώσει.



Πηγή:faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...