Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΕΣ ΣΚΙΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΑΣ;


Ποιες σκιές ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σας;

Μετά το κραγιόν, οι σκιές ματιών είναι το επόμενο αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών στον τομέα του μακιγιάζ, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση σας . Κάποια λάθη όμως μπορούν, αντί για  ένα εντυπωσιακό και λαμπερό το αποτέλεσμα, να οδηγήσουν σε ένα μακιγιάζ που προσθέτει χρόνια και δεν τονίζει σωστά τα  φυσικά χαρακτηριστικά . 

Η Staxtopouta είναι εδώ για σας πει τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς σκιών που αναδεικνύει  το χρώμα των ματιών σας....

Το eyeliner σε μαύρο χρώμα φυσικά τονίζει υπέροχα όλα τα χώματα ματιών και για αυτί θεωρείτε μια  safe  διαχρονική επιλογή...


Καστανά Μάτια


Οι γυναίκες με καφέ χρώμα ματιών έχουν τις περισσότερες επιλογές στις σκιές αφού τους ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα. "Μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια απόχρωση θέλουν. Από γήινες και ζεστές μπρονζέ μέχρι μπλε, πράσινες και μοβ" υποστηρίζει η Gravani.



 Ombre Minerale 4 Couleurs Harmonie της Clarins

Dior Fusion Mono No 281 Cosmos του Dior 


Ombre Essentielle No 99 Hasard της Chanel


Πράσινα Μάτια

Η απόχρωση της σέπιας, το μωβ και το ροζ χρώμα είναι ιδανικά για τα πράσινα μάτια αφού δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση. Καθημερινά και σε πιο casual εμφανίσεις ένα απαλό ροζ είναι η καλύτερη επιλογή. Για εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατάλληλες είναι οι σκούρες μοβ ιριδίζουσες σκιές που δημιουργούν ένα δραματικό λουκ.



Palette City Drive Classy του YSL


Wild Shadow Vicious Purple της Max Factor


CK one mono eye shadow No 100 του Calvin Klein


Hypnose Palette Reflet d'Amethyste Lancome

Μάτια Μπλε

Το μπλε χρώμα στα μάτια είναι ένας φυσικός ήρεμος τόνος που χρειάζεται ζεστές αποχρώσεις σκιών ώστε να τονιστούν όμορφα. "Μ αρέσει να χρησιμοποιώ γκρι-καφέ τόνους. Αποφεύγω τους γαλάζιους ή μπλε αφού αποσπούν το ενδιαφέρον από το φυσικό χρώμα των ματιών που είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακό " λέει η make up artist Marina Gravani. Τα καλύτερα χρώματα είναι το χρυσό, το μπρονζέ, της σαμπάνιας, το μπεζ και το ροδακινί. Εναλλακτικά και για ένα απροσδόκητο λουκ απλώνουμε σκιές σε απαλό πορτοκαλί.




Eye shadow No 470 της Inglot


Eye Shadow Three Ring Yellow της MAC



Color Riche Eye Shadow luminous Golden Black P14 της L'Oreal Paris



Ecrin du Soir Νο 01 του Givenchy



Πηγή:marieclaire.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...