Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2014 :ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ;


Χρυσές σφαίρες 2014: Ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές;

Η μεγάλη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών έφτασε και οι νικητές αναδείχτηκαν. Ο προάγγελος των Oscar, όπως ονομάζονται οι Χρυσές Σφαίρες, έφερε στην κορυφή τις ταινίες 12 Years a Slave, American Hustle, Blue Jasmine και Dallas Buyers Club. Δες όλους τους μεγάλους νικητές της βραδιάς και πάρε μία γεύση για το τι θα γίνει στα Oscar!

Οι Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν κατά τη χθεσινή 71η τελετή, που διοργανώνει η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Hollywood.  Πάμε να δούμε τους νικήτες

Στην κατηγορία του Δράματος το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας κέρδισε το 12 Years A Slave, Καλύτερου Ηθοποιού Α΄ Αντρικού Ρόλου ο Μάθιου Μακόναχι για την ερμηνεία του στην ταινία Dallas Buyers Club και Καλύτερης Ηθοποιού Α’ Γυναικείου Ρόλου η Κέιτ Μπλάνσετ για το Blue Jasmine...

Κέιτ Μπλάνσετ 



 Μάθιου Μακόναχι 



12 Χρόνια Σκλάβος  ο σκηνοθέτης του: Στιβ ΜακΚουίν

Βραβείο Σκηνοθεσίας Αλφόνσο Κουαρόν, Gravity και καλύτερου σεναρίου  Σπάικ Τζόνζι, Her . Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας Η Τέλεια Ομορφιά του Πάολο Σορεντίνο.  Βραβείο  ΣΕΣΙΛ ΝΤΕΜΙΛ ο Γούντι Άλεν


Αλφόνσο Κουαρόν



Στην κατηγορία της Κωμωδίας ή Μιούζικαλ τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας κέρδισε το American Hustle, Καλύτερου Κωμικού Ηθοποιού ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το The Wolf of Wall Street και καλύτερης Κωμικής Ηθοποιού η Έιμι Άνταμς για την ερμηνεία της στην ταινία American Hustle.  

Έιμι Άνταμς


 Λεονάρντο Ντι Κάπριο 




Όσο για τα βραβεία Β’ Αντρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου αυτά τα πήραν ο Τζάρετ Λέτο για το Dallas Buyers Club και η Τζένιφερ Λόρενς για το American Hustle.

Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδιών αναδείχτηκε το Frozen ενώ καλύτερη ξενόγλωσση ταινία το The Great Beauty.


Τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου τραγουδιού κέρδισε το U2 Ordinary Love, Mandela: Long Walk to Freedom.

Στην κατηγορία των Σειρών, καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά αναδείχτηκε το Breaking Bad. To Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά πήρε ο Μπράιαν Κράνστον για το Braking Bad και Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά η Ρόμπιν Ράιτ για το House of Cards.

Breaking Bad


Στην κατηγορία της Κωμωδίας ή του Μιούζικαλ τις εντυπώσεις έκλεψε φέτος ο Άντι Σάμπεργκ για την ερμηνεία του στο Brooklyn Nine-Nine και η Έιμι Φόλερ για το Parks & Recreation. Τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμικής Σειράς πήρε το Brooklyn Nine-Nine.

Τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης Μίνι Σειράς κέρδισε το Behind The Candelabra ενώ το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε Μίνι Σειρά κέρδισε η Ελίζαμπεθ Μος για την ερμηνεία της στο Top of the Lake και Καλύτερου Ηθοποιού σε Μίνι Σειρά ο Μάικλ Ντάγκλας για το Behind the Candelabra.

Μάικλ Ντάγκλας




Στους υποστηρικτικούς ρόλους σε Μίνι Σειρά νικητές αναδείχτηκαν η Ζακλίν Μπισέ για το Dancing on the Edge και ο Γιον Βόιτ για το Ray Donovan.

Δείτε επίσης: Τα top «κέρατα» της Showbiz


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...