Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;



Πριν το μοιραίο εσύ τι κάνεις;

Πριν να περάσουμε  "κυρίως πιάτο" τα συνοδευτικά και οι μεζέδες κάνουν την διαφορά! Στο κρεβάτι το παν είναι να παίξουμε με όλες τις αισθήσεις μας η επικοινωνία, τα αγγίγματα, οι μυρωδιές, το κοίταγμα στα μάτια, τα λόγια είναι αυτά που δένουν τα ζευγάρια. Λόγω έλλειψης χρόνου, όρεξης, ντροπής κτλ. Το ζευγάρι πλέον δεν έχει διάθεση να αφιερώσει χρόνο και να πει το απλό: "Είμαι εδώ γι εσένα".Και κάπου εκεί η σχέση βαλτώνει ή απλά γίνεται εφήμερη.

Αφήστε τα προβλήματα όλοι γνωρίζουμε στην άκρη και δείξτε πως νοιάζεστε. Θέλετε να τον κάνετε δικό σας για πάντα; Δείξτε του την διάθεση  σας να τον ικανοποιήσετε  και φυσικά βάλτε τον στην διαδικασία να ενεργήσει και αυτός αναλόγως. Όλη η μαγεία κρύβεται στο πριν. Staxtopoutes μου χαλαρώστε και βάλτε μπροστά την φαντασία σας. Ένα παιχνίδι με κλειστά μάτια και αγγίγματα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν το αντίθετο θα έλεγα…

Τι μπορείτε να κάνετε;

Αρχικά, σταματήστε να βλέπετε το ως αγγαρεία. Είναι κάτι που αρέσει σ΄ όλους μας και το έχουμε ανάγκη όλοι. Το φλερτ, το άγγιγμα, το παιχνίδι, το φιλί, η συνύπαρξη δημιουργούν μια τέτοια ατμόσφαιρα που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.Αφιερώστε χρόνο και επικοινωνήστε με το σύντροφό σας τι είναι αυτό που σας αρέσει; Μάθετε να το ζητάτε αλλά και μάθετε να ανταποδίδετε και εσείς. Πολύ συχνά οι άνθρωποι ντρέπονται ή νιώθουν ευάλωτοι στο κομμάτι αυτό της επικοινωνίας. Ανησυχούν μήπως νιώσουν απόρριψη ή μήπως πληγώσουν το σύντροφό τους ή ακόμα μήπως αυτό που σκέφτονται είναι ανάρμοστο. Το εμπόδιο αυτό που έχετε θέσει εσείς οι ίδιοι στην ικανοποίηση σας αποκρύπτει και ένα κομμάτι του εαυτού του συντρόφου σας, που η αποκάλυψή του θα σας φέρει πιο κοντά. Μιλήστε  και πράξτε χωρίς δεύτερες σκέψεις!









Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...