Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

10+1 TIPS ΤΗΣ ΝΑIL ARTIST ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!


10+1Tips της Nail Artist Φιλίππας Κάβουρα για επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι!


Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα περιποιήμενα νύχια αλλά πολλές φορές όταν προσπαθούμε να κάνουμε μανικιούρ στο σπίτι μόνες μας το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί πλήρως. Πότε κάτι πάει στραβά με τα πετσάκια, πότε το μανό δεν στρώνει, δεν στεγνώνει  και πότε το χρώμα ξεφλουδίζει γρήγορα.  Αυτές όλες οι αναποδιές με ταλαιπωρούσαν και εμένα για αυτό απευθύνθηκα στην ειδικό.

Η αγαπημένη μου τεχνίτρια, εκπαιδευτικός και expert nail artist Φιλίππα Κάβουρα με τις συμβουλές της  με βοήθησε να πετύχω το τέλειο, επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι μου! Ακολουθήστε πιστά τα tips και  σας  υπόσχομαι το  επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι να γίνει για εσάς  παιχνιδάκι!...


Πάμε να δούμε  Staxtopoutes  μου τα  tips που μας δίνει η Φιλίππα Κάβουρα ..


1. Λιμάρουμε τα νύχια μας στο επιθυμητό σχήμα. Προσοχή στις λίμες  οι επαγγελματικές χάρτινες λίμες  είναι  οι καλύτερες για να μην καταστρέφεται τα νύχια σας. Όταν λιμάρεις τα νύχια σου, κάνε το από την εξωτερική γωνία προς το κέντρο και πάντα προς μια κατεύθυνση.


2. Βάζουμε μαλακτικό υγρό σε μορφή κρέμας - ντζέλ για τα επωνύχια ( είναι  ο επίσημος όρος ενώ η κοινή ονομασιά τους είναι πετσάκια)

Μαλακτικό επωνυχίων 




3. Σε ένα μπολ με ζεστό νερό  με άλατα μουλιάζουμε τα χεριά μας μέχρι να μαλακώσουν και έπειτα τα σκουπίζουμε.






4. Το καλύτερο για τα επωνύχια είναι να τα σπρώχνουμε και μόνο αν υπάρχει η απαιτούμενη γνώση να τα κόβουμε. Αν δεν γνωρίζει κανείς μπορεί εύκολα να αφαιρεί και το υγιές δέρμα που προστατεύει τη βάση των νυχιών από βακτήρια και μολύνσεις.



5. Περάστε με το μπάφερ την πλάκα του νυχιού και στη συνέχεια γυαλίστε με την γυαλιστική λύμα.

6. Αφαιρούμε τα κατάλοιπα σκόνης και με ένα βαμβάκι με οινόπνευμα σκουπίζουμε τα νύχια για αποστείρωση. Περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί.


Τips για σωστό  βάψιμο των νύχιων

1. Η βάση είναι πολύ σημαντική και την περνάμε πάντα πριν το μανό. Η βάση που θα βάλουμε είναι καλό να περιέχει βιταμίνες - κερατίνη.

Βάση




2. Περνάμε δύο στρώσεις βερνικιού.





3. Και σφραγγίζουμε το χρώμα με top coat.



4. Αφήνουμε να στεγνώσουν.

Extra tip 

Για να έχουμε όμορφο και σωστό αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρώμα είναι καλό να χρησιμοποιούμε πάντα επαγγελματικά προϊόντα  τα οποία να είναι εγκεκριμένα από τον Ε.0.Φ . 


Τα προϊόντα που η Φιλίππα Καβουρά  χρησιμοποιεί και μας προτείνει ως τα καλύτερα για μανικιούρ είναι της εταιρίας Clina glaze και μπορείτε να τα προμηθευθείτε :


Μιχάλης Βρέττας  Αγγελακή 39 Κέντρο Θεσσαλονίκης τηλ. 2310 232266

κα Περικλέους 63 Χολαργός  Αθήνα .τηλ. 210 6538220








Την  εκπαιδεύτρια Φίλιππα Κάβουρα μπορείτε να την βρείτε  :


στο Facebook  Filippa Kavoura Nail Artist 
τηλ. 6975718101







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...