Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΛΑ ΜΟΥ "ΒΡ@Μ@Κ@"!! ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΑΛΕΣ!




Μίλα μου "βρ@μ@κ@"!!Οδήγος για ντροπαλές!

Aς φερθούμε για λίγο ως ενήλικες. Όλες, (ναι, κι εσύ που διαβάζεις) έχουμε πέσει κατά τύχη (!) αργά το βράδυ στην τηλεόραση σε  γνωστές διαφημίσεις για  μεγάλους και όχι μόνο... Και σε όλες τις ταινίες, έχουμε δει μια γυναίκα να φωνάζει δυνατά και τις περισσότερες φορές να λέει πράγματα που σε εμάς φαίνονται αστεία.

Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θέλουμε να γίνουμε αυτές οι γυναίκες, αλλά να σου πω ένα  βασικό tip για τις σχέσεις που τελικά θέλεις να στεριώσουν  τα βρ@μικά αυτά λογάκια είναι απαραίτητες. Μια φράση μια λέξη μπορεί να τόσο"ανεβαστική" που θα σας κάνει να περάσετε πολύ καλά και οι δύο. Μπορεί βέβαια από απίστευτα καυτό συστατικό της συνεύρεσης να γίνει αστείο. Για αυτό διάβασε το οδηγό μας για  να μιλάς ζουζουνιαροπονηρούτσικα πριν ανοίξεις το στόμα σου...

1. Πιες ένα ποτηράκι. Εννοούμε, όμως, ένα ποτηράκι. Καλύτερα πιες ένα ή δύο σφηνάκια. Θα λύσουν τη γλώσσα σου (αυτός είναι ο στόχος) και θα σου φύγει το άγχος. Μην μεθύσεις γιατί αλλιώς θα δείχνεις λίγο... χαζούλα.

2. Κάνε ατμόσφαιρα. Πριν τη μεγάλη στιγμή απέκτησε μια ιεροτελεστία που σε κάνει να νιώθεις μια Θεά. Βάλε ένα playlist με κομμάτια  που αγαπάς και κάνουν ατμόσφαιρα. Ή πιεις λίγο κόκκινο κρασί ή μίλησε με τις φίλες σου όλο και κάτι θα έχουν να σου πουν. Κάνε ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα για να μπεις στο ρόλο της γατούλας.

3. Ξεκίνησε νωρίς. Πες λέξεις που σου ταιριάζουν. Μίλησε για πράγματα που σου αρέσουν και πες τα τη στιγμή που είσαι...ντυμένη. Όχι στο κρεβάτι... Πες του τα όταν θα είστε στο αμάξι σε μια άσχετη στιγμή. Αυτό θα σου δώσει extra αυτοπεποίθηση για τη μεγάλη στιγμή. Σαν να παίρνεις το βάπτισμα του πυρός!

4. Στην τελική ευθεία. Όταν είσαι έτοιμη να πεις κάτι πιο επικίνδυνο ξεκίνησε με ένα βαθύ αναστεναγμό ή ένα εμφατικό "ναι". Μπορείς να του κάνεις κοπλιμέντα για το σώμα του. Και δεν αναφερόμαστε στους κοιλιακούς του.

5. Κατέβα χαμηλά. Είναι η στιγμή που μπορείς να τα πεις όλα. Ο σύντροφός σου θα έχει μπει στο κλίμα και εσύ θα νιώθεις αυτοπεποίθηση. Θα έχεις το πάνω χέρι και εκείνος θα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τότε  είναι η στιγμή σου..


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...