Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΚΟΥΡΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ;


Ξανθά μαλλιά σκούρα φρύδια μήπως να ακολουθήσεις την τάση;

Ενώ στο παρελθόν το να έχεις ξανθά μαλλιά με μαύρα ή καστανά φρύδια θεωρούνταν λάθος, σήμερα αποτελεί trend.  H Βαφή στα φρύδια ή το ντεκαπάζ μπορεί να είναι και καταστροφικό. Να χα΄σεις τα φρύδια σου ή να τα κάψεις ναι μεν μπορεί να ακούγεται ακραίο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί και να συμβεί. Πολλές κοπέλες έχουν πάθει ζημιά με το θέμα φρύδια και καλό θα ήταν να μην κάνετε μόνες σας  πειράματα. 

Μάλιστα τώρα που το σκούρο φρύδι και λανσάρετε  με ξανθό μαλλί  από πολλές σταρ του Hollywood έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στυλ.Πάμε να δούμε το στυλ και να πάρουμε ιδέες…

Μία από αυτές είναι η Μπιγιονσέ η οποία όταν έχει τα μαλλιά της ξανθά αφήνει τα φρύδια της στο φυσικό τους χρώμα. Από τη μία μεριά το ξανθό μαλλί γλυκαίνει το πρόσωπό της και από την άλλη τα σκούρα φρύδια της, δίνουν ένταση στο βλέμμα της.



Η Γκουέν Στεφάνι είναι ακόμα μία σταρ που λανσάρει το συγκεκριμένο στυλ εδώ και αρκετά χρόνια. Στη Γκουέν αρέσει να βάφει τα μαλλιά της ένα πολύ ανοιχτό ξανθό ενώ τα φρύδια της εξακολουθούν να έχουν το φυσικό τους σκούρο χρώμα.



Η Ρίτα Όρα έχει κάνει τα ξανθά μαλλιά της και τα μαύρα της φρύδια το σήμα κατατεθέν της ενώ το ίδιο έχει κάνει και η θεα Σκάρλετ Γιόχανσον.






Η Κέιτ Γουίνσλετ μπορεί να έχει βάψει τα μαλλιά της στο παρελθόν κόκκινα και ξανθά αλλά ποτέ δεν αλλάζει το χρώμα των φρυδιών της.




Τέλος η Άσλι Όλσεν, η Έμα Γουάτσον και η Λίντσεϊ Λόχαν έχουν επίσης ξανθά μαλλιά και σκουρόχρωμα φρύδια κάνοντας το λουκ τους μοναδικό.







Είτε μπορείς να το πιστέψεις είτε όχι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα όταν συνδυάζεις τα σκούρα φρύδια με τα ξανθά μαλλιά. Ένα από αυτά είναι ότι δε χρειάζεται να φοράς πολύ μακιγιάζ. Τα μάτια σου είναι τονισμένα από μόνα τους και βοηθούν στο να μη φαίνεται το πρόσωπό σου άχρωμο ακόμα και όταν δεν έχεις χρησιμοποιήσει eyeliner, μάσκαρα ή σκούρες σκιές.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δε χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα στο να βάφεις τα φρύδια σου σε τακτά χρονικά διαστήματα.





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...