Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!


Καψούρης στέλνει γράμμα  στην κοπελιά που γουστάρει και γράφει ιστορία!


Εμείς οι γυναίκες δεν ξέρουμε τι θέλουμε μερικές φορές. Μας κοιτάνε και κατεβάζουμε τα μάτια χαμηλά, μας χαμογελάνε και αναρωτιόμαστε τι πάει στραβά με τον τύπο, μας φλερτάρουν και το γιόμα πέφτει σύννεφο, Μας φτύνουν και κάπου στα μισά  αφού έχουμε λυσσάξει καταλήγουμε πως ο τύπος είναι τσιριμπιμ- τσιριμπομ που έλεγε και η γιαγιά μου. Τελικά τι θέλουμε στη ζωή μας για να χαμογελάσουμε; Να πούμε και ένα "δεν βγαίνεις και θα δείξει" Ένα κοίταγμα, ένα φλέρτ μια ατάκα έστω και ένα ραβασάκι μπορεί να είναι η αρχή για μια σχέση ζωής; Θέλουμε  να μας γουστάρουν, θέλουμε το παιχνίδι του φλέρτ ναι ή όχι; Σκεφτείτε αυτά διαβάστε και το γράμμα του  νεαρόυ Παντελή που εξομολογείται τα συναισθήματα που τρέφει στην «κοπελιά» και αν σας τύχει δράστε...

Το γράμμα γράφει:"Καλησπέρα κοπελιά, με λένε Παντελή και είμαι το παιδί που σου έκανε κουμάντο να παρκάρεις. Θέλω πολύ να γνωριστούμε. Αυτό το λαστιχάδικο απέναντι είναι δικό μου και πρόκειται για υγιής επιχείρηση. Αν θέλεις λοιπόν και εσύ πάρε με στο 69..., είναι what's up. Μην με περνάς για κανένα επιπόλαιο λιγούρη, είμαι σοβαρός άνθρωπος αλλά όταν σε είδα έπαθα... πλάκα.


Sorry αν έκανα λίγα ορθογραφικά λάθη αλλά γράφω βιαστικά... Και αν δεν γουστάρεις να τα πούμε έλα να βάλεις λάστιχα. Τα δικά σου παλιώσανε. Θα σου κάνω καλή τιμή. Παντελής..."

Τι λέτε η φίλη να έκανε; Τα πήρε τα νέα πατούμενα στο αυτοκίνητο ;Βγήκε ραντεβού; Εσείς τι θα κάνατε;






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...