Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ;(17/01)




Ποιες ταινίες αξίζουν να επισκεφθείτε στις αίθουσες τις επόμενες μέρες;



Αυτή την εβδομάδα  δύο Έλληνες, η ηθοποιός Βαλέρια Γκολίνο στο τιμόνι και ο  σκηνοθέτης Ντένης Ηλιάδης  με δυο καταπληκτικές ταινίες δίνουν στον Ελληνικό Κινηματογράφο για άλλη μια φορά τα εύσημα για να ονειρεύεται και να διεκδικεί την διεθνή αναγνώριση.Δυο γερόλυκοι της… υποκριτικής πάλης (Ντε Νίρο και Σταλόνε), ένα σκυλί και μια ομπρέλα συνθέτουν το σκηνικό αυτής της εβδομάδας. Τι λέτε πάμε σινεμά;

 Grudge Match: Ο λύκος και αν εγέρασε… λέει η γνωστή παροιμία, εδώ όμως παραγέρασε και κρέμασε ολάκερη η μούρη από τις πλαστικές με αποτέλεσμα οι γροθιές μάλλον καλό να κάνουν τόσο στους ηθοποιούς όσο και στον θεατή αν όμως καταφέρουν να τον ξυπνήσουν για να φύγει από την προβολή. Robert De Niro, Sylvester Stallone και Kim Basinger σε μια βαρεμένη κωμωδία να προσπαθούν να γκρεμίσουν εγωισμό και λάθη και να χτίσουν μια καινούρια ζωή, τώρα στα πίσω πίσω, με φόντο τα ιδρωμένα rings του box...



Belle et Sebastien: Ένα βιβλίο για παιδιά που έγινε τηλεοπτική σειρά, ιαπωνικά κινούμενα σχέδια και τελικά βρήκε το δρόμο του για την μεγάλη οθόνη. Η πεντάμορφη και το τέρας, στον ίδιο ρόλο, μέσα από τα μάτια ενός κατάλευκου χνουδωτού σκύλου και του μικρού φίλου, που επιβιώνουν στην ορεινή Γαλλία την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα παιδιά θα το καταχαρούν, αν πάλι εσείς δεν συγκινηθείτε από τα σάλια της Belle είναι σίγουρο ότι οι επόμενες διακοπές σας θα είναι στις Γαλλικές Άλπεις, μετά από τις εικόνες που θα δείτε στην ταινία.



Plus one: Το κορυφαίο πάρτι της χρονιάς είναι γεγονός και είστε όλοι καλεσμένοι… πολλές φορές. Τι σημαίνει αυτό; Η επιστημονική φαντασία μπλέκεται με το θρίλερ και την ψυχολογία και βγάζει ένα πολύ ενδιαφέρον ποτ πουρί όπου οι χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι με την ερώτηση: Τι θα έκανες αν συναντούσες τον εαυτό σου; Και αν τον ξανασυναντούσες; Και αν τον ξανασυναντούσες; Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντένης Ηλιάδης  και παρότι μιλάμε για ένα teen movie η συγκεκριμένη ερώτηση θα ιντριγκάρει πολλούς από εσάς!




Η Μαγική Ομπρέλα: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει που θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Η αυτοαναφορική ταινία των στούντιο της Disney πάνω στο προφιλ του «καλόκαρδου αλτρουϊστη» Walt μπορεί να σε θυμώσει απίστευτα. Ευτυχώς οι υποκριτικές ικανότητες της Emma Thompson και του Tom Hanks, σε κάνουν να ξεχνας την προπαγανδίζουσα διάθεση μιας αδιάφορης ταινίας που στην τελική... δεν σου λέει και κάτι αξιόλογο σε επίπεδο παρασκηνίου για την αγαπημένη μας Μαίρη Πόππινς.



Μέλι: Θα σε κάνει να... κολλήσεις με το πλεόνασμα καρδιάς και ψυχής που έχει. Το ερώτημα που έχει θέσει στο παρελθόν η ταινία του Αλεχάνδρο Αμενάμπαρ «Η Θάλασσα μέσα μου», αν η ζωή είναι δικαίωμα ή υποχρέωση, έρχεται στο προσκήνιο μέσα από τα ηθικά διλλήματα που θα αντιμετωπίσει μια ακτιβίστρια με την ιδιότητα του «αγγέλου θανάτου». Όριμο σκηνοθετικό ντεμπούτο από την πολυτάλαντη Ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Βαλέρια Γκολίνο.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...