Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ;


Ξέρεις πιο είναι το κατάλληλο κόκκινο κραγιόν για την ηλικία σου;



Όλες οι γυναίκες κάθε ηλικίας, κάθε στυλ σίγουρα έχουν μία απόχρωση του κόκκινου κραγιόν την οποία αγαπάνε. Το πιο κλασσικό make up look έχει σίγουρα μέσα κόκκινο κραγιόν. Ανάλογα με το στυλ είναι πιο πορτοκαλί, πιο φούξια, πιο μπορντώ

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας σας  στο στυλ σας αλλά και στην ηλικία σας. Συνδυάστε το με το κατάλληλο make up στα μάτια σας. Μπορείτε να το φορέσετε και μόνο του, αφήνοντας φυσικά βαμμένο το υπόλοιπο μέρος του προσώπου σας.

Από τα είκοσι χρόνια μέχρι και τα 60+ το κόκκινο κραγιόν παραμένει πιστά στο νεσεσέρ μας. Αλλάζει μόνο η απόχρωση αφού καθώς περνά ο χρόνος η απόχρωση διαφοροποιείται ώστε να μας κολακεύει. Επώνυμες γυναίκες μας δείχνουν την σωστή απόχρωση φορώντας το σε εκδηλώσεις απ όπου οι φωτογραφίες κάνουν το γύρω του κόσμου. 

Πάμε να δούμε ,λοιπόν , ποιο κόκκινο μας πηγαίνει ανάλογα με την ηλικία μας;

Πριν τα είκοσι 



Ένα πορτοκάλι κόκκινο είναι για εσάς πολύ καλή επιλογή βάλτε το τώρα που μπορείτε κορίτσια!


Korres κραγιόν MANGO SPF 10_52  πορτοκαλί κόκκινο

Camilla Belle, 20s



Eνα ροζ-κόκκινο κραγιόν είναι φρέσκο και νεανικό. Eπιλέγουμε ένα με γυαλιστερό τελείωμα ή απλώνουμε πάνω από το κραγιόν ενυδατικό lip balm.

Perfect Rouge RS 453 της Shiseido


Kate Moss, 30s



Δυναμικό και κομψό είναι το ιδανικό κόκκινο κραγιόν για τις γυναίκες που βρίσκονται γύρω στα 30. Ιδανικό είναι το κόκκινο της φωτιάς.




Retro Matte Lipstick Dangerous της MAC

Sandra Bullock, 40s



Η καλύτερη επιλογή είναι ένα κόκκινο με πορτοκαλί βάση που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Ακόμα καλύτερα αν η φόρμουλα προσφέρει όγκο στα χείλη




Rouge Pur Couture No 50 του YSL


Madonna, 50s



Το βαθύ κόκινο του κρασιού χαρίζει ένα εξεζητημένο ταυτόχρονα αποτέλεσμα. Κάνουμε περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν ώστε να δείχνει ακόμα πιο έντονο και σταθερό. 



The lipstick Classic Cream Lipstick Ruby No 180 των Dolce & Gabbana

Lynn Wyatt, 60s


Λάμψη και φωτεινότητα χρειάζονται τα χείλη και η επιδερμίδα. Το κόκκινο του κερασιού σε κρεμώδη μορφή είναι σοφιστικέ και κλασσικό ενώ παράλληλα ενυδατώνει τα χείλη.



Pure Color High Intensity Lip Lacquer Hot Cherry της Estee Lauder




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...