Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΛΕΙΣ ΠΥΚΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ;


Θέλεις πυκνές βλεφαρίδες; Τι κάνεις λάθος;


Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν πυκνές και μακριές βλεφαρίδες και επενδύουν αρκετά ποσά για να αποκτήσουν τις καλύτερες μάσκαρα της αγοράς. Το θέμα όμως δεν είναι πόσο ακριβή μάσκαρα θα έχετε και πόσες στρώσεις θα απλώσετε για να δημιουργήσετε το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων. Το θέμα είναι πόσο καλά περιποιείστε και προσέχετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές:

1.Η πρώτη συμβουλή, που είναι αρκετά σημαντική, είναι ο τρόπος που κάνετε ντεμακιγιάζ. Είμαι σίγουρη ότι όλες οι γυναίκες όταν κάνουν ντεμακιγιάζ ματιών τρίβουν μηχανικά τα μάτια, τόσο όσο δεν πονάνε. Οι κινήσεις αυτές σπάνε τις βλεφαρίδες και το χειρότερο τις ξεριζώνουν. Δύσκολο να ξαναβγούν...

2.Το ντεμακιγιάζ των ματιών πρέπει να γίνεται με πολύ απαλές κινήσεις, χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα για τα μάτια. Στην πρώτη φάση του ντεμακιγιάζ ματιών χρησιμοποιείστε μια μπατονέτα εμποτισμένη με το προϊόν και «χτενίστε» απαλά τις βλεφαρίδες από πάνω και από κάτω. Αν δεν έχετε ειδικό προϊόν για ντεμακιγιάζ ματιών – χρησιμοποιείστε του προσώπου.

3.Άλλη μια κακή συνήθεια που κάνουμε όλοι είναι να τρίβουμε τα μάτια, ειδικά μετά από μια κουραστική ημέρα, είναι ανακουφιστικό – όμως παράλληλα καταστροφικό για τις βλεφαρίδες και για τους μαύρους κύκλους.

4.Κάθε βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ, απλώστε ένα οργανικό λάδι ή μια σπιτική ενυδατική κρέμα στις βλεφαρίδες. Πάρτε ελάχιστη ποσότητα σε ένα δάχτυλο και χαϊδέψτε τις βλεφαρίδες από τη ρίζα προς τα πάνω, έτσι θα τους δώσετε και ανοδική φορά. Ακολουθήστε αυτή την φροντίδα για 2-3 μήνες και θα δείτε μεγάλη διαφορά.


Πηγή: Jenny.gr



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...