Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

MESSY HAIR ! Η ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!



Messy hair! H τάση που τρελαίνει τους άντρες!


Το ατημέλητο, χαλαρό στυλ δεν ταιριάζει μόνο στο καλοκαίρι. Ιδιαίτερα οι κοπέλες σε νεαρή ηλικία πρέπει να αποφύγουν τα άκρως κλασσικά και αυστηρά looks. Όσο πιο άνετες και χαλαρές είστε με την εμφάνισή σας, τόσο πιο hot και προσιτές είστε και οι άντρες το εκτιμούν αυτό! Δείξε πως είσαι χαλαρή και προσιτή ;Πώς; Κάνε ένα μοντέρνο κούρεμα ή τα μακριά σου μαλλιά κάντα να φαίνονται messy!  Αφήστε τα φυσικά σπαστά, σγουρά ή ίσια. 

Πιάστε τα σε ατημέλητο στυλ, αποφύγετε τον όγκο και τα προϊόντα styling μαλλιών που κάνουν πιο αυστηρό το hair look και γίνετε ακόμα πιο hot και νεανικές. Ελέυθεερα ,με αφρό, κυματιστά, ponytails, κότσοι, πλεξούδες, twisted updos οι επιλογές είναι πολλές και όλες στην μόδα!

Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο ταλέντο ή κάποια γνώση, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα δάχτυλα των χεριών σας, ούτε καν χτένα καιι δείξτε την Rock πλευρά σας! Δείτε τα look που μπορείτε να κάνετε...

Οι επιλογές σε κοντά κουρέματα πολλές! Λίγο gel ή αφρός και είσαι έτοιμη!





Κότσοι , πλεξίδες, περίτεχνα χτενίσματα όλα προσεγμένα έτσι ώστε να έχουν το άψογο messy  στυλ!








Μακριά μαλλιά, καρέ μαλλιά, βάλε αφρό , πάρε την φυσούνα σου γυρνα το κεφάλι σου προς τα κάνω και στέγνωσε τα ανάποδα! Παίξε με τα σπαστά κυματιστά messy μαλλιά, δεν θέλεις παρά μόνο 5 λεπτά!











Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...