Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!


Κλασικές κωμωδίες για τρελό γέλιο!

Δύσκολα περνάμε λέμε! Έχουμε πήξει ...και αυτή η τηλεόραση έχει γίνει ότι πρέπει για να την σπάσεις! Είναι βράδυ και Σ/Κ βαριέσαι να βγεις. Άντε να βρεις να παρκάρεις, άντε να σε ποδοπατήσουν πάλι σε κάποιο μπαράκι και- εδώ που τα λέμε- δεν είναι καιρός για τρομερές πολυτέλειες.Τι λες για βραδιά τρελού γέλιου; Ποπ κορν, μπυρες σουβλάκια και άλλα καλούδια, παρεούλα και φύγαμε για γέλιο! Πάρε τηλέφωνο τους κολλητούς, και ετοιμαστείτε να νοικιάστε μια καλή κωμωδία. H Staxtopouta σας έχει κάνει μία λίστα με  αγαπημένες  κωμωδίες, ώστε να μην στέκεσαι με τις ώρες στο DVD club...και ετοιμαστείτε για τρελά γέλια!

Το Πάρτυ 



Η ταινία αναφορά στον Peter Sellers είναι όπως βλέπεις και η πρώτη στην λίστα. Είναι από αυτές τις κλασικές ταινίες που ο πατέρας σου σου λέει να δεις και αντιδράς!! Δεν φαντάζεσαι τι χάνεις; Σσουρεάλ συνοθύλευμα τυχαίων περιστατικών που δένουν όμως τόσο αρμονικά και γλαφυρά σε μια κωμωδία που σε κάνει να γελάς τόσο αγνά. Κι αυτό γιατί τα αστεία της είναι ανθρώπινα, απλά, μασημένη τροφή για κάθε νου της δεκαετίας του 60 που ανακάλυπτε ότι ο κινηματογράφος μπορεί να τον κάνει να πέσει κάτω από τα γέλια. Με την αστείρευτη ενέργεια του Bakshi. Ω birdie nam nam

The Hangover



Το ένα. Το πρώτο. Το μοναδικό. Όχι το δεύτερο. Γιατί στο πρώτο έγινε αυτό το ηλικιακό τσακ και πάλι και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Η καφρίλα πήγε σε άλλο επίπεδο, ενήλικο, ξεσηκωτικό. Η παρέα αυτή έγινε το λάβαρο του σχεσάκια, του εργένη, του παντρεμένου, του οποιοδήποτε μεσήλικα θέλει κάποια στιγμή να βγει και να γλεντήσει σε μία σειρά ξεκαρδιστικών στιγμών που ήταν τόσο υπερβολικές που μόνο να γελάσεις μπορούσες. Δίκαιος ο ντόρος.

Borat 



Θεωρώ ότι ο Sacha Baron Cohen είναι από τους πιο έξυπνους ηθοποιούς. Με χιούμορ που, το παραδέχομαι, μπορεί να ενοχλήσει πολύ κόσμο. Είναι αρκετά προσβλητικό αλλά ταυτόχρονα πολύ έξυπνο. Ο τύπος δεν κάνει κωμωδία έτσι όπως την έχει πολύς κόσμος στο μυαλό του. Κάνει σάτιρα, ίσως χυδαία πολλές φορές, για το πως αντιμετωπίζουν σε πολλά μέρη του κόσμου την ομοφυλοφιλία, την ισότητα ανδρών γυναικών, τον ρατσισμό, την ανάγκη των γυναικών να παντρευτούν και άλλα πολλά. Εάν σου αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες, δοκίμασε να δεις και το Bruno και τον φετινό Δικτάτορα. Εάν όχι, μην μπεις καν στον κόπο.

The change up 



Jason Baterman (Juno και Horrible Bosses) και Ryan Reynolds (Buried, Green Lantern, the Proposal και Amityville Horror). Εάν έχετε παιδάκια στο χώρο, καλό είναι να μην την δείτε μαζί τους καθώς έχεις σκηνές με αρκετό γυμνό. Μπορεί σε ορισμένες σκηνές να σε κουράσει- ειδικά κάπου στην μέση- αλλά θα αποζημιωθείς από τα γέλια.

Just Go with It 


Νομίζω ότι όποια ταινία με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler και να διαλέξεις, θα κλαις μέχρι δακρύων. Σε αυτήν συγκεκριμένα, και η Jennifer Aniston είναι συγκλονιστική. Έχει κάποια σημεία με πιο καυστικό χιούμορ αλλά who cares! Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις και θα είναι μία κωμωδία που θα δεις, θα ξαναδείς και θα ξαναδείς χωρίς να βαρεθείς.

Horrible bosses 


Φοβερή κωμωδία, με τρεις τύπους που προσπαθούν μάταια να το παίξουν δολοφόνοι αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να αφήνουν πίσω τους χάος. Μία Jennifer Aniston σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, πλαισιωμένη από ένα cast πολύ καλών ηθοποιών. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση των συγγραφέων να διακωμωδήσουν μία κατάσταση όπου το γέλιο σου βγαίνει εντελώς φυσικά, χωρίς ξεπερασμένα αστεία.

Due Date 


Αγαπώ τον Zach Galifianakis και τον Robert Downey Jr. Μπορεί η ταινία να αγγίζει τα όρια της βλακείας και της χαζομάρας σε ορισμένα σημεία αλλά σίγουρα βγάζει γέλιο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν μία παράξενη χημεία στο παίξιμό τους, που βγαίνει τέλεια στην οθόνη. Μην διαβάσεις κριτικές πριν δεις την ταινία γιατί, η αλήθεια είναι πως, οι κριτικοί την θάψανε. Αλλά για ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι είναι ιδανική.

Step Brothers


Λίγο πιο παλιά αλλά κλασσική. Δεν συνιστώ βέβαια να την δείτε παρέα με μικρά παιδιά καθώς έχει τα μπινελίκια  της. Παρ’ όλα αυτά είναι ιδανική για παρέες που απαρτίζονται από περισσότερους άντρες  Staxtopoutes μου!!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...