Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

5 MΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ BOLD LIPS ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ!


5 Μυστικά για bold lips όπως στις πασαρέλες!!


H απόλυτη τάση του χειμώνα στο μακιγιάζ είναι τα μπορντώ, gothic glam και berry κραγιόν που έρχονται να αντικαταστήσουν τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού. Tα χείλη γίνονται έντονα και ζουμερά !  Μία τάση που “φορέθηκε” στις επιδειξεις μόδας μεγάλων οίκων μόδας όπως Gucci, Bottega Veneta, Lanvin. Πόσο δύσκολο είναι είναι να τα πετύχεις; Καθόλου Staxtopoutes μου ! Με τα βήματα που θα σας  δώσουμε θα το πετύχετε πανεύκολα!!

Τι πρέπει να προσέξετε για να φορέσετε τα σκούρα αλλά και τα κόκκινα κραγιόν σωστά;  Πάμε να δούμε τα βήματα...

1ο βήμα Υγιή χείλη!  Όπως ο ήλιος έτσι και το κρύο ταλαιπωρούν τα χείλη γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάτε να τα ενυδατώνετε και να χρησιμοποιείτε lip balm και το χειμώνα.





2ο βήμα Πριν τοποθετήσετε το κραγιόν πρέπει να αποχρωματίσετε τα χείλη σας με ένα lip eraser ή απλά με το concealer.  Μ’ αυτό τον τρόπο θα έχετε αυτούσιο το χρώμα που βλέπετε στη συσκευασία.



3ο βήμα Χρησιμοποιείτε πάντα μολύβι χειλιών που θα είναι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν σας.  Μ ‘αυτόν τον τρόπο διορθώνετε το σχήμα και ‘κλειδώνετε’ το χρώμα ώστε να μη σας απλώσει.



4ο βήμα Χρησιμοποιείτε πινέλο που θα σας βοηθήσει να απλώσετε το κραγιόν με μεγαλύτερη ακρίβεια και όσο το δύνατον με λιγότερα λάθη.



Το μυστικό

Εκείνο που πρέπει να προσέξετε πάνω απ’όλα είναι το χρώμα των δοντιών σας, εάν δεν είναι αρκετά λευκά καλύτερα να αποφύγετε αυτές τις αποχρώσεις.

Μεγάλη τάση αποτελούν τα δίχρωμα χείλη με σκούρο στις άκρες και ανοιχτό στο κέντρο ή με ανοιχτό χρώμα- σβησμένο στις άκρες και σκούρο στο κέντρο! Μήπως να το τολμήσετε  Staxtopoutes μου;  Δείτε εδώ



Δείτε επίσης: Δάγκωσε τα χείλια σου! Μάθε πως να πετύχεις το look βήμα - βήμα!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...