Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕ ΑΠΛΑ TIPS!



Kάνε τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα με απλά tips!


Σε όλες μας αρέσουν τα μεγάλα και εντυπωσιακά μάτια, όμως δεν είμαστε όλες τυχερές. Γι’ αυτό υπάρχει το μακιγιάζ, με μερικά τρικ μπορείτε να διορθώσετε κάποιες ατέλειες και να δημιουργήσετε ένα κομψό και όμορφο αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές. Τα πάντα φίλες μου είναι θέμα σωστού make up για αυτό και η Staxtopouta σας έχει όλα τα tips για να δώσετε την σωστή έμφαση στα μάτια σας!

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να μεγαλώσετε το μήκος και το μέγεθος των ματιών με τρία απλά βήματα:

1. Το πιο σημαντικό βήμα στο μακιγιάζ που φωτίζει τα μάτια είναι το concealer. Χωρίς αυτό όσο τέλεια και αν βάψετε τα μάτια σας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Οπότε, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να απλώσετε το concealer γύρω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και για να φωτίσετε τις σκιές...

2. Βελτιώστε τη γραμμή του φρυδιού σας, δημιουργώντας μία γωνία, στο ύψος που τελειώνει το μάτι σας. Με αυτό τον τρόπο, θα σηκωθεί το φρύδι σας και κατά συνέπεια, το μάτι σας θα δείξει μεγαλύτερο.

3. Απλώστε ένα σκούρο μολύβι ματιών, ιδανικά μαύρο, στο περίγραμμα των ματιών. Ξεκινήστε με μια πολύ λεπτή – διακριτική γραμμή κοντά στην εσωτερική γωνία του ματιού και συνεχίστε αυξάνοντας ελαφρώς το πάχος μέχρι να φτάσετε λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού. Το πόσο πιο έξω θα τραβήξετε την γραμμή εξαρτάται από το σημείο που τελειώνει η γραμμή των φρυδιών, γι’ αυτό τα φρύδια σας θα πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα ώστε το αποτέλεσμα να είναι κολακευτικό. Συνεχίστε την ίδια τεχνική και στο κάτω βλέφαρο, μόνο που εδώ η γραμμή πρέπει να είναι πολύ διακριτική.

4. Βάλτε λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού. Θα κάνει το μάτι σας να δείχνει μεγαλύτερο.

5. Χρησιμοποιήστε ανοιχτή, μπεζ σκιά στο κινητό, πάνω βλέφαρο. Θα δώσει βάθος στο μάτι σας.

6. Σβήστε απαλά τη γραμμή του περιγράμματος χρησιμοποιώντας ένα πινέλο smudge. Με τον τρόπο αυτό το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με δυο στρώσεις μάσκαρα.


Δείτε μερικά στυλ μακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε!

Τράβηξε την γραμμή του eyeliner!



Ανοιχτές σκιές και έμφαση στις βλεφαρίδες.


Cat eyes


Άσπρο μολύβι κάνει θαύματα.



 Smokey cat eyes



Aκολούθα σωστά το πως ταιριάζει στο σχήμα των ματιών σου το περίγραμμα  eyeliner



Δείτε επίσης: Βάλε eyeliner σωστά ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου
Tips για να φαίνονται τα μάτια σου πιο μεγάλα με 3 μόνο βήματα!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...