Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

2 ΣΕ 1:ΡΟΥΖ ΚΑΙ ΣΚΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!



2 σε 1: Ρούζ και σκιά το ίδιο στο πιο τέλειο ρομαντικό μακιγιάζ!


Ένα καλό προϊόν ομορφιάς μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις. Χρησιμοποίησε το ρουζ σου για να δημιουργήσεις ένα super trendy romantic μακιγιάζ για τα μάτια.Δημιούργησε το τέλειο romantic-girly μακιγιάζ, χωρίς καν να χρειαστεί να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα για να αποκτήσεις την ιδανική σκιά για τα μάτια. 

Για τέλεια επιδερμίδα:Βάλε πρώτα το foundation σου για να ενυδατώσεις το δέρμα και να καλύψεις τυχών ατέλειες, έπειτα κάλυψε τους μαύρους κύκλους με το κονσίλερ σου και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ του προσώπου σου με μια πούδρα για κάλυψη με διάρκεια. Το πρόσωπο πρέπει να παραμείνει natural, οπότε βάλε ελάχιστη ποσότητα ενός ρουζ στις αποχρώσεις του ροζ στα μήλα.

Το ρουζ….στα μάτια:Χρησιμοποίησε το ίδιο ρουζ και ένα ακόμα ρουζ σε πιο σκούρα απόχρωση για να τονίσεις τα μάτια σου και να πετύχεις το τέλειο romantic make up.  -Άπλωσε με ένα πινέλο ή ακόμη και με το δάχτυλό σου την ανοιχτόχρωμη απόχρωση ρουζ στο κινητό βλέφαρο.

-Με ένα πινέλο για τα μάτια ανακάτεψε τις δύο αποχρώσεις ρουζ και τόνισε τα μάτια σου εφαρμόζοντας προσεκτικά το μείγμα των δυο σκιών στο κόκκαλο κάτω από τα φρύδια ή στην εξωτερική αλλά και εσωτερική γωνία των ματιών σου. 



-Για έξτρα ένταση στο βλέμμα σου, δημιούργησε μια λεπτή γραμμή με eyeliner ή μαύρο μολύβι ματιών στη ρίζα του κινητού βλεφάρου και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες.

Tip: Αν δεν τα καταφέρνεις με το eyeliner, δημιούργησε μια λεπτή μαύρη γραμμή με μολύβι στη ρίζα του κάτω βλεφάρου και με το δάχτυλό σου άπλωσέ την με κινήσεις από τα δεξιά προς τα αριστερά. 

Natural lips:
Άφησε τα χείλη σου φυσικά, και χρησιμοποίησε απλά ένα ροζ παλ λιπ γκλος για έξτρα λάμψη.


Πηγή:Faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...