Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥ; 8 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ!


Χριστούγεννα με τους δικούς του; 8 Τρόποι να την βγάλεις καθαρή!

Σε θέλει, τον θέλεις... Τι μένει; Η πολυπόθητη έγκριση από τους γονείς του... (γιατί όλες ξέρουμε πόσο μετράει για τον αγαπημένο σου η γνώμη της μανούλας!). Και φυσικά ένα μονόπετρο και μια ρομαντική πρόταση γάμου! Από μέρες ξέρεις πως ο σύντροφος σου κάτι σου ετοιμάζει! Πολλά τηλέφωνα με τους γονείς του πολλά σούξου μούξου με την αδελφή σου ή την  φίλη σου;

 Σου έχει μπει η ιδέα πως θα κάνετε επιτελούς το πολυπόθητο επόμενο βήμα!!  Είσαι μες στην καλή χαρά; Η  Staxtopouta θα σε συμβούλευε να  κρατάς πάντα μικρό καλάθι!!  Μπορεί να είναι Χριστούγεννα όμως για θαύματα στην ψυχή μιας πεθεράς πόσο μπορείς να ελπίζεις:Για αυτό έσω έτοιμη φίλη μου!Αυτά τα Χριστούγεννα ο σύντροφός σας θα σας ρίξει στα βαθιά…και εσύ πρέπει να μην πιαστείς αδιάβαστη. Τις 7 Θανάσιμες Πεθερές τις έχεις δει; Όχι ; Ε το βράδυ έχεις δουλεία… μιλάμε για πολλά επεισόδια!  Και επειδή η Staxtopouta  δεν θα σε έριχνε ποτέ στην μάχη χωρίς  τα βασικά εφόδια, δες τους 8 βασικοί τρόπους για να κερδίσετε τις εντυπώσεις...

1. Δεν πας ποτέ μα ποτέ μα άδεια χέρια. 

Θα φορτώσεις την πιστωτική σου αλλά θα πάρεις σε όλους τα καλύτερα. Αρχίζεις με Τερκενλή, κρασί λουλούδια κάτι για το σπίτι, μαθαίνεις τι αρέσει στον καθένα και φυσικά στην Πεθερά και στον Πεθερό θα πάρεις τα καλύτερα! Ο καλύτερος σύμμαχός σου μπορεί να γίνει ο μικρότερος της οικογένειας αδελφός , αδελφή ή  γιαγιά και αν παίζει καμία θεία… τότε σώθηκες κάν'την σύμμαχό σου! Αν ακούσεις από την Πεθερά σου καμιά ατάκα "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες "τότε φιλενάδα κοιμήσου σε ξενοδοχείο αλλιώς μονόπετρο δεν βλέπω να βάζεις πότε!

2. Δεν κοιμάστε ποτέ μαζί.

 Θα μείνετε στο σπίτι των μελλοντικών πεθερικών και ο σύντροφός σου θέλει να κοιμηθείτε μαζί! Ναι ξέρω και εσύ …Χριστούγεννα είναι !  Όμως  αν θες το καλό σου ξεκαθάρισε του πως θα κοιμηθείτε σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.  Είναι το σπίτι των γονειών του και θέλεις να τους σεβαστείς! Κανείς από την οικογένειά του δεν πρόκειται να εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις σου στο συγκεκριμένο δωμάτιο! Αν δεν υπάρχει χώρος καλύτερα να μείνετε σε κοντινό ξενοδοχείο. Αν επιμένουν οι γονείς του να μείνετε στο σπίτι τότε βολέψου και στον καναπέ αλλά με την καμιά να δεχτείς να κοιμηθείτε μαζί όσο και να επιμένουν. Η πεθερά  ό,τι και να σου λέει από μέσα της θα το χαρεί…είναι αυτή μια άντε μην ανοίξω το στόμα μου!!



3. Ξέχασε τα τρυφερά ενσταντανέ.

Όχι αγκαλιές, όχι φιλιά, όχι δημόσιες εκδηλώσει αγάπης. Κρατήσου για όταν επιστρέψετε σπίτι σας. Αντιθέτως δείξε πως το φροντίζεις με τον τρόπο σου ξέρεις εσύ!

4.Το στόμα σας να στάζει μελομακάρονα! 

Μην τα φάς όλα... δεν κυριολεκτώ! Κάνε κοπλιμέντα στον μπαμπά και στην μαμά του και ξέχασε οποιαδήποτε σύγκριση του τύπου: Η μαμά μου φτιάχνει την μηλόπιτα διαφορετικά".  Όλα όσα δοκιμάσεις πρέπει να σε ξετρελάνουν. Προσοχή αν έχεις αλλεργία σε κάτι πότε μα ποτέ δεν το λες στην πεθερά σου , είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.  Πάντως για καλό και για κακό πάρε και κανένα φάρμακό μάζι σου!

5. Βάλε τα καλά σου.

Δώστε μεγάλη προσοχή στην εμφάνισή σας και στα ρούχα που θα επιλέξετε να φορέσετε. Αφήστε τα στενά αποκαλυπτικά συνολάκια σας για κάποια άλλη μέρα. Ναι στα σουτιέν, όχι σε οτιδήποτε διάφανο και προσοχή στο μήκος της φούστας. Το βράδυ πιτζάμα με αρκουδάκια και άσε στο σπίτι ωτοασπίδες και μάσκες για ύπνο πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα!



6. Δεν πίνουμε πολύ!

 Όσο και αν το σηκώνει το εορταστικό κλίμα, μην μπείτε στον πειρασμό να αδειάσετε όλο το ποτήρι με το κρασί. Μπορεί τα μέλη της οικογένειάς του να πιουν λίγο παραπάνω, αλλά εσείς συγκρατηθείτε σε κάθε περίπτωση. Άσε που αν χαλαρώσεις θα την πεις την μπούρδα σου στανταράκι!


7.Πρόσεχε τι θα πεις

Μην μπείτε σε οποιαδήποτε συζήτηση πολιτικού ή θρησκευτικού περιεχομένου. Ως ένδειξη σεβασμού προς τους ανθρώπους που σας φιλοξενούν πηγαίνετε με τα νερά τους όποια κι αν είναι αυτά. Τώρα αν οι ιδεολογικές προσεγγίσεις τους  διαφέρουν πολύ από τις δικές σου να ξέρεις πως τότε υπάρχει πρόβλημα γενικά στην σχέση σας!

8. Σεμνά!!

Προσοχή δεν φλερτάρεις με τον όμορφο ξάδερφο αδελφό και τα ρέστα!  Τέτοιες πλάκες ποτέ! Αυτή είναι ανάρμοστη συμπεριφορά που θα σας στοιχίσει την έξοδο από την οικογένεια μια για πάντα. Προσοχή ακόμα και στην συμπεριφορά σας σε φίλους και γνωστούς που ήδη ξέρετε τα πολλά πολλά θα σχολιαστούν . Τώρα ειδικά που όλοι βλέπουν Μπρούσκο οι ηθικές αξίες έχουν πάρει τα πάνω τους!


Έχτρα tip : Ότι και να γίνει φόρεσε το χαμόγελο στα χείλι! Άντε και ο θεός βοηθός κοπελιά!


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...