Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ! ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ LOOK BHMA-ΒΗΜΑ


Δάγκωσε τα χείλια σου! Μάθε πως να πετύχεις το look βήμα - βήμα!

Μια από τις δυνατότερες τάσεις για τον Χειμώνα είναι το lip stain trend. Πρόκειται για αυτό το effect στα χείλη που μοιάζει να τα έχουμε μουντζουρώσει ή σαν να τα έχουμε  δαγκώσει.Η χρωματική παλέτα των κραγιόν σας μπορεί να περιέχει οποιαδήποτε απόχρωση θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε το πιο ανοιχτό ροζ χρώμα μέχρι το πιο σκούρο, μπορντώ-μαύρο κραγιόν. 

Εκεί που θα πρωτοτυπήσετε είναι στον τρόπο που θα τα βάψετε και όχι στο χρώμα. Μία από τις προτάσεις των make up artists  για το φετινό φθινόπωρο είναι τα χείλη που μοιάζουν δαγκωμένα.Ουσιαστικά προτείνουν να σβήνετε το χρώμα από τις άκρες των χειλιών σας και να υπερβάλλετε στο κέντρο.  Πώς θα το κάντε όμως; Η Staxtopouta πειραματίστηκε αρκετά και τελικά θα σας δώσει όλα τα βήματα για να πετύχετε το νέο make up  Look εύκολα...

Bήμα 1ο :Βάλτε  concealer ή make up στα χείλια σας.

Βήμα 2ο: Με ένα μολύβι δύο τόνους πιο ανοιχτό από το κραγιόν τις επιλογής σας σχηματίστε το περίγραμμα. Αν θέλετε να είναι πολύ ανοιχτό το χρώμα στις άκρες σβήστε με την πούδρα .

Βήμα 3ο: Με ένα πινελάκι πέρασε τα χείλη σου με το χρώμα του κραγιόν που έχεις επιλέξει. Το κραγιόν που θα επιλέξεις φρόντισε να είναι mut.

Βήμα 4ο: Πάρτε το μαύρο μολύβι ματιών σου και σχημάτισε μικρές διακεκομμένες γραμμές στο σημείο που ενώνονται τα χείλη σου όταν τα κλείνεις.

Βήμα 5o: Με το πινελάκι σας παίρνατε πάλι τα χείλι σας με το κραγιόν που έχεις ήδη επιλέξει και είσαι έτοιμη…

Tα χείλια σου θα είναι σαν δαγκωμένα και το δάγκωμα σου θα προκαλεί για πολύ…!!

Δες μερικά Look που μπορείς να κάνεις!













Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...