Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ GLAM ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!


Μάθε πως θα δώσεις στη μαύρη σκιά σου το  glam που θέλουν τα Χριστούγεννα!



Κάνοντας πρωτότυπους συνδυασμούς, μπορείς να δώσεις στη μαύρη σκιά και στο smokey μακιγιάζ σου άλλη γιορτινή διάθεση. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για ένα γιορτινό  μακιγιάζ. Το  Smokey look μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες σας σε όλες τις περιπτώσεις και τα καλέσματα.  Από ραντεβού μέχρι και ρεβεγιόν με την glam διάθεση της μαύρης σκιάς είστε in fashion. 

Αναμείξτε στο πινέλο την μαύρη σκιά με με κάποιο άλλο χρώμα όπως μπλε, καφέ σκούρο, μπορνt;o. Θα έχετε μία ιδιαίτερη απόχρωση για να βάψετε το κινητό σας βλέφαρο ή να σχηματίσετε μία γωνία.

Μία μαύρη σκιά που περιέχει shimmer -μπορείτε και πάλι να την ανακατέψετε με ειδικά στρας που έχουν την μορφή σκιάς- θα δώσει ένα dark & glamorous ύφος στο μακιγιάζ σας. 

Τοποθετήστε την στις ρίζες των βλεφάρων σας ή σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Επίσης μπορείτε να σχηματίσετε μία γωνία στο μάτι σας με μαύρη σκιά και στη μέση του κινητού βλεφάρου να τοποθετήσετε μία μεταλλική απόχρωση.Πάμε να δούμε όλα τα makeup look που μπορείτε να κάνετε...  

Για πιο ρετρό στιλ προσθέστε μαύρο eyeliner στις άνω  ρίζες των βλεφάρων σας. Κάνοντας το εφέ cat smokey eyes. Χείλη ζουμέρα σε ροζ ή άτονες αποχρώσεις lip gloss .



Μακιγιάζ σε rock διάθεση. Δεν χρειάζεται να έχετε σε απόλυτη ευθεία την σκιά στις ρίζες των βλεφάρων σας, αν θέλετε να πετύχετε το look.





Μπορντό κραγιόν και κόστος messy  για gothick   διάθεση




Βάλε χρώμα και μάλιστα σε μεταλιζέ αποχρώσεις στο κέντρο του κινητού βλεφάρου και μαύρο στην εξωτερική γωνιά. Το χρυσό είναι must!




 Smokey  cat eyes και γραμμικές λεπτομέριες με μολύβι ή eyeliner με χρώμα.
Τονίστε άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων σας για ακόμη πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ.






Πώς θα κάνετε το βλέμμα σας να δείχνει πιο μεγάλο.Ξεκινήστε το μακιγιάζ από την εσωτερική γωνία των ματιών σας και όσο προχωράτε προς την εξωτερική να την κάνετε την γραμμή του μολυβιού ή της σκιάς πιο φαρδιά.



Επιλέξτε μία μαύρη σκιά με shimmerή βάλε από πάνω!




Δείτε επίσης:Το νέο  make up trend Smokey colored cat eyes 2013/2014 (VIDEO)
 Τα fashion trends make up του Χειμώνα 2013-2014
Όλα τα smokey make up look που κυριαρχούν για το 2013/2014
Βήμα-βήμα πως θα κάνεις μια σικάτη αλογοουρά με όγκο στο λεπτό!
5 Μυστικά για bold lips όπως στις πασαρέλες!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...