Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΝΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ MΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΖΗΛΕΙΑΣ



Κάντον να έρθει κοντά σου με το μαγικό της ζήλειας!!

Η ζήλεια. Τι συναίσθημα και αυτό σχεδόν σαν μαγικό μυστικό της νεραϊδονονάς μου. Μαγικό και επικίνδυνο ταυτόχρονα.  Σε μικρές δώσεις μπορεί να  δημιουργήσει και να την διατηρήσει μια σχέση αλλά σε με ένα μικρό λάθος στη δοσολογία  μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Πώς η ζήλεια μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο στα γυναικεία χέρια; Πως μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά αυτό το συναίσθημα;Η Staxtopouta ως γνωστόν πρώτα δοκιμάζει τις μαγικές συνταγές της νονάς πάνω στον  έρημο τον πρίγκιπα και μετά συμβουλεύει...

1.Δείξτε ότι έχετε πλούσια κοινωνική ζωή: Σου ζητάει να βγείτε. Εσύ του λες πως κάτι έχεις κανονίσει.  Μην κάνετε το λάθος να του πείτε μια ωραιότατη δικαιολογία που στέκει. Πολύ καλό είναι να του ακυρώσεις το ραντεβού σας τελευταία στιγμή. Και το " φτύσιμο" εννοείται πρέπει να επαναληφθεί έτσι ώστε, να γίνει ενοχλητικό. Ακόμα κι αν μείνετε σπίτι με την κολλητή σας για ταινία, πείτε ψέματα ότι είστε καλεσμένες σε ένα πάρτι και θα πάτε μόνο με τις φίλες σας. Θα εντυπωσιαστεί από την πλούσια κοινωνική σας ζωή και σίγουρα θα γοητευτεί. Αν μη τι άλλο δείχνετε ότι δεν είστε από τις γυναίκες που περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο! Ακόμα κι αν το κάνετε…

2.Μιλήστε για τον πρώην: Εντάξει, δεν είπαμε να μιλάτε για εκείνον συνεχώς, αλλά μπορείτε ωραιότατα να αναφέρετε το ταξίδι που είχατε κάνει στην Πράγα.Ακόμα καλύτερα αν αφήσετε να εννοηθεί ότι σας πολιορκεί ακόμα και παρόλο που τον χωρίσατε άσχημα! Σε περίπτωση που τελικά τα βρείτε, όλα αυτά κόψτε τα μαχαίρι.Γιατί τότε η σχέση σας θα περάσει σε παιχνίδια παθολογικής ζήλειας. Αλλά μέχρι να έρθει η άγια εκείνη στιγμή, μπορείτε να τον κεντρίσετε μερικές φορές με την αναφορά του ονόματός του.

3.Μιλήστε για άλλους άντρες: Μπορεί εμείς οι γυναίκες να βγαίνουμε εκτός εαυτού όταν ακούμε το αντικείμενο του πόθου μας να κάνει εκδηλώνει το θαυμασμό του για κάποια άλλη γυναίκα, αλλά μη νομίζετε ότι και οι άντρες αντιμετωπίζουν ψύχραιμα μία τέτοια κατάσταση. Όχι μόνο με λόγια μερικά καρφώματα σε άλλον άντρα μπορούν να κάνουν καλύτερη τη δουλεία τους. Ένα κομπλιμέντο για έναν γνωστό σας φτάνει.α χτυπήσετε ευαίσθητο σημείο και θα αρχίσει πραγματικά να αμφιβάλλει για τις προθέσεις σας και φυσικά να μην σας θεωρεί δεδομένη!

Συμβουλή Staxtopoutas:Ποτέ μην κάνεις φιλοφρονήσεις για φίλο του. Μπορεί αυτό να οδηγήσει τον σύντροφό σας σε περίεργα μονοπάτια συνεχούς αντιζηλίας με τον φίλο του. Η δε γκρίνια που θα ζήσεις κάθε φορά που βρίσκεστε σε κοινή παρέα μπορεί να φέρει τσακωμούς μεταξύ σας. 

4. Αγνοείστε τον: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να του γίνετε καθημερινή συνήθεια και τελικά να σας βαρεθεί. Ξεχάστε, και καλά, να του απαντήσετε σε ένα μήνυμα και πάρτε τον πίσω μετά από τουλάχιστον ένα δίωρο. Εξαφανιστείτε για μία εβδομάδα και όταν τον ξαναδείτε, μην του πείτε του ότι είχατε αμέτρητες κοινωνικές υποχρεώσεις και παρόλο που θέλατε να επικοινωνήσετε, δεν προλαβαίνετε!

5. Δώστε την εντύπωση ότι έχετε πολλές κατακτήσεις: Δεν υπάρχει πιο εγγυημένος τρόπος να τον κάνετε να ζηλέψει από το να νιώσει ότι απειλείται. Το καλύτερο φυσικά, δεν είναι να του αραδιάσετε εσείς τα θύματα της γοητείας σας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κολλητή σας. Αλλάξτε το όνομα της στο κινητό σας με ένα αντρικό. Βάλτε την να κάνει μερικές κλήσεις στο κινητό σας την ώρα του ραντεβού. Κάντε ότι κάπως σας ενοχλεί που σας παίρνει αυτός και πως θέλετε κάπως να το κρύψετε. Ένα ακόμα καλό σκηνικό  guest star φίλη σας είναι μια ιστορία όπου εκείνη τυχαία θα θυμηθεί εκείνο το φοβερό μαγαζί που είχατε πάει, που σας την έπεφτε εκείνος ο ωραίος αλλά ενοχλητικός τύπος! Να ξέρετε, ότι και πιο άνετος τύπος να είναι, σίγουρα θα τσιμπήσει!

Αν μετά από όλα αυτά ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ζηλέψει ή δεν έχει επισπεύσει το μοιραίο τότε Staxtopoutes μου υπάρχει θέμα.  Από το να μην ψήνεται και τόσο για εσάς μέχρι και ότι απλά δεν μασάει τα δολώματα!




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...