Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ


5 Λόγοι που απλά δεν σε γουστάρει!!


Άπειρες συζητήσεις με φίλες και ερωτηματικά που σε τρελαίνουν. Μα γιατί δεν με θέλει;  Είστε έξυπνη, με χιούμορ, δυναμική, ευχάριστη και μορφωμένη. Παρακολουθείτε τις τάσεις της μόδας και κυκλοφορείτε στα καλύτερα μαγαζιά. Με λίγα λόγια, έχετε αυτό που θα λέγαμε, όλο το πακέτο! Αλλά δυστυχώς, για κάποιο περίεργο λόγο που δεν έχετε ακόμα καταλάβει, ο ένας και μοναδικός άντρας για τον οποίο εσείς κυριολεκτικά λιώνετε, αδιαφορεί παντελώς. Να ξεκαθαρίσουμε φυσικά, ότι δεν αναφερόμαστε σε άντρα με αναλογίες μοντέλου, ούτε για το γιο του Αινταιν αλλά σε ένα φυσιολογικό καθημερινό παιδί. Τι συμβαίνει; Η Staxtopouta θα σας το εξομολογηθεί ,τώρα που λείπει και ο πρίγκιπας, αλλά  προσοχή μεταξί μας! Το έχει ζήσει και αυτό και παραπάνω από μια φορά. Μάλιστα υπήρχε σεζόν που έκανε διατριβή στο θέμα. Όμως είχε τα κότσια να ρωτάει και να μαθαίνει. Δεν είναι εύκολο για όλες και σίγουρα τσαλακώνεις τον εγωισμό σου υπερβολικά αλλά έτσι έχουμε τώρα τους 5 βασικούς λόγους που μπλοκάρουν τους άντρες και δεν σας θέλουν.Πάμε ,λοιπόν,να τους δούμε....


1. Είναι σκαλωμένος με άλλη. Ναι απλά θέλει άλλη! Έχει φάει σκάλωμα με εκείνη τα μάτια του την βλέπουν συνεχώς. Μπορεί να βρίζει τον εαυτό του, να πίνει, να χτυπιέται , να μην το πει ούτε στον πάπα αλλά στην πραγματικότητα την θέλει!  Για αυτό και η συμπεριφορά  του προς εσάς είναι αδιάφορη ή πότε κρύο και πότε ζέστη αλλά Σκοτσέζικο ντούζ.  Αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας μπορεί να σε τρελάνει και να μην βλέπεις τι έχεις μπροστά σου. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι πόσο και εσύ να κάθεσαι να σκας! Άντε πάμε για άλλα!!

2. Του γίνεστε δεδομένη: Κάνετε τα πάντα προκειμένου να βρεθείτε κοντά του, είτε ενοχλώντας τον ίδιο είτε μέσω της προσκολλήσεως στην παρέα του. Όταν είναι αυτός παρών δεν έχετε μάτια για άλλον, τον φροντίζετε σαν να είναι νεογέννητο και ακόμα και στο περίπτερο για τσιγάρα να σας στείλει θα τσακιστείτε να πάτε. Το χειρότερο από όλα, είναι να είστε πάντα διαθέσιμη για εκείνον, ακόμα και στις 12 το βράδυ να σας πάρει εσάς θα τρέξετε. Μα τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε; Του το δίνετε στο πιάτο και κινδυνεύετε να του γίνετε έως και βαρετή. Ο άντρας είναι κυνηγός αλλά εσείς στην προκειμένη δεν του δίνετε την ευκαιρία να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. Ξεκολλήστε και λίγο…και ποιος ξέρει ίσως αν δει αδιαφορία για καιρό πάρει μπρος και σας κυνηγήσει.

3. Δεν είστε ο τύπος του: Όσο θεά και να είσαι αν δεν είσαι ο τύπος της γυναίκας που του αρέσει τότε υπάρχει θεματάκι. Βάλε τα πιο ελκυστικά σου ρούχα. Αλλά και πάλι η αλήθεια είναι ότι το στιλ και η προσωπικότητά σας μπορεί και να μην του αρέσει και πολύ .Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας, μπροστά στο σεξ δεν χαμπαριάζει και πολλά, αλλά εφόσον εσείς δεν αποζητάτε μόνο αυτό, σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο απλά να μην ταιριάζετε Μπορεί κάποια στιγμή να ενδώσει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα θέλει να κάνει και δεσμό μαζί σας. Κάντε και μία έρευνα για τις προηγούμενες κοπέλες που είχε και θα δείτε αν είστε  ο τύπος του. Φυσικά και μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις μπορούμε να ερωτευθούμε κάποιον πολύ διαφορετικό από εμάς, αλλά αν ο καιρός περνάει και το αγόρι  αυτό τίποτα τότε μάλλον η υπόθεση είναι καταδικασμένη.

4. Είστε στο φιλικό του περιβάλλον: Συνήθως, κανένας άντρας δεν θα σκεφτεί για κάποια γυναίκα που του αρέσει να μην κάνει κίνηση μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στην ίδια παρέα. Αλλά, αν ο συγκεκριμένος σας αγαπάει ως φίλη και έχετε πει και πέντε πράγματα παραπάνω, πολύ πιθανό να μη θέλει να χαλάσει τη συγκεκριμένη σχέση ρισκάροντας να σας χάσει. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι αν ανάμεσα σε δύο φίλους γίνει κάτι ερωτικό και δεν... πιάσει, δυστυχώς τίποτα στη συνέχεια δεν θα είναι όπως παλιά. Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα, η αντίδρασή του είναι πολύ ώριμη. Θα προτιμούσατε δηλαδή να γινόταν το μοιραίο ένα βράδυ που είχε πιει και μετά σαν να μην έγινε τίποτα;


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...