Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ



5 Συμβουλές για πρώτα ραντεβού!

Η πρώτη γνωριμία με ένα καινούριο άνθρωπο είναι συνήθως αυτή που καθορίζει αν θα υπάρξει μέλλον σε μια σχέση. Οι γυναίκες κάθε ηλικίας δίνουμε συνήθως περισσότερη σημασία στην εξωτερική μας εμφάνιση σε ένα πρώτο ραντεβού παρά στο πως θα παρουσιάσουμε τον εαυτό μας. Για αυτό οι άντρες έχουν πολλά παράπονα από τις γυναίκες ακόμα κι όταν πρόκειται για συνειδητοποιημένες, ανεξάρτητες και πολύ ενδιαφέρουσες γυναίκες. Τι συμβουλεύουν λοιπόν για το πρώτο ραντεβού;
1.Απολαύστε τη στιγμή: Όσο κι αν θέλουμε να μάθουμε τα πάντα από την πρώτη μας γνωριμία με ένα άντρα, οι ίδιοι τρομάζουν. Το πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι ευχάριστο και κυρίως να μην μοιάζει σαν συνέντευξη για υποψήφιο σύζυγο.
2.Μην κάνετε τον ψυχολόγο του: Πέφτουμε πάντα στην παγίδα, αλλά όταν κάποιος που δεν γνωρίζουμε καλά μας λέει ένα πρόβλημά του προσπαθούμε να τον ψυχολογήσουμε και να δώσουμε συμβουλές. Δεν είναι η πιο σοφή κίνηση σε μια συνάντηση με κάποιον που μόλις γνωρίσαμε.
3.Να είστε ενδιαφέρουσες: Οι άντρες θέλουν να μας γνωρίσουν πραγματικά όχι να ακούσουν ακόμα μια ατάκα από ένα βιβλίο του Paulo Coelho. Είναι καλύτερο να είμαστε ειλικρινείς και να κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση παρά να προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή εντύπωση.
4. Προσοχή στο ντύσιμο: Το ντύσιμο θα προσελκύσει ένα άντρα με ίδιο στιλ. Εάν είστε προκλητικά ντυμένες θα προσελκύσετε ένα άντρα που του αρέσουν οι προκλητικές γυναίκες, εάν είστε ντυμένες με στιλ αλλά σέξι θα προσελκύσετε ένα άντρα που θέλει κάτι πιο σοβαρό.
5. Μην κάνετε επίδειξη με τα λόγια… Οι άντρες δεν ‘πέφτουν’ με τα λόγια αλλά με τις πράξεις. Αν χαρακτηρίσετε τον εαυτό σας ως ευγενική αλλά είστε απότομη στη συζήτηση, αν πείτε ότι σας αρέσει η ορειβασία αλλά δεν έχετε κάνει ποτέ, τότε γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...