Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

4 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ


4 σημάδια πως ο συντροφός σας κάτι σας κρύβει.


Το τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει. Έχεις ένα συναίσθημα βαρύ, ένα προαίσθημα ότι κάτι σου κρύβει ο σύντροφός σου. Ξέρεις πως το ένστικτό σου δεν σε γελά και είσαι έτοιμη να αρχίσεις την έρευνα. Να ρωτήσεις φίλους του;  Χαμένος χρόνος δεν πρόκειται να τον δώσει εύκολα κανείς. Να ψάξεις το κινητό; Κατινιά; Άσε που όσοι θέλουν ν κρύψουν κάτι το πρώτο που κάνουν είναι να σβήνουν τα μηνύματα από κινητά, Pc και Face Book. Να τον παρακολουθήσεις; Έχεις χρόνο για τρέξιμο και θα βγάλεις έτσι άκρη; Η Staxtopouta ξέρει πως....
 η κατά μέτωπον επίθεση με έξυπνους τρόπους χειρισμού και με την κατάλληλη γνώση μπορεί να αποβεί η καλύτερη μέθοδος για να μάθεις τι παίζετε πίσω από την πλάτη σου.  Με αυτά τα 4 σίγουρα σημάδια που σας δίνουμε σίγουρα θα βεβαιωθείτε αν πραγματικά κάτι συμβαίνει ή απλά έχετε παρανοήσει.

Προετοιμασία.

Για να πετύχει, όμως, αυτή η μικρή ανάκριση πρέπει να έχουν προηγηθεί μια προετοιμασία. Να μην έχετε γκρινιάξει απίστευτες ώρες για το ότι κάτι σας κρύβει. Αν μπορείτε υποκριθείτε αποκριθείτε πως δεν δεν έχει αλλάξει τίποτα και πως η καθημερινότητα σας έχει απορροφήσει. Μια μέρα που όλα είναι υπέροχα έχει χαλαρώσει και δεν βρίσκεται σε ένταση μαζί σας ή από την δουλεία αρχίστε να ρωτάτε αυτό που θέλετε να μάθετε. Θα σας βοηθήσει πολύ το ψαρωτικό βλέμμα και όχι τα απειλητικά λόγια .

Πρώτο σημάδι: Ο λαιμός ξεραίνεται ή τσιτώνεται.

Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να παρατηρήσετε προσεκτικά. Αυτό είναι ένα από τα πιο εμφανή συμπτώματα που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι ο άνδρας σας κρύβει πράγματα. Και μόνο το γεγονός ότι σας κρύβει πράγματα θα τον κάνει νευρικό. Αυτό θα καταστήσει το σώμα του αδύναμο και θα μπει σε μια περίεργη κατάσταση. Σύμφωνα με έρευνες και μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι όταν οι άνδρες κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό, ο οισοφαγικός μυς στο σώμα τους συστέλλεται και έχει σαν αποτέλεσμα την ξηρότητα του λαιμού. Μπορείτε πολύ εύκολα να το καταλάβετε αυτό όταν ο σύντροφός σας ξεροκαταπίνει ενώ σας μιλάει. Μπορεί επίσης να επιχειρήσει να χαλαρώσει τους μύες του λαιμού. Αυτό σημαίνει ότι είναι νευρικός και τι τον κάνει νευρικό καθώς μιλάτε εκτός από ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από εσάς; 


Δεύτερο σημάδι: Λεπτομέρειες.

Πολλές λεπτομέριες και αυτές χωρίς να το απαιτήσετε.Οι άνδρες συνήθως δεν δίνουν πάρα πολλές λεπτομέρειες. Τους αρέσει η συνομιλία να είναι σύντομη και ακριβής. Ωστόσο, εάν ο άνθρωπος σας ξεκινάει ξαφνικά να δίνει πάρα πολλές λεπτομέρειες χωρίς να του ζητηθεί, τότε κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Μην ξεγελαστείτε από τις προσπάθειες του ανθρώπου σας να σας δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με το πού βρισκόταν και τι έκανε. Αυτό σίγουρα σημαίνει ότι σας κρύβει κάτι. Η ιστορία που θα σας περιγράψει θα είναι γεμάτη από ασήμαντες και άσχετες λεπτομέρειες. Έτσι, να είστε προσεκτικές με τις λεπτομέρειες του ανθρώπου σας την επόμενη φορά! 


Τρίτο σημχάδι: Ερωτική διάθεση υπερβολική.

Θα αυξηθεί η ερωτική του διάθεση .Ο άνδρας σας ξαφνικά αρχίζει να ερεθίζεται πολύ πιο συχνά από πριν και θέλει περισσότερο σεξ από εσάς.Αυτό είναι σίγουρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Μερικές φορές οι άνδρες τείνουν να αποφεύγουν την λεκτική ή συναισθηματική επικοινωνία με τη σχέση τους επειδή φοβούνται ότι θα τα «ξεράσουν» όλα. Έτσι, θα προσπαθήσει να επανορθώσει για την αγάπη που έχει για εσάς επιδιώκοντας περισσότερη σωματική επαφή και αποφεύγοντας τις στρεσογόνες συζητήσεις. 


Τέταρτο σημάδι: Αμηχανία.

Οι άντρες έχουν την τάση να βάζουν τα χέρια τους στις τσέπες όταν ψεύδονται ή κρύβουν από τη σύντρόφο τους . Στην πραγματικότητα, η προσπάθεια τους να φανούν πως έχουν άνεση τους κάνει να επιδίδονται σε λάθος πράξεις.Προσοχή μην αρίσεται να τον βασανίζεται αν γενικώς το κάνει αυτό από συνήθεια. Μόνο αν το κάνει σε συνδυασμό με τα προηγούμενα και δεν το συνήθιζε στο παρελθόν τοτε θεωρείτε υποπτός. Παρατηρήστε από δω και στο εξής τη συμπεριφορά του άντρα σας και αν έχει και τα τέσσερα ή τουλάχιστον τα τρία από τα παραπάνω σημάδια τότε σίγουρα κάτι σας κρύβει. Πάρτε τα μέτρα σας φίλες μου.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...