Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ


Ιδέες για οικονομικές φυσικές μάσκες ομορφιές!

Δύσκολοι καιροί για Staxtopoutes! Έχουμε δοκιμάσει όλη χημεία από κρέμες, καλλυντικά, μάσκες και η λίστα των προϊόντων δεν έχει τέλος.  Όσο κι αν αγαπάμε τα νέα χημικά προϊόντα ομορφιάς, κάποιες φορές είναι ωραίο να δημιουργούμε τα δικά μας φυσικά προϊόντα, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι και πολύ πιο οικονομικά.  Η φύση είναι το μεγαλύτερό θαύμα του κόσμου γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε; Ο Δρ. Χάουαρντ Σόμπελ δερματολόγος στη Νέα Υόρκη δίνει κάποιες χρηστικές συμβουλές για να έχουμε καλύτερο δέρμα και πιο λαμπερά μαλλιά με φυσικό τρόπο.....

1. Αν έχεις λιπαρό δέρμα φτιάξε μια μάσκα με βάση το γάλα Μαγνησίας, το οποίο απομακρύνει τη λιπαρότητα από το δέρμα , καθώς την απορροφά. Εφάρμοσέ τη στο πρόσωπο, άφησέ τη να στεγνώσει για 15 – 20 λεπτά. Μόλις την αφαιρέσεις εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα για λιπαρά δέρματα.

2.Για λαμπερά μαλλιά, πολτοποίησε ένα αβοκάντο και μερικές κουταλιές της σούπας λάδι. Άφησέ το για 15 – 20 λεπτά στα μαλλιά σας και στη συνέχεια, λούσ’ τα. Η λάμψη τους θα είναι εμφανής.

3. Αν η έλλειψη ύπνου έχει ατονήσει το δέρμα σου στύψε λίγο λεμόνι και εφάρμοσε το χρησιμοποιώντας βαμβάκι στο πρόσωπό σου. Η οξύτητα του λεμονιού δρα σαν τονωτικό του δέρματος και επαναφέρει τη φωτεινότητα και τη λάμψη που είχε πριν.

4. Το μηλόξυδο αποτελεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας για το δέρμα. 

5.Αν το εφαρμόσεις λίγο πριν το λούσιμο στο δέρμα της κεφαλής σας θα νιώσεις ότι απαλλάχτηκες από τη φαγούρα και την ξηροδερμία.Το μέλι έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση και τονώνει το δέρμα. Ωστόσο στεγνώνει πολύ γρήγορα, οπότε καλό θα ήταν να το αφαιρέσεις μετά τα 10’ εφαρμογής του.

6.Μετά από ένα ξέφρενο ξενύχτι το δέρμα χάνει τη λάμψη και την υγιή εικόνα του. Ο γιατρός προτείνει μια μάσκα ομορφιάς με βάση το ασπράδι αβγού. Προσοχή όμως! Αυτό μπορεί να ξηράνει κάπως την επιδερμίδα σου, οπότε βάλε εφάρμοσε μια καλή ενυδατική κρέμα.

7.Το baby oil είναι επίσης ένα φυσικό και πολύ αποτελεσματικό σπα μαλλιών.




Πηγή:Faysbook







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...