Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

6 ΑΝΤΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ


6 Αντρικά μυστικά που πρέπει να ξέρεις!!


Οι άντρες έχουν τα μυστικά τους! Αυτά τα μυστικά έχουν παιδέψει ένα σκασμό γυναίκες! Όχι πια μια που σε αυτό το σημείο η Staxtopouta αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να τα  ανακαλύψει όλα. Τους βρίζουμε, τους καταριόμαστε, τους κατηγορούμε για όλα τα δεινά που μας συμβαίνουν, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι και χωρίς αυτούς δεν κάνουμε.  Και όχι μόνο για να καλύψουμε το βιολογικό μας θέμα, και να γίνουμε μανούλες, αλλά απλά γιατί μόνο έτσι έρχεται η αρμονία στη ζωή μας. Όταν τα δύο μισά  γίνουν ένα. Και αφήνω την θεωρία και περνάω στο ζητούμενο. Σας πληροφορούμε ότι υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα οποία ούτε καν μπορούσατε να φανταστείτε και που οι ίδιοι άντρες  επιθυμούν να τα ξέρετε, απλά και μόνο για να πάψετε να τους βασανίζετε και να λήξει αυτός ο ριμαδο πόλεμος των δύο φύλων.....

1. Είναι πιο ευαίσθητοι: Καλά αυτό δεν χρειάζεται να σας το πούμε, το γνωρίζετε ήδη ή έστω το υποψιάζεστε! Μπορεί εμείς οι γυναίκες να είμαστε πιο μελό και να μεγαλοποιούμε τα πράγματα, αλλά όταν ένας άντρας πραγματικά πληγωθεί, τότε αγγίζει τα όρια κατάθλιψης! Τα καψουροτράγουδα για αυτό κάνουν τρελές πωλήσεις! Εμείς άνετα μπορούμε να κλαίμε και να κάνουμε ένα μικρό χαμό πρήζοντας τις  φίλες μας για το κακό που μας βρήκε. Η γκάμα μας ανεξάντλητης από τα κιλά που πήραμε, μέχρι το γιατί δεν τηλεφωνεί αφού περάσαμε ωραία στο ραντεβού. Όλα αυτά φυσικά με ένταση άνευ προηγουμένου και εννοείται τον απαραίτητο λυγμό!  Οι άντρες όμως λόγο το κοινωνικού πρέπει δεν επιτρέπετε να κλαίνε και να ξεσπάνε τα νεύρα τους ούτε και να εξωτερικεύουν την θλίψη τους. Το πολύ κλάψουν μία φορά το χρόνο, αλλά θα έχουν πολύ σοβαρό λόγο! Ναι του έφαγαν τα ταμπού και προσποιούνται τους κουλ και άνετους και μέσα τους θα επικρατεί η απόλυτη μαυρίλα!  Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που μας κάνουν την ζωή μας ασορτί με την κατάθλιψή τους.

Συμβουλή: Άμα βρείτε άντρα που έχει επαφή με τα συναισθήματά του, τα αναγνωρίζει και τα εξωτερικεύει μην τον χάσετε είναι κελεπούρι!

2. Λατρεύουν τις χαρτοταινίες: Μπορεί οι άντρες να ψάχνουν πολύ τη φάση τους με ταινίες, μουσική και τεχνολογία, αλλά όταν θέλουν πραγματικά να χαλαρώσουν και να αισθανθούν ωραία, απολαμβάνουν οποιαδήποτε φωνοταινία με γκαφατζήδες πρωταγωνιστές και τη γνωστή καφρίλα να κυριαρχεί και μάλιστα γελώντας δυνατά. Θέλετε να τον χαλαρώσετε και να σας αφήσει ήσυχη να βγείτε;  Η λίστα των ταινιών μεγάλη: Βασικά Καλησπέρα σας, Ρόδα Τσάντα και κοπάνα, Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος, Τα άπαντα από την Μεγάλη Των Μπάτσων Σχολή κ.τ.λ. Δώστε μία ευκαιρία κι εσείς στο συγκεκριμένο είδος. Αν πάλι τον αφήσετε να κάνει σαν παιδί με πίστες μπύρες, κάφρικες ατάκες και μάλιστα, αν κάνετε την υπέρβαση να συμμετέχετε στον παιδικό σταθμό που μόλις άνοιξε στο σαλόνι σας τότε τον έχετε κάνει σκλάβο σας.  Άσε που θα γελάσετε και εσείς με την ψυχή σας!

3. Δίαιτα ώρα μηδέν:  Μπορούν να είναι καλοί και τρυφεροί μαζί σου όσο κάνεις εσύ δίαιτα φτάνει να ξέρουν πως αυτοί δεν θα στερηθούν τίποτα από τις δικές τους αγαπημένες διατροφικές ατασθαλίες. Οι άντρες δεν γουστάρουν ιδιαίτερα τα light προϊόντα και δεν τρώνε γιαουρτάκια το βράδυ με  δημητριακά. Θέλουν κανονικό φαγητό. Και πραγματικά τους "ανάβουν τα λαμπάκια" κάθε φορά που πάνε σε εστιατόριο για φαγητό και η συνοδός τους το παίζεις δύσκολη και παραγγέλνει μια σαλάτα, αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο καταλήγει να χοντρό τσιμπά από το πιάτο του. Θα στην πει και θα έχει δίκιο. Μια φορά και εσείς ,φίλες μου, μην κάνετε δίαιτα πάρτε αυτό που θέλειτε και τέλος! Βγήκατε να περάσετε καλά και όχι να βριζόσαστε κάτω από το φως των κεριών.

4. Δεν το... έχουν με τα δώρα: Αν ένας άντρας σας κάνει δώρο και σας αρέσει, να ξέρετε ότι το έχει διαλέξει η αδερφή του ή η κολλητή του! Οι άντρες πολύ απλά δεν το έχουν με τα δώρα! Όχι μόνο γιατί στους φίλους τους κάνουν δώρο ποτά άντε και κανένα φούτερ, αλλά γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που αρέσει σε μία γυναίκα. Μπορεί λοιπόν να έχει ξοδέψει όλη μέρα στα μαγαζιά να σας ψάχνει το τέλειο δώρο και τελικά να σας παρουσιάσει ένα... τερατούργημα το οποίο θα σας φέρει δάκρυα απελπισίας στα μάτια! Χαμογελάστε ευγενικά και κάντε τον μια αγκαλιά, αφού προηγουμένως έχετε δει ότι υπάρχει κάρτα αλλαγής. Δεν είναι ότι δεν νοιάζεται για εσάς, απλά δεν το έχει! Αν πάλι δεν έχει κάρτα αλλαγής τότε πραγματικά σας λυπάμαι!

Συμβουλή: Αν είστε στην αρχή της σχέσης δεν χρειάζεται να του πείτε τίποτα. Πάντως σταδιακά καλό είναι να καταλάβει τα γούστα σας έστι ώστε μια μέρα κρίσιμη να το πετύχει το μονόπετρο!

5. Το πρώτο βήμα: Μπορεί οι άντρες εκ φύσεως να είναι κυνηγοί και να επωμίζονται το βαρύ καθήκον της πρώτης κίνησης, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μία ξινισμένη γυναίκα η οποία θα απορρίψει τον εκάστοτε με το χειρότερο τρόπο, είναι ικανή να του κόψει τα φτερά, ειδικά αν δεν είναι ο κλασικός πέφτουλας και η συγκεκριμένη του άρεσε πραγματικά. Γι' αυτό λοιπόν, αν δεν είστε τόσο θαρραλέες ώστε να κάνετε την πρώτη κίνηση, τουλάχιστον δείξτε του με ένα βλέμμα ή ένα χαμόγελο ότι ενδιαφέρεστε. Κρίμα δεν είναι να βγάζουν μονίμως αυτοί το φίδι από την τρύπα;

6. Οι φίλοι πάνω απ' όλα: Θα έχετε συνειδητοποιήσει φυσικά ότι η αντρική φιλία είναι πολύ διαφορετική από την γυναικεία. Από τη στιγμή που ένας άντρας θεωρεί κάποιον φίλο του, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί οποιοδήποτε σχόλιο για εκείνον χωρίς να γίνει έξαλλος. Οι άντρες δεν έχουν τη δική μας συνήθεια να αγαπάμε τις φίλες μας αλλά παράλληλα να τις κράζουμε για διάφορα. Ότι έχουν να πουν το λένε εκείνη τη στιγμή και η παρεξήγηση λύνεται αμέσως. Ναι και για τους φίλους τους θα κάνουν θυσίες τι να κάνουμε τώρα!! Καλό είναι με το θέμα κολλητός να μην ανοίξετε θέμα για καυγά από την πρώτη περίοδο της σχέσης σας γιατί απλά θα χάσετε πανηγυρικά!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...