Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΦΡΥΔΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ


Γεμίστε το κενό στα φρύδια σας μέσα σε 1 λεπτό!

Οι περισσότερες γυναίκες  την έχουμε" πατήσει " δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο  με το τσιμπιδάκι των φρυδιών και τελικά να ένα μικρό κενό ή ένα διακεκομμένο τόξο, μας χαλάει την τέλεια γραμμή του φρυδιού μας. Μην πανικοβάλλεστε και μην αγχώνεστε καθόλου. Η Staxtopouta σας έχει 3 απλά βηματάκια που θα καλύψουν την ατέλεια και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα.Θα χρειαστείτε ένα μολύβι φρυδιών στο φυσικό σας χρώμα και ένα διάφανο τζελ για τα φρύδια. Ο χρόνος που θαχρειαστείτε είναι μόνο 1 λεπτάκι. Πάμε μαζί να δούμε τα βήματα...

1.Πάρτε το μολύβι φρυδιών έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σας. Με πολύ ελαφριές, κοφτές κινήσεις ξεκινήστε να τα γεμίζετε από κάτω προς τα πάνω, ακολουθώντας τη φυσική καμπύλη του τόξου.

2. Στη συνέχεια, εστιάστε την κίνηση στην εσωτερική γωνία των φρυδιών, κρατώντας το μολύβι κάθετα και κάνοντας μικρές, κοφτές κινήσεις. Αποφύγετε να κάνετε το ίδιο στο πάνω μέρος του τόξου, γιατί το αποτέλεσμα δείχνει ψεύτικο.

3. Αφού έχετε καλύψει τα κενά, φιξάρετε το αποτέλεσμα με ένα διάφανο τζελ για τα φρύδια, που εξασφαλίζει ότι το μολύβι θα μείνει σταθερό, πειθαρχεί τυχόν ατίθασες τριχούλες και δίνει ένα όμορφο, φροντισμένο τελείωμα. 







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...