Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ 4 ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ



Οι 4 πιο μοδάτες τάσεις της μόδας και πως θα τις υιοθετήσεις...

Δεν χρειάζεται να περνάς χρόνο ατελείωτο μπροστά στον καθρέφτη. Με ένα κούρεμα που σου ταιριάζει και με τα 4 μοδάτα χτενίσματα των  διασημότερων οίκων μόδας, τη νέα σεζόν που έρχεται για να μας λύσει τα χέρια!! Τα ονόματα των οίκων:Roberto Cavalli,Paul Smith,Jil Sander- Elegant ponytail,Marni- Messy  αποτελούν εγγύηση πως θα εντιποσιάσετε σίγουρα με το λιτό και επιμελώς…ατημέλητο υπέροχο μαλλί σας. Staxtopoutes μου δοκιμάστε τα και σας ορκίζομαι θα γίνεται χαμός....

Roberto Cavalli- Φυσικά σπαστά:


Με rock ‘n roll διάθεση, το fashion brand προτείνει σπαστά, «αναμαλλιασμένα» μαλλιά, με χωρίστρα στη μέση. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από το πιστολάκι σου για να υιοθετήσεις την τάση. Αφού λουστείς, στέγνωσε τα μαλλιά σου με το κεφάλι να κοιτάει προς τα κάτω, για περισσότερο όγκο. Με μια χτένα χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και είσαι έτοιμη! Αν πάλι έχεις πολύ ίσια μαλλιά και δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα φυσικό σπάσιμο στην τρίχα, αφού λουστείς βάλε αφρό για όγκο στα μαλλιά σου και  κάνε μερικές χαλαρές μπούκλες με το σίδερο.

Paul Smith- Κότσος μπαλαρίνας:


Ο αυστηρός κότσος είναι το πιο απλό και εύκολο χτένισμα που υπάρχει. Αφού ισιώσεις τα μαλλιά σου, μάζεψε τα όλα προς τα πίσω και πιάσε ένα χαμηλό κότσο. Χρησιμοποίησε αρκετές φουρκέτες για να τον κρατήσεις σταθερό. Για να δημιουργήσεις λείο αποτέλεσμα, ψέκασε με λακ μια χτένα με λεπτά δόντια και χτένισε προσεκτικά το μπροστά μέρος των μαλλιών σου με κινήσεις προς τα πίσω, έτσι θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα αυστηρό χτένισμα, χωρίς να πετάνε οι ενοχλητικές φύτρες.

Jil Sander- Elegant ponytail:


Η αλογοουρά φέτος… πέφτει χαμηλά και μετατρέπεται στο πιο αγαπημένο hair trend της σεζόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ισιώσεις τα μαλλιά σου και να κάνεις χωρίστρα στη μέση. Έπειτα πιάσε μια πολύ χαμηλή και χαλαρή κοτσίδα, που θα πέφτει ελαφριά στην πλάτη.

Marni- Messy κότσος:



Ο κότσος είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν. Στην αυστηρή ή πιο ατημέλητη εκδοχή του, παραμένει το πιο κομψό και μοντέρνο χτένισμα. Για να δημιουργήσεις ένα πιο casual κοτσάκι, στέγνωσε τα μαλλιά σου γυρίζοντας το κεφάλι προς τα κάτω για να δώσεις περισσότερο όγκο. Έπειτα πιάσε ένα πολύ χαλαρό και χαμηλό κότσο, αφήνοντας τούφες δεξιά και αριστερά, να πέφτουν στο πρόσωπο και τους ώμους. Σύμμαχός σου για να πετύχεις αυτό το λουκ είναι τα τσιμπιδάκια! Δημιούργησε ένα messy hair style, πιάνοντας τυχαία τα μαλλιά σου με τσιμπιδάκια, γύρω από το χαλαρό κοτσάκι σου.





Πηγή:faysbook

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...