Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΞΕΕΙ; 5 SOS ΚΟΠΛΑΚΙΑ


Πώς να τον κάνεις να σε προσέξει; 5 SOS κολπάκια !

Τον έχεις δει και  σου αρέσει τρελά! Είσαι πρώτη λυκείου και αυτός τρίτη λυκείου. Είσαι στη δουλεία και αυτός είναι συνάδελφος από άλλο τμήμα. Έχεις το φαρμακείο και αυτός είναι πελάτης σου.Μένετε στην ίδια πολυκατοικία και τον συναντάς στο ασανσέρ και μετράς τα λεπτά να φτάσετε στον  όροφο για να μην του ορμίσεις. Toν έχεις δει και σου αρέσει… Ζεις ένα βάσανο ! Μην σκας καθόλου. Το θέμα είναι απλό. Η Staxtopouta σου έχει όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μια που μπορείς πολύ εύκολα να δείξεις σε κάποιον άγνωστο ότι σου αρέσει και χωρίς να εκτεθείς καθόλου περισσότερο από όσο αντέχει ο γυναικείος σου εγωισμός...

1.Βάλε τα μεταξωτά και να φυσάει: Αν τον βλέπετε κυρίως το βράδυ για ποτό είναι πάρα πολύ εύκολο να τον εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε την προσοχή του με ένα ελκυστικό ντύσιμο που κόβει την ανάσα. Δεν εννοούμε φυσικά να τα πετάξετε όλα έξω αλλά μπορείτε να φορέσετε κάτι ωραίο και θηλυκό που να τονίζει τα δυνατά σας σημεία! Αποφύγετε το πρόστυχο και προκλητικό ντύσιμο γιατί αν μετά σας θέλει μόνο για σεξ δε θα φταίμε εμείς...Αν πάλι είστε σε χώρο εργασίας επιμεληθείτε το ντύσιμό σας. Τα εφαρμοστά φορέματα μέχρι το γόνατο  και με μια καλή ζώνη στη μέση και ένα σακάκι που φυσικά μπροστά του φροντίζετε να μην το φοράτε θα κάνει μια χαρά την δουλεία του.Αν πάλι τον βλέπετε καθημερινά στην γειτονία σας ή στο σχολείο τότε μπορεί να σας δει με όλη σας την γκάμα σέξι ρούχων σας.

2. Kάντε του... ματάκια: Θυμάστε την ταινία με την γκέισα που ένα βλέμμα και ένα χαμόγελό της έριξε τον άνθρωπο από το ποδήλατό του; Ε αυτό κάνει  ένα βλέμμα γεμάτο υπονοούμενο. Τρελαίνει τους άντρες. Μπορείτε άνετα να παίξετε με το βλέμμα το οποίο είναι και αλάνθαστο! Κοιτάξτε τον για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου έντονα μέσα στα μάτια ή κοιτάξτε τον και μόλις γυρίσει το βλέμμα του σε εσάς κοιτάξτε κατευθείαν αλλού. Αυτό κάντε το αρκετές φορές αλλά προσοχή στις υπερβολές. Δεν θέλετε να του το δώσετε στο πιάτο. Αφήστε τον με την απορία. Να είστε σίγουρες ότι θα σας κοιτάζει αρκετά συχνά προκειμένου να καταλάβει.

3. Να δείχνετε χαρούμενη: Ποτέ μία παρουσία και δη γυναικεία, δεν είναι ελκυστική όταν κάθεται κατσούφα και δεν μιλάει σε κανέναν. Δεν είπαμε να ανεβείτε στην μπάρα και να κάνετε χαμό αλλά μπορείτε να είστε κεφάτη, φιλική και να μιλήσετε και να γελάσετε με την ψυχή σας. Μία γελαστή γυναίκα είναι κυριολεκτικά ακαταμάχητη και τραβάει τα βλέμματα πάνω σας. Αφήστε δε που αν κάθεστε σαν άγαλμα το πολύ πολύ να πιστέψει ότι είστε ψώνιο που απλά βγήκε για να ποζάρει! Άσχημο αυτό...

4. Η μυρωδιά πάνω από όλα:  Μυστικό που ενώνει τους ανθρώπους με το έντονα συναισθήματα από την στιγμή που γεννιόμαστε. Τα μώρα ξεχωρίζουν την μαμά τους από την μυρωδιά και έτσι δένονται μαζί της. Πόσες φορές δεν μαγευτήκατε από έναν άνθρωπο μόνο και μόνο από την μυρωδιά του; Πόσες φορές σας ήρθε ένα συγκεκριμένο άτομο στο μυαλό μόνο και μόνο επειδή κάποιος περαστικός φορούσε το ίδιο άρωμα; Η μυρωδιά του κάθε ανθρώπου, είναι ίσως το πιο σημαντικό μέσο προσέλκυσης του αντίθετου φύλου. Ψεκαστείτε με ένα άρωμα που ξέρετε ότι ταιριάζει με το δέρμα σας και μην το αλλάξετε. Περάστε τυχαία από δίπλα του και σπρώξτε τον ελαφρά. Το κόλπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο "Μοντέρνα Σταχτοπούτα" και  το άρωμα σας θα κάνει για εσάς όλη την δουλεία!

5. Διαλέξτε τα σωστά μέρη: Μάθετε που συχνάζει και τι μαγαζιά του αρέσουν και βρεθείτε εντελώς τυχαία εκεί. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε και τα γούστα του φυσικά να μάθετε, αλλά κυρίως το αν έχει σχέση. Αν λοιπόν οι τυχαίες σας, λέμε τώρα, συναντήσεις πυκνώσουν και δείξει κι αυτός έκπληκτος από τις τόσες συμπτώσεις, πάει να πει ότι σας έχει προσέξει και σας ανάβει το πράσινο φως. Τώρα αν τον δείτε να τρομάζει τότε προσοχή γιατί υπάρχουν και τα ασφαλιστικά μέσα!!












Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...