Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

NΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!



Νυφικά παπούτσια με άποψη που μπορείς να φοράς για πάντα!

Άραγε είναι λίγες ή πολλές  οι επιλέγεις που μπορείς να κάνεις για τα νυφικά σου παπούτσια; Εξαρτάται πάλι από το στιλ που θέλετε να έχετε. Αν θέλετε να είστε μία μοντέρνα και εναλλακτική νύφη, δώστε χρώμα στο νυφικό σας παπούτσι. Ριγέ, μπλε, κόκκινο, ροζ είναι κάποια από τα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχετε κάτι κόκκινο επάνω σας  για καλή τύχη μια παράδοση από τα χρόνια του Βυζαντίου αν πάλι το Αμερικάνικο όνειρο  σας έχει πλανεύει τότε Αμερικάνοι «Something old, something new, something borrowed, something blue», που θα πει κάτι παλιό, κάτι νέο, κάτι δανεικό και κάτι μπλε.

Σίγουρα τα παπούτσια σας δεν θέλετε να είναι δανεικά το παλιά πόσο σας πειράζει; Τι λέτε για ένα ρετρό πέδιλο της μαμάς σας; Προτιμάτε τα καινούργια; Μπορούν να είναι καινούρια σε μπλε απόχρωση ή να έχουν κόκκινο πάτο.Φυσικά υπάρχουν και οι κλασσικές επιλογές που είναι οι μυτερές, στρογγυλές ή peep-toe γόβες σε λευκό,nude ή μπεζ χρώμα.

Πριν επιλέξετε το  παπούτσι σκεφτείτε πως θέλετε να είναι αναπαυτικό και να μπορείτε φυσικά να το ξαναβάλετε. O γάμος είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε το παραμύθι της Staxtopoutas  γιαυτό επιλέξτε καλά τα γοβάκια σας... 

To βασικό μην ξεχάσετε …να γράψετε τα ονόματα των singles κάτω από το παπούτσι σας και στο τέλος της βραδιάς να δείτε ποιες θα είναι οι επόμενες που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις...






















Υπέροχες γόβες για να δημιουργήσεις στιλ και σε καλές τιμές μπορείτε να βρείτε εδώ



Πηγή:Jenny.gr



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...