Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

SOS TIPS ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!


SOS tips για σταθερό μολύβι στα μάτια!


Οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται πως όταν βάζουν μολύβι στα μάτια τους και μετά από λίγη ώρα ως δια μαγείας, έχει εξαφανιστεί. Τα μολύβια «τρέχουν» και αυτά και δεν φτάνουν, με αποτέλεσμα να μουτζουρωνόμαστε και να χαλάει το make-up μας. Πάλι καλά που το μουντζούρεμενο μάτι μπορεί να περάσει και ως τάση!! Όμως αν δεν θέλετε να τρέχει το μολύβι σας  η  Staxtopouta έχει  τη λύση για  να το σταθεροποιήσουμε κορίστια μου! Για δείτε παρακάτω:

1. Μην περιμένετε τα μολύβια με 1-2 ευρώ να μην εξαφανιστούν. Αγοράστε μολύβια καλής ποιότητας τα οποία είναι σταθερά και έχουν διάρκεια κάντε την σωστή επιλογή και επενδύσετε στο σοστό μολύβι.

1. Μην περιμένετε τα μολύβια με 1-2 ευρώ να μην εξαφανιστούν. Αγοράστε μολύβια καλής ποιότητας τα οποία είναι σταθερά και έχουν διάρκεια κάντε την σωστή επιλογή και επενδύσετε στο σοστό μολύβι.

2. Πριν εφαρμόσετε το μολύβι ματιών, μην ξεχάσετε να απλώσετε κάτω από τα μάτια σας, στους μαύρους κύκλους (ναι, ακόμη και αν είσαστε τυχερές και δεν έχετε) μικρή ποσότητα concealer. Αυτό θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί το μολύβι και να μείνει άθικτο για περισσότερο. Αν βάλετε πούδρα τότε το μάτι βαραίνει και αν έχετε μικρές ριτιδούλες στα μάτια τότε αυτές με την πούδρα θα γράψουν πράγμα που φυσικά δεν θέλουμε.

3. Το απόλυτο tip: Αν θέλετε βλέμμα γεμάτο ένταση, ακολουθήστε την ακόλουθη συμβουλή. Εφαρμόστε στο περίγραμμα των ματιών μολύβι στην απόχρωση που επιθυμείτε και περάστε κατευθείαν με ένα πινελάκι, μικρή ποσότητα σκιάς στην ίδια απόχρωση. Τέλος, περάστε πάλι από πάνω το μολύβι που βάλατε εξ΄αρχής. Με αυτόν τον τρόπο το μολύβι σας θα παραμείνει σταθερό για περισσότερο διάστημα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.


Ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά για καστανόξανθες και ξανθές Staxtopoutes!
Ιδέες για Beauty Looks για Καστανές και μελαχρινές Staxtopoutes!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...