Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/2014 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ!




Οι νέες τάσεις μακιγιάζ Χειμώνας 2013/2014 περιμένουν να τις ακολουθήσεις!

Νέα χρώματα και νέες τεχνικές και διάθεση για Styling αλλαγή . Το φθινόπωρο μας προετοιμάζει για το χειμώνα και μαζί του μας φέρνει τις νέες τάσεις της μόδας. Σας έχω ευχάριστα νέα Staxtopoutes μου τα eyeliner μένουν , τα κόκκινα κραγιόν και οι σκιές θα πρωταγωνιστήσουν και στην φετινή σεζόν. Αλλά καλύτερα να δείτε όλα τα make up look μπορείτε να κάνετε και τις νέες τεχνικές που είναι στη μόδα αρχίζοντας από τον βασιλιά του make up το αγαπημένο μας Smoky…

Smoky στο περίγραμμα του κάτω βλεφάρου 

Μια ιδιαίτερη τεχνική, καθόλου συνηθισμένη. Αντί να κάνετε το smoky eyes στο άνω βλέφαρο, κάντε το στο κάτω βλέφαρο. Απλώστε ανοιχτόχρωμες ή nude σκιές ματιών στο άνω βλέφαρο και δώστε ένταση στο κάτω βλέφαρο, απλώνοντας μια σκούρα σκιά ματιών και μολύβι. Σβήστε το περίγραμμα απαλά για να ολοκληρώσετε την τεχνική. Το μακιγιάζ αυτό δημιουργεί ένα μυστήριο και δραματικό look...




Έντονα χρώματα στα χείλη 

Επιστρέφουν το κόκκινο, το μπορντό, το δαμασκηνί και το κόκκινο του κρασιού στα χείλη προσφέροντας σοφιστικέ ή πιο δραματικό look. Επιλέξτε ματ υφές για άψογο αποτέλεσμα.

Κόκκινο




Μια πρόταση με έντονο μπορντό κραγιόν.


Έντονες γραμμές στο περίγραμμα των ματιών 

Παίξτε με το eyeliner ή με τη σκιά ματιών και πειραματιστείτε με διάφορες τεχνικές με έντονο περίγραμμα, σε διάφορα χρώματα. Φέτος το eyeliner δεν έχει όρια. Η τεχνική cat eyes είναι πιο δημοφιλής με σκιά ματιών.





Ξεχωρίστε με cat eyes με χρωματιστές σκιές ματιών.




Ένα ιδιαίτερο cat eye με μαύρη σκιά ματιών.




Ξεχωρίστε με cat eyes με χρωματιστές σκιές ματιών.


Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του χάλκινου είναι must 

Τα δυο αυτά χρώματα δεν είναι συνηθισμένα στο μακιγιάζ σαν κυρίως χρώματα, είναι λίγο δύσκολο να σταθούν μόνα τους για ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε τις neutral αποχρώσεις τους, σε συνδυασμό με μαύρες ή καφέ σκιές ματιών ή μολύβι στο περίγραμμα και οπωσδήποτε μάσκαρα.


Μια ουδέτερη απόχρωση του χαλκού σε όλο το άνω βλέφαρο.


Το μωβ και δαμασκηνί κόκκινο χρώμα στα μάτια επιστρέφει 


Λίγο διαφορετικό και ανανεωμένο, επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις των δυο χρωμάτων ή αποχρώσεις τους με τόνους από καφέ για κομψό και σαγηνευτικό αποτέλεσμα.









Cat eyes με έντονη απόχρωση του πορτοκαλί στα μάτια συνδυασμένο με μπορντό χείλη.




Πηγή:Jenny.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...