Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΙΑ! ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ 30/09-04/10/13


Μπρούσκο η σειρά που έγινε Λατρεία!

Τι θα δούμε από τις 30/09- 04/10/13;



Μια ιστορία μεθυστική σαν το πάθος έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού!Η νέα καθημερινή σειρά “Μπρούσκο” αναδείχτηκε ο κυρίαρχος του Prime Time, τερματίζοντας στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της σε όλα τα κοινά.Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε τη νέα σειρά σε ποσοστό 27,4%, οι άντρες 15-24 σε ποσοστό 22,6% και οι άντρες 15-44 άγγιξαν το 22,8%.Το υψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης προήλθε από τις γυναίκες 15-24 οι οποίες εκτόξευσαν τη νέα σειρά στο 41,2%! Εξίσου μεγάλο ήταν και το ποσοστό που χάρισαν στη σειρά οι γυναίκες 15-44 με την τηλεθέαση να φτάνει το 31,5%. Στο σύνολο του κοινού το “Μπρούσκο” έφτασε το 28,7% προσπερνώντας με 9,1 μονάδες το δεύτερο κανάλι, που είχε μέσο όρο 19,6%.

Δυναμικό παρών έδωσε και στα Social Media, καθώς τα χιλιάδες mentions που συγκέντρωσε το ανέδειξαν Trending topic στο Twitter....


Το “Μπρούσκο” θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 καθημερινά στις 19:00 με νέα επεισόδια. Επίσης, την εβδομάδα 30/9 έως 4/10 η καινούργια σειρά θα προβάλλεται και κάθε βράδυ στις 22:15 με τα επεισόδια σε επανάληψη (όχι τις ίδιας ημέρα αλλά της προηγουμένης), εκτός από τη Δευτέρα 30/9 που θα μεταδοθεί στις 21:15. Έτσι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την αρχή τη μεθυστική ιστορία με τα επεισόδια 1 έως 4.

(Την Πέμπτη 3/10 λόγω της μετάδοσης του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΟΚ δεν θα μεταδοθεί η σειρά).

Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1, εδώ τα απογεύματα προβλέπονται… μεθυστικά. Πάμε να δούμε την εξέληξη της σειράς…

Δευτέρα 30/9 

3o επεισόδιο

Η απρόσμενη συνάντηση της Μελίνας και του Αχιλλέα στην Κύπρο θα αναζωπυρώσει τη θέληση του Αχιλλέα να κατακτήσει τη νεαρή Κρητικιά που γνώρισε στην Αθήνα. Μια «τυχαία» συνάντηση μεταξύ τους τη νύχτα, στον κήπο των Ματθαίων, θα φανερώσει την ερωτική σπίθα που καίει ανάμεσά τους. Από την πλευρά του ο Ματθαίος πιέζει τον Διαμαντή προκειμένου να τον αφήσει να αποκαλύψει στην Αναστασία το τρομερό γεγονός που υπήρξε πριν οκτώ χρόνια η αιτία της ματαίωσης του γάμου τους. Ο Διαμαντής δεν του το επιτρέπει για κανένα λόγο. Ο Μάρκος Χατζής κι ο Αντώνης Σταυρίδης εξακολουθούν να δουλεύουν το μυστικό τους σχέδιο, ενώ μια μυστηριώδης γυναίκα από το παρελθόν του Σήφη αποκαλύπτει στον Διαμαντή τον λόγο που την ξαναφέρνει στο προσκήνιο της ζωής τους. Μια φωτογραφία της Μελίνας στο κινητό του Αχιλλέα, θα προκαλέσει την οργή και την απορία του Σήφη.

Τρίτη 1/10

4o επεισόδιο

Φοβισμένη απ’ την έλξη που νιώθει για τον Αχιλλέα, η Μελίνα προσπαθεί να κρατηθεί μακριά του παρ’ όλη την πολιορκία που δέχεται, ενώ το ενδιαφέρον του Αχιλλέα για εκείνην τον κάνουν ολοένα και πιο ψυχρό με την Ευρυδίκη. Στο μεταξύ ο Μάρκος με τον Αντώνη, καταστρώνουν σχέδιο σαμποτάζ του συνεταιρισμού των δύο ισχυρών οικογενειών. Η Αναστασία, έχοντας ακόμα ανοιχτές πληγές απ’ το παρελθόν, έρχεται σε ρήξη με τον Σήφη όταν μαθαίνει πως υπέγραψε τον συνεταιρισμό με τους Ματθαίους. Η Δάφνη εκμυστηρεύεται στην Κωνσταντίνα, τους φόβους της μην αποκαλυφθεί κάποια στιγμή το παρελθόν της. Όταν από μια σύμπτωση, η Μελίνα ανακαλύπτει ένα βαρύ μυστικό που της έχει αποκρύψει ο Σήφης, γκρεμίζεται ο κόσμος της! 

Τετάρτη 2/10

5o επεισόδιο

Η Μελίνα στην είδηση ότι ο Σήφης έχει ένα εξώγαμο παιδί με την Αγγελική αντιδρά έντονα και παρά τις εξηγήσεις του Σήφη, φεύγει από το σπίτι. Η Δάφνη και ο Διαμαντής προσπαθούν να τη μεταπείσουν. Στην Κύπρο, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του Αχιλλέα με την Ευρυδίκη αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να βρει αφορμή και να ζητήσει από την Ευρυδίκη να μην τον συνοδέψει στην Κρήτη, όπου θα πάνε οι Ματθαίοι για τη γιορτή του πατητηριού. Στο μεταξύ ο Αντώνης, πάντα με την καθοδήγηση του Μάρκου πιάνει δουλειά στο οινοποιείο των Ματθαίων. Η Μελίνα πείθεται να γυρίσει στο σπίτι ενόψει της επίσκεψης των Ματθαίων για τη γιορτή, αλλά απειλεί τον Σήφη με διαζύγιο.

Παρασκευή 4/10

6o επεισόδιο


 Η επίσκεψη των Ματθαίων στην Κρήτη για τη γιορτή του τρύγου, θα φέρει ξανά κοντά τη Μελίνα με τον Αχιλλέα, ο οποίος βρίσκει την ευκαιρία να της κάνει ένα «συμβολικό» δώρο, ενώ παραδέχεται στον Νεκτάριο πως είναι ερωτευμένος. Ο Σήφης αποκαλύπτει στη Δάφνη τον λόγο για τον οποίο η Μελίνα αντέδρασε τόσο έντονα στο θέμα του παιδιού. Το γλέντι του πατητηριού εκτός από εντυπωσιακά Κρητικά έθιμα, θα φέρει στο προσκήνιο και το παλιό μίσος της Αναστασίας, η οποία μπροστά σε όλους θα κάνει μια προσβλητική επίθεση στον Ματθαίο. Ο Αχιλλέας βρίσκει την ευκαιρία να εκδηλώσει τον έρωτά του στη Μελίνα, σε μια ιδιαίτερη στιγμή που όμως δεν θα περάσει απαρατήρητη από κάποια γυναίκα και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες…

Δείτε επίσης: Σεζόν 2013-2014. Ποιες ελληνικές σειρές ετοιμάζουν τα κανάλια;


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...