Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ!



Μάθε πως θα βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες!


Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω ψεύτικες βλεφαρίδες. Πόσο μεγάλες μπορεί να είναι οι βλεφαρίδες για να μην φαίνονται (ενώ είναι) ψεύτικες; Να προτιμήσω ενιαία ή τουφίτσες;
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται κατηφορικά και κάθε άλλο παρά να δημιουργήσουν ένα γατίσιο βλέμμα. 

Για να αποφύγετε λοιπόν τη βλεφαρόπτωση, οι ψεύτικες βλεφαρίδες που θα πρέπει να επιλέξετε

α) δεν θα πρέπει να είναι πολύ μακριές και

β) θα πρέπει να έχουν περισσότερο όγκο παρά μήκος.Όταν κολλάμε τη βλεφαρίδα θα πρέπει η άκρη της στην εξωτερική γωνία του ματιού να κολληθεί ελάχιστα πιο πάνω από τη φυσική γραμμή του ματιού, εφόσον προηγουμένως έχετε βάλει μαύρο μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων για να μην φανεί αυτό το κενό στην εξωτερική γωνία. Αποφύγετε να βάλετε μόνες σας ψεύτικες βλεφαρίδες στο κάτω βλέφαρο, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχετε σωστά. Αρκεστείτε στις επάνω.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να μπουν σωστά οι βλεφαρίδες είναι η εξής:

-    Βάφουμε τις δικές μας βλεφαρίδες με ελάχιστη ποσότητα μάσκαρας

-    Κολλάμε τις ψεύτικες κατά μήκος του άνω βλεφάρου, φροντίζοντας την απόσταση στο έξω γωνία που σημειώνουμε παραπάνω

-    Αφήνουμε να στεγνώσει καλά η κόλλα 

-    Ενώνουμε τις δικές μας βλεφαρίδες με τις ψεύτικες περνώντας λίγη μάσκαρα

Για ένα τελείως φυσικό αποτέλεσμα προτιμήστε αντί για εννιαίες βλεφαρίδες, μεμονωμένα τουφάκια. Στο εμπόριο κυκλοφορούν 3 μεγέθη. Short, medium, long. Προτιμήστε να κολλήσετε short σε όλη την επιφάνεια του άνω βλεφάρου (γύρω στα 10 short τουφάκια στο κάθε μάτι). 

Στη συνέχεια βάλτε 4 medium σε κάθε μάτι, μόνο από τη μέση μέχρι την έξω άκρη του άνω βλεφάρου, ώστε το μάτι να φαίνεται πιο ανωδικό. Εάν η απόσταση ανάμεσα στα φρύδια και τα μάτια είναι πολύ μικρή (αυτό που ορίζουμε ως «μικρό καπάκι») θα αρκεστούμε μόνο στα short τουφάκια. Αν το χέρι σου δεν πιάνει πολύ και φοβάσαι μήπως δεν τα καταφέρεις, ζήτα βοήθεια από μια φίλη σου. Είναι πολύ πιο εύκολο να βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες σε άλλον, από ότι στον εαυτό σου.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...