Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

6 ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΩΡΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ!


6 Μικρά τρικ για μακιγιαζ χωρίς ατέλειες!

Για ένα τέλειο μακιγιάζ δεν φτάνει μόνο να ξέρεις τον σωστό τρόπο για  να το πετύχεις αλλά πρέπει και να είσαι σε θέση να διορθώσεις εύκολα και γρήγορα τυχόν λάθη που προκύπτουν και σου καταστρέφουν την εικόνα.

1. Η γραμμή του eyeliner δεν είναι ποτέ πετυχημένη.Το μυστικό είναι να σταθεροποιήσεις κάπου τον αγκώνα σου έτσι ώστε να πετύχεις μια ευθεία γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου. Για ένα τελικό εφέ ακριβείας χρησιμοποίησε το eyeliner αυστηρά ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων. Πρόβαρε την γραμμή πρώτα στο χέρι σου. Εφάρμοσέ τη μπροστά σε καθρέφτη με καλό φωτισμό και φρόντισε να έχεις το πρόσωπό σου ελαφρώς σηκωμένο ώστε το πηγούνι να κοιτά προς τα πάνω...

2. Τα σπυράκια φαίνονται πιο έντονα όταν πάω να τα καλύψω με make up.    

Αν έχεις σπυράκια και σημάδια δεν είναι ανάγκη να φορτώνεις όλο σου το πρόσωπο με βαρύ make-up για να τα κρύψεις. Είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα τοπικά, ώστε να κάνεις το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ πιο φυσικό. Εφάρμοσε τοπικά ένα κονσίλερ σε απόχρωση ίδια με αυτήν της επιδερμίδας σου και απάλυνε το αποτέλεσμα ταμποναριστά με τις άκρες των δακτύλων σου.

3. Κάθε φορά που επιχειρώ να κάνω smokey  μακιγιάζ, φαίνομαι  σαν μουτζουρωμένη.

Η σωστή διαβάθμιση χρωμάτων είναι που κρίνει την επιτυχία του συγκεκριμένου μακιγιάζ. Το τέλειο smoky eyes look ξεκινά από πολύ σκούρο και φτάνει στο τόξο του φρυδιού με την πιο ανοιχτή απόχρωση. Για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα προτίμησε φωτεινές αποχρώσεις και όχι το καθιερωμένο μαύρο. Λίγη δόση shimmer θα χαρίσει λάμψη στο βλέμμα κάνοντας το να φαίνεται απόλυτα νεανικό.

4. Όταν χρησιμοποιώ shimmer προϊόντα νιώθω πως δείχνω υπερβολικά λαμπερή.       
    
Το μυστικό είναι να δώσεις έμφαση σε μία περιοχή και όχι σε όλο το πρόσωπο γιατί έτσι θα μοιάζεις με disco μπάλα. Δοκίμασε να βάλεις μια shimmer σκιά ενώ άπλωσε στα χείλη σου ένα ματ κραγιόν ή το αντίστροφο. Μπορείς επίσης να δώσεις λάμψη μόνο στην επιδερμίδα σου τονίζοντας τα ζυγωματικά σου και το κόκαλο της μύτης σου με ένα highlighter, μακιγιάροντας το υπόλοιπο πρόσωπο σου με γήινες και πολύ απαλές αποχρώσεις.

5. Ποτέ δεν πετυχαίνω την σωστή απόχρωση make up.  

Η σωστή απόχρωση make-up σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είναι πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα από το φυσικό μας χρώμα. Καλό είναι να ταυτίζεται με το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου. Έτσι όταν έρθει η ώρα να αγοράσεις make up φρόντισε να απλώσεις 2-3 διαφορετικές αποχρώσεις που πλησιάζουν το φυσικό σου χρώμα σε κάποιο σημείο του προσώπου σου, και όχι στο χέρι (το χρώμα του δέρματος στο πρόσωπο συνήθως δεν είναι ίδιο με αυτό των χεριών γιατί το πρόσωπο είναι συνέχεια εκτεθειμένο στον ήλιο), και μάλιστα κοντά στο περίγραμμα του προσώπου για να αποφύγεις τη διχρωμία μεταξύ προσώπου και λαιμού. Εξυπακούεται ότι δεν επιλέγεις το χρώμα από τη συσκευασία. Τέλος, καλό είναι να δεις το χρώμα σε φυσικό φως.

6. Η πληκτρολόγηση στο pc μου καταστρέφει το μανικιούρ.

Είναι κάτι που όλες έχουμε αντιμετωπίσει τουλάχιστον μια φορά. Το μυστικό είναι να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα βερνίκι ίδιου χρώματος με αυτό με το οποίο έβαψες τα νύχια σου. Πέρασέ το τοπικά στο σημείο, όχι όμως σε όλο το νύχι γιατί θα αλλοιωθεί το χρώμα. Περίμενε ελάχιστα λεπτά εώς ότου στεγνώσει και φρέσκαρε όλα τα νύχια με top coat. Θα είναι σαν να έκανες μόλις μανικιούρ.




Πηγή: faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...