Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠ. 14-18/10/2013



Μπρούσκο  Περίληψη επ. 14-18/10/2013 


Δευτέρα 14/10
11ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Επηρεασμένος απ’ τα λόγια του Μηνά, ο Σήφης, επιτίθεται βίαια στη Μελίνα, και την κατηγορεί πως την απατά. Φοβισμένη η Μελίνα, το σκάει και ζητάει τη βοήθεια της Δάφνης. Ο Ματθαίος είναι έτοιμος να ομολογήσει στην Αναστασία τον πραγματικό λόγο που ακύρωσε τον γάμο τους… το μεγάλο αυτό μυστικό που γνωρίζει μόνο ένας ακόμη άνθρωπος από την οικογένεια. Ένα χαρμόσυνο γεγονός φέρνει τον Νεκτάριο πιο κοντά στη Δήμητρα, κάνοντας τη Χριστίνα να εξαγριωθεί. Η Αγγελική, στρέφεται σε «παλιούς γνώριμους» για οικονομική βοήθεια. Μαθαίνοντας ο Αχιλλέας ότι η Μελίνα πέρασε δύσκολες ώρες, ξεσηκώνεται να πάει στην Κρήτη για να τη συναντήσει. Πρώτα όμως, ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι στην Ευρυδίκη και της ομολογεί πως είναι ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα!

Τρίτη 15/101
2o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η αποκάλυψη του Αχιλλέα πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, εξοργίζει την Ευρυδίκη που αποκαλύπτει έναν καινούργιο –πανούργο χαραχτήρα. Ο Σήφης ζητάει από τη Μελίνα να τη συγχωρέσει για την επίθεση που της έκανε. Η Μελίνα αποφασίζει να προσπαθήσει για άλλη μία φορά να σώσει τον γάμο της, αν και παραδέχεται στη Βασιλική την ακατανίκητη έλξη που ασκεί πάνω της ο Αχιλλέας. Ο Διαμαντής σκοπεύει να παραχωρήσει το 35% των μετοχών του στη Δάφνη, γεγονός που εξοργίζει την Αναστασία και τον Σήφη. Ο Αχιλλέας, απροειδοποίητα επισκέπτεται τη Μελίνα στο σπίτι της και της ζητάει να φύγουν μαζί στην Αθήνα. Η Μελίνα αρχίζει να το σκέφτεται και μια αναπάντεχη είδηση μοιάζει να διευκολύνει την απόφασή της. Η Μελίνα φεύγει επειγόντως για την Αθήνα προκειμένου να επισκεφτεί τη μητέρα της που χειρουργείται. Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ματθαίο τον έρωτα του Αχιλλέα για τη Μελίνα.

Τετάρτη 16/10
13o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η σχέση στα δύο αδέρφια αρχίζει να κλονίζεται όταν ο Ματθαίος αντιλαμβάνεται ότι ο Αχιλλέας επιμένει να θέλει να κατακτήσει τη Μελίνα και η συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες κινδυνεύει όχι απλά να διαλυθεί, αλλά και να οδηγηθεί σε τραγικές εξελίξεις. Παρόλα αυτά ο Αχιλλέας δεν πτοείται από την ψυχρότητα της Μελίνας και συνεχίζει πεισματικά να την διεκδικεί. Όταν η Αναστασία μαθαίνει ότι ο Ματθαίος βρίσκεται και πάλι στην Κρήτη, ζητά έξαλλη από τον Μηνά να της βρει ένα όπλο. Η Κωνσταντίνα τρομάζει, όταν ο Διαμαντής πηγαίνει και τη βρίσκει πρωί- πρωί στο καφενείο και της ανακοινώνει ότι τα ξέρει όλα! Η Χριστίνα δεν διστάζει να εκβιάσει τον Νεκτάριο ώστε να διατηρήσουν τον παράνομο δεσμό τους, αδιαφορώντας για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας και την άρνηση του ίδιου. Η Μελίνα μένει άναυδη όταν η Βασιλική την ειδοποιεί, πως είδε τον Σήφη και την Αγγελική αγκαλιασμένους στο αυτοκίνητό του.

Πέμπτη 17/10
14ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μελίνα, γίνεται έξαλλη με τον Σήφη, όταν μαθαίνει πως συναντήθηκε ξανά κρυφά με την Αγγελική. Ο Διαμαντής, προσπαθεί με κάθε τρόπο ν’ αποτρέψει τον Ματθαίο ν’ αποκαλύψει στην Αναστασία, τους πραγματικούς λόγους που ακύρωσε τον γάμο τους στο παρελθόν. Παράλληλα, από μια σατανική σύμπτωση, ο Ματθαίος μαθαίνει ότι πίσω από τον θάνατο των γονιών του, υπήρξε πιθανή εγκληματική ενέργεια. Η Βασιλική τα βρίσκει ξανά με τον Μηνά. Η Χριστίνα προσπαθεί να κρατήσει κοντά της τον Νεκτάριο ακόμα και με απειλές. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας, ζει έχοντας διαρκώς στη σκέψη του τη Μελίνα, αγνοώντας ότι την ίδια στιγμή η Ευρυδίκη την υποψιάζεται… ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους!


Παρασκευή 18/10
15o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ευρυδίκη υποψιάζεται πως η Μελίνα είναι ο κρυφός έρωτας του Αχιλλέα και βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στα εκδικητικά σχέδιά της. Ο Αχιλλέας της ανακοινώνει την οριστική του απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Για μια ακόμα φορά, η Αναστασία συγκρούεται με τον Ματθαίο, με αφορμή τις κατηγορίες του εναντίον των Γιαννακάκηδων σχετικά με το παλιό δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο των γονιών του. Ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο καυγαδίζουν άσχημα για πρώτη φορά, ενώ ο Νεκτάριος προσπαθεί να τους συμφιλιώσει. H εξέταση DNA δίνει την απάντηση σχετικά με το αν η κόρη της Αγγελικής είναι παιδί του Σήφη, γεγονός που θα φέρει στη Μελίνα δυσάρεστες μνήμες από τραύματα του παρελθόντος. Ο γάμος του Σήφη και της Μελίνας κλονίζεται όσο ποτέ άλλοτε.



Πηγή:.tvshow.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...