Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS ΓΙΑ ΓΑΤΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ



Χρήσιμα Τips για Γατίσιο Βλέμμα!

Πολλές γυναίκες έχουν αδυναμία στο γατίσιο βλέμμα.Τη γραμμή που είναι ελαφρά τραβηγμένη προς τα έξω και πάνω. Φέτος μάλιστα αυτή η τάση ξανά επιστρέφει. Η Staxtopouta απευθύνθηκε στη φίλη της Κατερίνα Γκιόκα, που εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως make up artist. Οι ερωτήσεις πολλές: Πόσο δύσκολο είναι να το πετύχεις; Πια είναι τα μυστικά για υπέροχες βλεφαρίδες; Θέλει σταθερό χέρι; Πως μπαίνει η γραμμή; Τι χρώμα να προτιμήσεις;Η Staxtopouta έμαθε τα πάντα και θα σας δώσει όλα τα χρήσιμα tips για ένα άρτιο και εντυπωσιακό γατίσο βλέμμα.Πάμε λοιπόν,να τα δούμε μαζί.

1.Bάση.

Βάζουμε τη βάση μας. Ενυδατική κρέμα και κρέμα για τα μάτια. Μόλις στεγνώσουν εφαρμόζουμε το κονσίλερ στα μάτια ώστε να έχουμε καθαρό και ξεκούραστο βλέμμα 

2. Ψαλιδάκι.

Το βασικό  λάθος που πολλές γυναίκες κάνουμε είναι ότι ενώ έχω μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, δώρο από τον Πανάγαθο, ποτέ μα ποτέ δεν τις γυρίζουμε  με ψαλιδάκι. Απλά βάζουμε μάσκαρα και τέλος. Και αυτή μάλιστα με λάθος τρόπο. Η Κατερίνα λοιπόν, με έπεισε να αγοράσω ψαλιδάκι και μου έδειξε πως να το εφαρμόζω πάνω μου. Τελικά ήταν πανεύκολο!  Το πρώτο βήμα είναι να το τοποθετήσεις με την καμπύλη του πλευρά στο μάτι σου μένω είναι μισάνοιχτο περνώντας από την εσοχή τις βλεφαρίδες προσοχή να είστε σίγουρες πως εντός του εσωτερικού του βρίσκονται τα πλαστικά προστατευτικά του.Κλείστε το χωρίς να το σφίξτε πολύ  και βλεφαρίδες έτοιμες ξεσφίγγεις τελείως και το βγάζεις .

3.Εyeliner ή Μολύβι.

Μετά το ψαλιδάκι βάζουμε eyeliner ή μολύβι για να μην μουτζουρωθούμε.Το πιο σημαντικό, είναι να έχετε στο νεσεσέρ σας το καλύτερο eyeliner που μπορείτε να αγοράσετε. Η Κατερίνα μου τόνισε, πως ένα καλό υγρό eyeliner με πινελάκι είναι ότι το προτιμότερο μια που έχει πιο καθαρό και έντονο αποτέλεσμα. Ναι αλλά όλοι οι επαγγελματίες έχουν σταθερό χέρι χειρούργου έτσι, δεύτερη επιλογή που μου έδωσε η ειδικός ήταν ένα μαλακό μολύβι ματιών. Από ό,τι  φαντάζεστε επέλεξα την επιλογή μαλακό μολύβι  χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτό σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς αν δεν πιάνει το χέρι σας. 

Πώς τοποθέτεις τη γραμμή;

Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του ματιού, τραβήξτε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων και όσο πιο κοντά γίνεται στη ρίζα τους. Στα 3/4 της διαδρομής προς την εξωτερική γωνία ξεκινήστε να δίνετε κλίση προς τα πάνω. Για να δείτε πού θα τελειώνει η γραμμή και πόση κλίση θα έχει, κοιτάξτε τη διαγώνια σε σχέση με τις κάτω βλεφαρίδες, βάλτε μια τελεία στις πάνω βλεφαρίδες, εκεί όπου φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα και ενώστε τη γραμμή, δημιουργώντας ένα V στην εξωτερική γωνία του ματιού. Μπορείτε να το κάνετε όσο διακριτικό ή όσο υπερβολικό θέλετε. Ο στόχος σας είναι το βλέμμα να δείχνει τραβηγμένο προς τα έξω και ελαφρώς προς τα πάνω- ποτέ προς τα κάτω, είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείτε να κάνετε στο μακιγιάζ.  

4. Μάσκαρα

Ο καλύτερος τρόπος για να απλώσεις τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες είναι με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, έτσι ώστε το χρώμα να πάει σε όλο το μήκος τους και να δείχνουν πιο πλούσιες και μακριές. Στο σικγεκριμένο  στιλ μια με δύο φορές να περάσεις μάσκαρα είναι καλά αλλιώς βαραίνει το μάτι υπερβολικά. Δεν χρειάζεται να περνάς πάνω από μία στρώση μάσκαρα τις κάτω βλεφαρίδες. Μην ξεχνάς τις μικρές και λεπτές βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών. Αν τονιστούν σωστά, θα αναδείξουν το σχήμα και το μέγεθος των ματιών.


Τι χρώμα μολύβι ή eyeliner να αγοράσετε;

Το μαύρο είναι πιο έντονο, αποφασιστικό και σαγηνευτικό. Ενώ το καφέ της σοκολάτας πιο μαλακό και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Το eyeliner μένει σταθερό. Αν όμως χρησιμοποιείτε μολύβι τότε τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Καλύτερα να πάρετε σταθερό μολύβι ή στο τέλος να πατήσετε πάνω στη  γραμμή που φτιάξατε με λίγο eyeliner.

Πως σας φάνηκε φίλες μου; Όχι πάντως και βουνό!! 

Καλή επιτυχία Staxtopoutes μου!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...