Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ



5 σημάδια πως σας έχει βαρεθεί.

Εκεί που νόμιζες  πως επιτέλους βρήκες τον άνδρα των ονείρων σου και πως μαζί γράφεται το καλύτερο σενάριο  ταινίας LOVE  STORY τα φώτα στο σινεμά ανάβουν και ούτε καν οι τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ δεν σου κάνουν το χατήρι να παίξουν για πάρτη σου. Δεν κατάλαβες πότε και πώς ο αγαπημένος σου ξενέρωσε, γιατί απλά δεν διάβασες πότε τα σημάδια που καθημερινά σου έδινε. Μην νομίζεις οτι είσαι η μόνη και η Staxtopouta την έχει πατήσει την μπανανόφλουδα αρκετές φορές μέχρι να...
 της κάτσει το τεφαρίκι ο Πρίγκιπας και έτσι είπε να σας προλάβει απ' την ελεύθερη πτώση. 

Σημάδι 5: που πήγαν τα τηλέφωνα, που πήγαν τα μηνύματα και αυτό το ρημάδι το κινητό σου γιατί δεν χτυπάει πότε; 

Πάνε οι εποχές που έτρωγε και σου μιλούσε, που από την δουλειά του σου έστελνε ένα σκασμό μηνύματα.  Με τον καιρό σίγουρα η επικοινωνία σας σταδιακά τυποποιείτε όμως  αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει 2 λεπτά για να απαντήσει σε ένα τηλεφώνημά σας ή να σας στείλει ένα γλυκό μηνυματάκι. Το μόνο που ακούς  από αυτόν είναι δικαιολογίες πως το κινητό δεν έχει σήμα, πως δεν του ήρθε η κλήση, πως έκλεισε από μπαταρία  και γενικά ο τύπος βρίσκεται αραγμένος στην κοσμάρα του και το κινητό του πιάνει σήμα όποτε…

Σημάδι 4: θέλει να βγαίνει περισσότερο μόνος και με τους φίλους του ή είναι κουρασμένος και θα κοιμηθεί από της έντεκα!

Παλαιότερα γνώριζες καλά πως το Παρασκευοσαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο μόνο για σας. Θα πηγαίνατε το σινεμά σας, θα βγαίνατε την βολτούλα σας, θα πίνατε το ποτάκι σας! Τώρα πια, προτιμά να βγαίνει μόνος, όλο μπλέκει με τη δουλειά, θέλει να βγαίνει με φίλους κι εσύ  ξαφνικά δεν χωράς στην παρέα.  Όταν πας να του πεις κάτι γίνεται ταύρος μαινόμενος που ανάμεσα στα  σιχτιρλήκια σου πετάει ένα λογίδιο και την στέρηση της ελυθερίας του.  Το βράδυ κοιμάται με τις κότες και το κινητό το κλείνει για να μην τάχα τον ενοχλούν…Σίγουρα, οι συνθήκες ελευθερίας και σεβασμού του ατομικού χρόνου καθενός είναι απαραίτητες σε μια υγιή σχέση αλλά φυσικά ο κοινός χρόνος βρίσκεται  πάντα στο προσκήνιο για να συντηρείτε έτσι και το μαζί !


Σημάδι 3: οι δικαιολογίες για να μην βρεθείτε δεν έχουν τελειωμό!

Έπεσε μπόλικη δουλειά, οι υποχρεώσεις τον έχουν καπελώσει, η γιαγιά του φίλου του αρρώστησε, η μέση του πόνεσε, και οι εξωγήινοι  ξαφνικά μπούκαραν στην κρεβατοκάμαρα του και τον απήγαγαν .Οι δικαιολογίες για να μην σε συναντήσει θα βγαίνουν από τα χείλη του  απολύτως φυσιολογικά  μέχρι που να του δώσει κάποιος το Όσκαρ. Πολύ σωστά θα αναρωτηθείς  γιατί δεν θέλει να συζητήσουμε το πρόβλημά μας έτσι ώστε να λυθεί; Μα δεν θέλει να το λύσει, φίλες μου, απλά  θέλει να την κάνει ο τύπος με ελαφρά πηδηματάκια και δεν έχει τα κότσια να στο πει κοιτώντας σε στα μάτια. Φυσικά εμείς τα κορίτσια, σπεύδουμε πριν από εκείνον να δικαιολογούμε ακόμα και τις πιο τρελές δικαιολογίες  από έρωτα και μόνο. Στο τέλος όμως έτσι καθόμαστε μόνες στον καναπέ με το δύκιλο παγωτό αγκαλιά.  Προτού,  λοιπόν, πιστέψεις την επόμενη δικαιολογία που θα σου σερβίρει, ξανασκέψου 
Μήπως να του δείξεις την πόρτα εσύ πρώτη και να πας για άλλα;

Σημάδι 2: η απόσταση μεγάλωσε εντός και εκτός κρεβατιού.

Εκτός από τη φυσική απουσία και την απόσταση που προκύπτει στα ζευγάρια που ετοιμάζονται να χωρίσουν, βασική ένδειξη το ξενερώματός του είναι και η συναισθηματική του απόσταση από εσένα.
Οι σιωπή μεταξύ σας σπάει τοίχους. Εσύ μιλάς κι εκείνος απλά ακούει. Σε όσα αναγνωρίζεις ως στραβά, δεν έχει τίποτα να πει, δεν θέλει καν να δικαιολογηθεί.Το σεξ σας είναι χλιαρό προς το μπούζι και γίνεται κάθε Πάσχα και Λαμπρή. Βάζεις τα σέξι σου και αυτός σε κοιτάζει λες και φοράς τη νυχτικιά του παππού με το λυχνάρι. Ξύπνα! Πριν σου πει''τώρα φεύγω'' και εσύ αναρωτιέσαι αν η βαλίτσα που κρατάει στα χέρια είναι τα άπλυτα που τα πάει στο καθαριστήριο.

Σημάδια 1:  μικρά αλλά σημάντικά 

-Κάθε φορά που του ζητάς να σε συνοδεύσει σε κάποια δικιά σου κοινωνική υποχρέωση, ξενερώνει, θυμώνει και έρχεται κάνοντας αγγαρεία.
- Οι καυγάδες πυκνώνουν εβδομάδα με την εβδομάδα
-Δυσκολεύεται να σου πει ''σ' αγαπώ, σε θέλω'' και να εκφράσει συναισθήματα.
-Ξεχνάει υποσχέσεις που σου είχε δώσει μόνιμα.
- Χώρια σου διασκεδάζει πολύ περισσότερο απ' ότι μαζί σου
- Το κοινό σας μέλλον δεν υφίσταται σε καμία συζήτηση

Η staxtopouta ξέρει καλά πως είναι δύσκολος ένας χωρισμός αλλά μερικές φορές είναι χειρότερο να ζεις μια σχέση που σε φθείρει. Η ζωή είναι μικρή και η νεραϊδόσκονη για να αλλάξεις την καθημερινότητα σου είναι μέσα μας φίλες μου!

Staxtopouta

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...