Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

5 ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΑΣ



5 απλές συμβουλές για να κατακτήσετε τον πρίγκιπά σας.

Η Staxtopouta δεν πήγε έτσι στο χορό ήταν προετοιμασμένη ήξερε τα μυστικά για να τον κάνει να τη θέλει. Ξέχασε τους φόβους και τις ντροπές . Οι άνδρες οι σωστοί, σήμερα ,δυστυχώς είναι τόσο σπάνιοι όσο και τα ροζ διαμάντια. Μάθε να τολμάς και να διεκδικείς  με το σωστό  τρόπο. Για να κατακτήσεις το στόχο σου δεν είναι το μυστικό να εμφανιστείς μπροστά του με μίνι φούστα, κατακόκκινο κραγιόν και το μπούστο σε κοινή θέα, αυτό θα του δώσει λάθος εικόνα. Το πολύ -πολύ να τον κατακτήσεις για  μια βραδεία και μετά τέλος. Φυσικά κάνεις δεν έχει τις απόλυτες συμβουλές για όλους τους χαρακτήρες ανδρών. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τακτικές, οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό αποδίδουν. Αυτές θα μοιραστεί μαζί σας η Staxtopouta για να κατακτήσετε  και εσείς τον πρίγκιπά σας....

5. Γεμίστε το πρόγραμμά σας: Αν δεν είναι ήδη αρκετά γεμάτο, φροντίστε να το κάνετε!  Οι γυναίκες που εργάζονται μόνο και μετά κάθονται στο σπίτι δεν αποτελούν ενδιαφέρον για τους άνδρες. Αντίθετα μια γυναίκα με πολλά ενδιαφέροντα, που κάνει σπορ και φροντίζει να περνάει καλά στη ζωή της αποτελεί πόλο έλξης για κάθε άνδρα. Μαζί της δεν θα βαριέται, θα έχουν να συζητήσουν για πολλά θέματα και να ανταλλάξουν πληροφορίες. Μια γυναίκα ζωντανή και δραστήρια κινητοποιεί τον κυνηγό που κρύβει μέσα του.

4. Σταματήστε τα παιχνίδια: Δεν εννοούμε φυσικά να του το δώσετε στο πιάτο, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φέρεστε σαν έφηβη που απλά ψάχνει για επιβεβαίωση. Κάντε την παρουσία σας αισθητή και τις προθέσεις σας σαφείς. Ένα βλέμμα ή ένα τηλεφώνημα απλά για να δείτε τι κάνει είναι μία πολύ σημαντική αρχή. Στο κάτω κάτω, μπορεί οι άντρες να είναι κυνηγοί, αλλά θέλουν πάντα να ξέρουν τι τους γίνεται. Με αυτό το τρόπο του ανάβεις το πράσινο φως για να του δείξεις πως ενδιαφέρεσαι, πετάς το μπαλάκι για να αρχίσει το παιχνίδι.

3. Αγαπήστε τον εαυτό σας:  Δεν είναι τσιτάτο είναι η ουσία. Φρόντισέ τον. Μην τον παραμελείς ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά. Όταν φροντίσεις να βελτιώσεις τις εξωτερικές σου ατέλειες και να ασχοληθείς με την ανάπτυξη της προσωπικότητάς σου τότε, η αυτοπεποίθηση σου θα σε κάνει συγκλονιστική στα μάτια όλων των ανδρών.Φυσικά στην ζωή μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας αγαπούν όπως κι αν είμαστε, αλλά στο θέμα των σχέσεων τα πράγματα είναι λίγο πιο ιδιαίτερα. Αν για παράδειγμα αισθάνεστε ανασφάλεια με το σώμα σας, τότε πολύ πιθανό αυτό να το βγάζετε και προς τα έξω. Κάντε γυμναστική ή διορθώστε τη διατροφή σας. Θα τονώσει σίγουρα το ηθικό σας. Αν πάλι είστε ντροπαλή και δειλή, αποκτήστε νέες δραστηριότητες που θα σας κάνουν πιο κοινωνικές. Ενημερώσου, απέκτησε λόγο. Οι άντρες προτιμούν τις δυναμικές με λόγο και επιχειρήματα γυναίκες. Αποδεδειγμένα...

2. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου: Εντάξει, δεν είπαμε ότι πρέπει όλες μας να είμαστε επίγειοι άγγελοι  ομορφιάς και χάρης αλλά καλώς ή κακώς, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο γυναικείο πρόσωπο, τα οποία έλκουν το αντίθετο φύλο. Τα μεγάλα μάτια είναι ένα από αυτά.  Τα σαρκώδη χείλη. Το καθαρό απαλό πρόσωπο.Αν δεν έχετε μην πανικοβάλλεστε. Κρέμες, μάσκες και το μακιγιάζ πλέον κάνει θαύματα. Προσοχή στο μέτρο . Υπερβολικά βάφονται μόνο στις πασαρέλες, στην πίστα και στο θέατρο και αυτό με τέτοιο τρόπο ώστε να πλαισιώνουν άρτια την σκηνική τους παρουσία. Οι άνδρες τα πολλά έντονα μακιγιάζ τα απεχθάνονται τους φαίνονται ψεύτικα και δεύτερα.

1. Η... ειλικρίνεια δεν είναι πάντα το ζητούμενο: Δεν χρειάζεται να ξέρει αναλυτικά το παρελθόν σας. Ας είμαστε ειλικρινείς, αν απατήσατε τον προηγούμενο σύντροφό σας υπάρχει ποτέ περίπτωση να το πείτε στον άντρα τον οποίο έχετε βάλει στο μάτι; Φυσικά και όχι! Δεν χρειάζεται να ξέρει με πόσους έχετε κοιμηθεί ή πόσες σχέσεις είχατε. Σας γνώρισε τώρα καλό είναι να επικεντρωθείτε στο παρόν. Αν η συζήτηση πάει εκεί έπειτα από επιμονή του. Προσέξτε τι θα πείτε. Η ειλικρίνεια κλείνει σπίτια, δεν ανοίγει. Προσοχή στις υπερβολές μην δώσετε μια εικόνα που είναι τελείως άλλη από εσάς.  Η ατάκα: "είχα κάποιες σχέσεις κυρίως μακροχρόνιες που τελικά λόγο διαφορετικότητας του χαρακτήρα διακόπηκαν " καθώς και  ατάκα: " δεν μου αρέσει να μιλάω για το παρελθόν αλλά για το σήμερα" θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση.

Καλή επιτυχία staxtopoutes μου!!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...