Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;;



Μα δε χτυπάει το τηλέφωνο!!!

Το υπέροχο τραγούδι της Θεάς Άννας το ξέρετε όλες φίλες μου,  ήδη το σιγοψιθυρίζεται, τώρα που διαβάζεται τη staxtopouta.Σας πονάει το δοντάκι και χτυπάει η καρδιά σας ξέρω… τα έχω ζήσει !! Μέχρι να με βρει ο πρίγκιπας να μου δώσει το γοβάκι με τέσσερα εγκεφαλικά με είχε η νόνα,ζούσα και εγώ το δράμα μου!!  Ήταν τέλειο πρώτο ραντεβού σας, ένιωσες αυτό το δέσιμο, αυτή την βαθύτερη επαφή και φυσικά, σου είπε: " θα σε πάρω αύριο" . Περίμενες πως θα βρεθείτε στανταράκι ξανά,αλλά πότε;; μάλλον ποτέ! Ο τύπος ούτε στη γυάλα της μαντάμ Ζαΐρα από το Αιγάλεω, δεν φαίνεται. Τι φταίει....
 και οι άντρες χάνονται; Γιατί λένε θα τηλεφωνήσουν και δεν το κάνουν; Που πήγαν όλα εκείνα τα ραντεβού που δεν ματα- είδες πότε;





Ήσουν πολύ καλή για εκείνον!!!!!

Ναι, όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται φάνηκες πολύ καλό κορίτσι. Δεν είσαι της ξεπετάς και της αρπαχτής και αυτός δεν είναι έτοιμος για σχέσεις και δεσμεύσεις. Έχει δέσει στην εφηβική του ηλικία και θα αργήσει να πάρει 'μπρος ο εγκέφαλός του. Βέβαια μπορεί και να σκέφτηκε "τόσο καλή κοπέλα μην την πληγώσω και την κοροϊδέψω". Τώρα γιατί είπε πως θα τηλεφωνήσει; Γιατί όντως είσαι καλή περίπτωση κι αν αποφασίσει ποτέ να σοβαρευτεί, θα είσαι η πρώτη που θα καλέσει. Τότε όμως εσύ θα του πεις: "ποιος είπαμε πώς είσαι;;" 

Νόμιζες ότι πήγε καλά αλλά εκείνος δεν είχε την ίδια άποψη!

Πολλές, πάρα πολλές φορές έχουμε αντίθετη άποψη με το άλλο φύλο. Διαφορετικά αντιλαμβανόμαστε εμείς μια κατάσταση, διαφορετικά εκείνοι.Στο πρώτο  ραντεβού δεν μπορείς εύκολα να ''διαβάσεις'' τον άλλον εδώ μετά από χρόνια και μερικά πράγματα δεν τα πιάνεις.  Είναι πιθανό εσύ να ένιωσες κάτι θετικό κι εκείνος να ήταν σε άλλη φάση. Φυσικά και είπε ότι θα τηλεφωνήσει απλά γιατί εκείνη τη στιγμή το πίστευε , από συνήθεια ή και από απλή χαζομάρα στο μυαλό.

Δεν ήθελε να σε πικράνει!

Γλυκός άνθρωπος, καλό παιδί, το ραντεβού αυτό προτίμησε να μην σε πικράνει λέγοντας πως πέρασε άσχημα, και  για αυτό προτίμησε να σε αφήσει να πιστεύεις ότι θα σε πάρει τηλέφωνο. Πολλές φορές και σε πολλές περιπτώσεις, οι άντρες δεν έχουν τα κότσια ούτε καν να σου δώσουν την εντύπωση πως δεν ενθουσιάστηκαν μαζί σου. Αντίθετα, κάνουν τα πάντα για να πείσουν ότι θα πάρουν τηλέφωνο και πως θα υπάρξει συνέχεια στη γνωριμία.  Όταν βλέπεις αυτή την υπερβολική προσπάθεια να ξέρεις ότι κάτι πάει στραβά. Και μάλλον δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού.Φυσικά, αυτό που εκείνος δεν θα καταλάβει ποτέ, είναι πως η πίκρα που σου μένει τελικά από αυτή την άτυπη κοροϊδία, είναι πολύ μεγαλύτερη από το να σου έλεγε ένα απλό: ''δεν ξέρω αν θα τα ξαναπούμε, χάρηκα που σε γνώρισα!''. Ακόμα και το φοβερό : "ταιριάζουμε περισσότερο για φίλοι".  Γλυκά παιδιά - Κότες!! Τι να τους κάνεις;

Τα έχει με άλλη.

Το ραντεβουδάκι σας είναι πολύ πιθανό να ήταν μια ανάπαυλα στην δεσμευμένη ζωή και καθημερινότητά του. Τώρα που λείπει η σχέση για διακοπές με φίλους και γνωστούς είπε να το εκμεταλλευθεί για να κάνει μια κουτσουκέλα . Αν μάλιστα του έδωσες την χαρά να τα κάνετε όλα από το πρώτο βράδυ, είναι πιθανό απλά να μην είχε άλλο ''ρεπό'' πότε για να  σε βολέψει στο πρόγραμμά του ούτε καν για μία ακόμη "παράνομη" εμπειρία. Στο καλό φίλε και καλά κρασιά! Α! Και άμα χωρίσεις, γιατί έρχεται και αυτή η στιγμή πολύ σύντομα, πάρε τηλέφωνο θα φας καλά… έχουμε γλαρόσουπα!!

Απλά ήθελε να βγει ένα ραντεβού.

Έλα που δεν σου έχει συμβεί.  Έχει περάσει τόσος καιρός που θα έβγαινες ακόμα και με το συμμαθητή σου από το λύκειο εκείνον με τα σπυριά και την καμπούρα. Μόνο και μόνο για να θυμηθείς πως είναι αυτό το σπορ του ''βγαίνω, μιλάω για μένα, πίνω ένα κρασάκι'' και φλερτάρω. Στην αντίστροφη περίπτωση, κι αυτός περνάει μια όμορφη βραδιά, απλά πληρώνει και το λογαριασμό. Τι καλά!!

Δεν ξέρει ακριβώς αν του άρεσες.

Δεν είναι σίγουρος αν του άρεσες αρκετά, δεν είναι σίγουρος για το αν είναι σε φάση για επόμενο ραντεβού .Μπορεί να πέρναγε καλά αλλά μετά να βρήκε χίλιες και δύο δικαιολογίες για να μην του κάνεις. Δεν φταις εσύ φίλη μου. Και θα το ξανά πω . Δεν φταις. Έχει άλυτα θέματα και δικά του κόμπλεξ. Καλύτερα που δεν πήρε…μη σου πω!!

Δεν ήξερε πότε έπρεπε να σε πάρει κι άργησε πολύ!

Είμαστε κι εμείς τα κορίτσια περίεργα. Διάβασε κι αυτός ο έρημος πως δεν πρέπει να σε καλέσει απευθείας για να σε παιδέψει και τελικά άργησε πολύ!!!! Κι ύστερα, ντρεπόταν να σε πάρει γιατί πέρασαν οι μέρες και στο τέλος σκέφτηκε ''δεν ήταν γραφτό'' και προσπέρασε!

Απλά δεν σε γουστάρει.

Την ταινία Απλά Δεν σε Γουστάρει την έχεις δει; Όχι ; Σήμερα είναι μια καλή ήμερα. Θα δεις τα πρώτα ραντεβού με άλλο μάτι…

Η Staxtopouta  φίλες μου θα σας πει ένα ακόμα μυστικό , μην χάνεται την ελπίδα σας και μην στενοχωριέστε υπάρχει για όλες μας ένας άντρας που από το πρώτο ραντεβού θα θέλει να περάσει ολόκληρη τη ζω'η του μαζί σας απλά γιατί η νεραϊδόσκονη απλώνεται στο σύμπαν και ενώνει τους ανθρώπους μαγικά.


staxtopouta


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...