Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΛΩ ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;


Θέλω σαρκώδη χείλη ! Τι να κάνω;

Πόσες δεν θέλουμε τα σαρκώδη εντυπωσιακά χείλη της Angelina Jolie; Όλες ναι όλες. Ακόμα και η Staxtopouta πρήζει τη νονά για ένα ακόμα μαγικό αλλά τελικά αποφάσισε να στραφεί στα νέα κόλπα!Πλαστική χειρουργική, ενέσεις υαλουρονικό οξύ και κτλ. ή απλά tricks με μακιγιάζ. Η Staxtopouta έκανε έρευνα και θα στα μάθει όλα!

Πώς μπαίνει το υαλουρονικό οξύ;

Είτε χρησιμοποιηθεί υαλουρονικό οξύ, είτε κάποιο άλλο υλικό η επέμβαση είναι γρήγορη εύκολη και απλή. Δεν πρόκειται να....
πονέσεις καθόλου. Ο γιατρός σου θα κάνει τοπική αναισθησία ή με την χρήση αναισθητικής αλοιφής θα παρέμβει όπου χρειάζεται προκειμένου να προβεί σε ενέσεις τοπικά. 

Είναι ενέσιμη θεραπεία που πραγματοποιείται εύκολα και όσες φορές χρειάζεται για πολλά χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις εφόσον τα εμφυτεύματα είναι απορροφήσημα, θα χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς μιας και με το πέρασμα του χρόνου παραμένει μόνο ένα 20% του υλικού στο σημείο.Η διαδικασία εμφύτευσης είναι απλή με άμεσα αποτελέσματα, και καθώς είναι μη επεμβατική μέθοδος η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές της

Όμως αν τα οικονομικά σου δεν στο επιτρέπουν ακόμα να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία,υπάρχουν προϊόντα μακιγιάζ που κάνουν θαύματα.  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

1. Κάνε απολέπιση
Πριν βάλεις το κραγιόν, τρίψε με μία πετσέτα τα χείλη σου κάνοντας απαλές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο εντείνεται την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τα χείλη να «διογκώνονται» και να γίνονται πιο απαλά και λεία δημιουργώντας τον κατάλληλο «καμβά» για τέλεια εφαρμογή του χρώματος.

2. Βάλε όρια:Βάλετε το περίγραμμα  πρώτα και έπειτα  το κραγιόν σας, στο κάτω χείλος χρησιμοποιείστε λίγο πιο σκούρο τόνο κραγιόν και μόνο στο εσωτερικό του σημείου.

3.Για μεγάλη διάρκεια: Τοποθετήστε το περίγραμμα που έχετε επιλέξει εξωτερικά φτιάχνοντας την γραμμή και επιλέξτε ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών σας, με το οποίο θα βάψετε τα χείλη εσωτερικά πριν βάλετε το κανονικό σας κραγιόν.

4.Αν τα χείλη σας είναι μεγάλα : Αποφύγετε τα πολύ ανοιχτά χρώματα. Προτιμήστε τις φυσικές και λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις. Έξτρα tip: απλώστε λίγο βάση μέηκ-απ στις άκρες των χειλιών σας και στη συνέχεια απλώστε κραγιόν απευθείας στην επιφάνεια των χειλιών σας , για ακόμη πιο λεπτά χείλη !

5.Αν τα χείλη σας είναι λεπτά: Προτιμήστε ανοιχτά χρώματα που αντανακλούν το φως και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο γεμάτα, ζουμερά χείλη και ένα περλέ lip gloss. Tip: στο εμπόριο υπάρχουν  προϊόντα που η σύνθεση τους είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χαρίσει έξτρα όγκο στα χείλη.

6.Για κρεμώδη όψη χειλιών: Πριν βάλετε το κραγιόν περάστε τα με ένα lip balm.

7.Για ματ όψη χειλιών: Βάλτε το κραγιόν που σας αρέσει και μετά απαλά πιέστε ένα χαρτομάντiλο.

8.Για μεγάλη διάρκεια του κραγιόν: Περάστε ένα στρώμα κραγιόν, πιέστε με ένα χαρτομάντιλο και μετά ξανά περάστε κραγιόν. Έτσι τα δύο στρώματα θα «δέσουν» καλύτερα.

9. Για χείλη που δεν έχουν το ίδιο σχήμα : Το μεγαλύτερο χείλος μπορείτε να το βάψετε με ένα κραγιόν ένα τόνο πιο ανοιχτό.

10.Με αυτά τα χείλη ποιος σας αντισταθεί; Ώρα για φιλιά λοιπόν!
Staxtopouta

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...