Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Fell in Love with A Zombie!!!



WARM BODIES

Μετά το ξεκαρδιστικό Shaun of the Dead και την επιτυχία του σίριαλ the Walking Dead έρχεται μια νέα ταινία που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες. Στο Warm Bodies με σύνθημα Cold Body – Warm Heart οι ρόλοι αλλάζουν μιας που πρωταγωνιστής είναι ένα νεαρό και γοητευτικό ζόμπι ο R (Nicolas Hoult). Η ταινία ξεκινά περιγράφοντας τη δύσκολη καθημερινή ζωή των νεκροζώντανων. Όλα όμως αλλάζουν όταν στο δρόμο του R  βρίσκεται η όμορφη Julie (Teresa Palmer) και αντί να....
 την φάει νιώθει ένα σκίρτημα στην παγωμένη του καρδιά. Έτσι αρχίζει ένα ξεκαρδιστικό ρομαντικό ειδύλλιο που πολλοί ήδη το παρομοιάζουν με του Έντουαρντ και της Μπέλλας του Twillight!
Να θυμίσουμε ο  Νίκολας Χούλτ ήταν το παχουλό αγοράκι στο About a Boy (2002) δίπλα στον Hugh Grant ενώ έπαιξε μετά και στα X-men First Clash και Clash of the Titans (Τιτανομαχία). Από την άλλη η Τερέσα Πάλμερ είχε εμφανιστεί σε επίσης αρκετές φανταστικές περιπέτειες όπως Bedtime Stories (2008), the Sorcerer’s Apprentice (2010),  I am Number Four (2011). Στην ταινία επίσης εμφανίζεται κι ο John Malkovich.



 Η ταινία αναμένεται να κάνει χαμό!! Αλήθεια μπορεί να συγκριθεί με το Twilight; H    Staxtopouta πάντως θα πάει να το
δει μεταξύ μας φίλοι μου όπου ρομάντζο ,παραμύθι, γραμμωμένοι 
κούκλοι με κακό προφίλ η staxtopouta τρέχει! Λίγο ο πρίγκιπας γκρινιάζει αλλά τι να κάνει; Φοβάται μην φάει το γοβάκι στο κεφάλι και έτσι την συνοδεύει!!


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...