Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ


4. Μυστικά για σωστή αποτρίχωση.

Όλες μας καθημερινά αντιμετωπίζουμε το βάσανο της αποτρίχωσης!! 
Πόσες φόρες δεν έχεις κοπεί; Δεν έχεις πάθει ερεθισμό από το ξυράφι ή από το κερί. Ο πόνος κάθε φορά άλλο βάσανο!!Το χειρότερο για πολλές γυναίκες είναι οι τρίχες που δεν βγαίνουν και μεγαλώνουν μέσα ή κάνουν σπυράκια αηδιαστικά! Τι κάνεις όμως λάθος;

4.Ξέχασε το ξύρισμα πρωί-πρωί.

Με το που άνοιξες το μάτι, πριν πιεις μια στάλα καφέ ψάχνεις να βρεις το ξυραφάκι σου; Ε, ναι! Θα κοπείς, κούκλα μου!! Άφησε το ξύρισμα για το....
 απόγευμα καλύτερα αφού στη διάρκεια της νύχτας τα πόδια σου πρήζονται ελαφρώς και αυτό μπορεί να "κρύψει" σε ένα βαθμό τις τριχούλες και το μισό πόδι θα το μαλλάκι του! Ο σωστός φωτισμός παίζει μεγάλο ρόλο στο ξύρισμα φυσικά. Καλό είναι να βάζεις αφρόλουτρο και όχι αφρόλουτρο ή σαπούνι μαλακώνει την τρίχα. 




3.Προσοχή στις γκριμάτσες: όταν "βγάζεις" τα φρύδια σου στον καθρέφτη καλό είναι να αποφεύγεις τις γκριμάτσες αν θέλεις η γραμμή του φρυδιού σου να είναι τέλεια.  Ναι πονάει, το ξέρω, αλλά από το να μου βγει με ζικ -ζακ παρέμενε ακίνητη, αγέλαστη. Η συμμετρία είναι πολύ σημαντική όταν βγάζεις τα φρύδια σου και καλά θα κάνεις να προσέξεις ,πώς θα τα βγάλεις! Χαλάρωσε τους μυς του προσώπου σου και αν χρειαστεί βάλε παγάκια στην περιοχή αν φοβάσαι μην πονέσεις και θα δεις ότι θα τα βγάλεις καλύτερα και από αισθητικό!

2. Το ζεστό μπάνιο:Πριν κάνεις αποτρίχωση με μηχανή ή με ταινίες και κερί κάνε ένα ζεστό μπάνιο. Με ένα Σκραμπ κάνε απολέπιση ώστε να βγούνε και οι μικρές τριχούλες ή εκείνες που μεγαλώνουν μέσα στο δέρμα.Υπάρχουν και τα σφουγγάρια τα πιο σκληρά για απολέπιση που βοηθάνε πολύ! Την αποτρίχωση την κάνουμε σε δέρμα στεγνό και καθαρό. Τραβάμε με φορά αντίθετα από την τρίχα. Προσοχή στο τέλος βάλουμε λαδάκι στο σώμα η καμία κρεμούλα για ερεθισμούς από το Φαρμακείο. 

1. Ριζική αποτρίχωση:Πριν πάτε για ριζική αποτρίχωση ενημερώστε τον δερματολόγο σας. Μερικοί δερματολόγοι κάνουν στο ιατρείο τους συνεδρίες αποτρίχωσης. Στο ινστιτούτο που θα πάτε να είστε σίγουρες πως την εφαρμογή την κάνει ειδικός δερματολόγος. Μην ρωτάτε μόνο αν θα πονέσετε αλλά περάστε σε πιο ειδικές ερωτήσεις, όπως τι ακριβώς κάνει το μηχάνημα τι αποτέλεσμα θα έχει στο δέρμα σας κ.τ.λ. Κάντε έρευνα πριν το αποφασίσετε και μη δελεάζεστε πάντα από τις προσφορές!! 
Καλά κουράγια φίλες μου!!
staxtopouta







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...