Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

8 + ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ





Τα έχω με δύο άνδρες ποιον να διαλέξω; 
8+.. Μυστικά για να διαλέξεις τον σωστό!

Νομίζεις πως η staxtopouta βρήκε τον πρίγκιπα  από την αρχή και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα; Γελιέσαι φίλη μου . Η μικρή "άβγαλτη" staxtopouta ήταν αρραβωνιασμένη και μάλιστα ,ετοιμαζόταν για γάμο με τον καθαριστή της καμινάδας. Καλό παλικάρι, γλυκό και όμορφο αλλά… ο πρίγκιπας την έκανε να παραμιλάει. Βέβαια το διπλό της ταμπλό το κράτησε για κάμποσο και τελικά το
γραφτό της ήταν το πριγκιπόπουλο. Και σας ρωτώ ,άμα του έλεγε : "'Όχι δεν χορεύουμε φίλε. Είμαι αρραβωνιασμένη ." Τώρα εμείς τι θα κάναμε;
Η staxtopouta σου δίνει το ελεύθερο να το ζήσεις. Μπορείς για ένα διάστημα να είσαι με δύο άνδρες άνετα αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να....
 ξέρεις για να μην πας ξυπόλητη στα αγκάθια. Βασικός κανόνας: Δύο άνδρες = Διπλοί μπελάδες. Διπλή επεξεργασία δεδομένων για σ'ενα.Τι να κάνεις; Πως να τους χειριστείς; Θα σε πάρουν χαμπάρι; Αυτό το δίλημμα για το ποιον θα διαλέξεις θα σε κάνει να ξενυχτάς. Η Staxtopouta είναι εδώ να σου πει τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να την "παλέψεις".

8.Ανάλυσε το χαρακτήρα τους

Διάλεξε αυτόν που είναι ειλικρινής, επικοινωνιακός, άξιος εμπιστοσύνης. Τα αντίθετα μπορεί να έλκονται. Αν όμως διαλέξεις αυτόν με τον οποίο δεν ταιριάζεις, θα βρεθείς να παλεύεις με τις διαφορές που σας χωρίζουν, καθημερινά. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, πρέπει να συγκρίνεις με καθέναν από τους δύο υποψήφιους: τις αντιλήψεις, την σεξουαλικότητα, την ικανότητα διαχείρισης των χρημάτων, τις καλές ή κακές συνήθειες αλλά και τις αξίες που μπορεί να σας δένουν ή να σας χωρίζουν. Τα παραπάνω ζητήματα είναι πολύ σημαντικό, γεγονός που μπορεί να μην σου λέει κάτι τώρα που είσαι μες στον έρωτα αλλά αργότερα οι διαφορές στην κοσμοθεωρία θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αν αυτός π.χ. γουστάρει τρελά το ποδόσφαιρο και είναι τρελαμένος κάφρος και εσύ πιστεύεις ότι το ποδόσφαιρο είναι το" όποιο των λαών" τότε, καλύτερα να σφυρίξεις τη λήξη στο ματσάκι. Αν πάλι,αυτός είναι Ματατζής και εσύ δεν έχεις αφήσει πορεία για πορεία, στο μόνο μέρος που μπορείτε να είστε μαζί και με μέλλον είναι στη Γαδά. Άρα συνοψίζω και τονίζω να ταιριάζετε στο sex και στην κοσμοθεωρία. Αν ταιριάζεις στα γενικότερα θέματα και με τους δύο, τότε πήγαινε στις λεπτομέρειες, φίλη μου. Σίγουρα κάτι θα βρεις που στην σπάει τρελά σε έναν από τους δύο.

7. Σκέψου το μέλλον

Σίγουρα θα πρέπει να ζεις την κάθε στιγμή. Σε τέτοιες περιπτώσεις διλημμάτων, είναι καλό να φαντάζεσαι τη ζωή σου δίπλα στον ένα ή τον άλλον. Αλήθεια με ποιον θα άτεχνες το περίφημο για "πάντα"; Άλλωστε, είναι γνωστό πως καμία γυναίκα δεν επιλέγει τον σύντροφό της -έστω κι αν μιλάμε για μια απλή σεξουαλική βραδιά χωρίς δεσμεύσεις-αν δεν περάσει έστω και αστραπιαία η σκέψης της μακροχρόνιας δέσμευσης. Ζήτα του να σου πει πως σκέφτεται το μέλλον του αν θέλει π.χ. να φύγει με τους Γιατρούς Χωρίς σύνορα εσύ τι θα κάνεις; Αν ακούει πως η πολυκατοικία έχει παιδιά και αλλάζει τετράγωνο ενώ εσύ θέλεις οικογένεια νομίζω πως δεν είστε για μαζί. Η συζήτηση για το μέλλον της σχέσης πρέπει να γίνει σοβαρά και με τους δύο. 
Η συζήτηση αυτή είναι για μένα και η περισσότερο καθοριστική για την επιλογή σας φίλες μου.

6. σύγκριση ενδιαφερόντων

Δες ποιες είναι η αγαπημένες ασχολίες του καθενός και κατόπιν σύγκρινε τες με τις δικές σου. Παρόλο που δεν θα περνάτε όλη την ημέρα μαζί, είναι σημαντικό να υπάρχουν κάποιες ασχολίες που θα σας δέσουν σαν ζευγάρι. Αν είναι μηχανόβιος που κάνει ταξίδια συνεχώς με τη μηχανή και εσύ είσαι άτομο που ταξιδεύει με την άνεση του ,δε νομίζω ότι θα την παλέψεις μαζί με τον τύπο που της Κυριακές παίρνει τα βουνά και τα λαγκάδια μόνο και μόνο για να γράφει το κοντέρ και να σβήνει κουκκίδες από τον χάρτη. Αν πάλι εσύ είσαι των μπουζουκιών και αυτός ακούει με τον καφέ του thrash metal όσο καλό να είναι το sex η ζωή δεν θα κυλάει φίλη μου.

5. επιστροφή στο παρελθόν

 Σκέψου τις στιγμές που πέρασες με τον καθένα ξεχωριστά. Θυμήσου ποιος σε στήριξε σε κάποια επαγγελματική κρίση ή σε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Αναρρωτήσου σε ποιο πρώτο ραντεβού πέρασες καλύτερα. Σκέψου πως χτυπάει η καρδιά σου κοντά του. Αν η μια σχέση είναι πωλών ετών τότε σίγουρα ο έρωτας  έχει σβήσει αλλά μήπως κάτι άλλο υπάρχει για να σε κρατάει; 

4. ζήτα την γνώμη των άλλων

Φυσικά, δεν θα πρέπει να μιλήσεις σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι.Αν πάλι έχεις ανθρώπους αξιόλογους που σε ξέρουν αρκετά ώστε να μπορείς να εμπιστευτείς την κρίση και το ένστικτό τους άκουσέ τους αλλά μέχρι ενός σημείου.Για μένα το καλύτερο από φίλες και οικογένεια είναι ένας ψυχολόγος. Ένας καλός ψυχολόγος θα σε βγάλει από κάθε δίλημμα.Και θα σου ανάλυση και τις βαθύτερες αιτίες του προβλήματος.

3.άκου την  καρδία σου

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, οι περισσότερες επιλογές που κάνουμε στηρίζονται στην λογική και όχι στην καρδία . Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να εμπιστευτείς τα αισθήματά σου και όχι τα τυπικά χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχει ο άνθρωπος που θα έχεις δίπλα σου. Ένα καλό αυτοκίνητο, μια ώριμη ηλικία, ένα μεγάλο σπίτι, μερικά υλικά αγαθά, είναι ευπρόσδεκτα, όμως δεν σου εξασφαλίζουν την ευτυχία. Σίγουρα όμως σου λύνουν πολλά ζητήματα.  Μην κάνεις την επιλογή που θα έκανε η κοινωνία για εσένα αλλά επέλεξε με την καρδιά σου.

2.Αλήθεια γιατί έχεις αυτό το δίλημμα; 

 Αν κάποιος από τους δύο υποψήφιους ήταν ο ιδανικός θα τον είχες διαλέξει ήδη; Μπορεί να μην το σκέφτηκες, αλλά ίσως κανένας από τους δύο να μην κάνει για εσένα. Απλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Και οι δύο μαζί κάνουν τον τέλειο άνδρα. όμως κανένας μόνος του δεν σου είναι απόλυτα αρκετός. Άρα πρέπει να χωρίσεις και τους δύο και να ψάξεις κάποιον που σε καλύπτει ουσιαστικά. Δεν έχει μόνο δύο δρόμους η ζωή.

1.Επιλογή έσχατη: πέτα το μπαλάκι
Αν η προσωπική εξερεύνηση, δεν σε οδηγήσει πουθενά, απλοποιήσου την ευθύνη. Κάλεσέ τους σε ένα ωραίο καφέ (και τους δυο) και ανακοίνωσε πως δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνη ποιος από τους δύο προτιμάς. Μπορεί να σε παρατήσουν, να σε βρίσουν, ίσως και να σε χαστουκίσουν. Αλλά αν ένας απ' τους δύο -ή και οι δύο- σε θέλει πραγματικά θα σε διεκδικήσει. Σε κάθε άλλη περίπτωση, πάμε γι' άλλα.

Τώρα για το αν θα σε καταλάβουν; Εξαρτάται από τι κάνεις ; Πώς το κάνεις; Και με το αν θέλουν να αντιληφθούν και αυτοί το τι τρέχει. Η πήρα της Staxtopoutas πάντως λέει πως όσο περισσότερο κρατάει αυτή η κατάσταση τόσο σε πιο επικίνδυνα νερά θα πλένετε φίλες μου. Και ναι είναι ξεφτίλα να σε πιάνουν ότι λες ψέματα ή στα πράσα και να ζεις όλα αυτά τα σκηνικά απείρου κάλλους. Αλλά και από την άλλη τα πάντα αντέχουμε και όλα ξεπαιρνιούνται. Να ξέρετε πως αν σας καταλάβουν θα αγκιστρωθούν και οι δύο πάνω σας και θα προσπαθεί ο καθένας με κάθε μέσο να σε κερδίσει από μια γυναίκα θα γίνεις εμμονή και τρόπαιο πολυπόθητο. Τότε είναι που αρχίζουν τα δύσκολα και οι μπελάδες φίλες μου. Και επειδή Σουηδία η Ελλάδα δεν νομίζω να γίνει πότε τα Τρίο δεν κρατάνε για πολύ. Στο τέλος, αφού πρώτα σε παλαβώσουν και οι δύο θα χωρίσετε της ζωές σας και πολύ φοβάμαι πως θα είναι δύσκολο να κρατήσεις έναν από τους δύο. Η staxtopouta πάντως να ξέρεις ότι άργησε λίγο να διαλέξει, μπλέχτηκε σε σκηνικά τρελά 
αλλά στο τέλος ο πρίγκιπας απέδειξε πως αυτός και μόνο αυτός θα βασιλεύει στην καρδιά της… τώρα το για πάντα δεν το λέω μην το γρουσουζεύουμε κιόλας. 





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...