Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΟΡΑΣΕ ΡΟΥΧΑ ΕΞΥΠΝΑ!! ΜΕΡΟΣ 1.




Αγόρασε ρούχα έξυπνα και με στυλ!!

Τώρα που οι καιροί δυσκολεύουν οικονομικά όλο και περισσότερο,χρήματα τα χρήματα που διαθέτουμε για ρούχα είναι σχεδόν ελάχιστα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε το στυλ μας. ΗStaxtopouta έψαξε και βρήκε οικονομικά ρούχα για σας. Δεν μένει όμως μόνο εκεί αλλά σας προτείνει και τον συνδυασμό που μπορείτε να κάνετε με οδηγό τους μεγάλους οίκους μόδας .Έτσι ώστε να κλέψετε την παράσταση! Πέμε όμως να τα δούμε....

Elie Saab

O οίκος Elie Saab ονόμασε την ανοιξιάτικη κολεξιόν του Color Shock λόγω της εναλλαγής των έντονων χρωμάτων σε μία επίδειξη που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ξεκινώντας απο το ουδέτερο nude και καταλήγωντας έπειτα απο ένα μαγευτικό ταξίδι χρωμάτων στο μπλε του ωκεανού ξετυλίχθηκε ολόκληρη η συλλογή απο κομψά φορέματα σε διάφορα μήκη ανάμεσα τους και κάποια ταγιέρ και jumsuit. Τα αξεσουάρ έπαιξαν δευτερεύοντα  ρόλο και άφησαν στα ρούχα να αναδειχθούν.


Mago 29,99

Alexi Andriotti 29,99

Zara 15,99



Lanvin

 Ο οίκος Lanvin  ξεχώρισε με την φθινοπωρινή συλλογή του παρουσιάζοντας κομμάτια με ένταση όμορφες αποχρώσεις και γραμμές που ενισχύουν το σχήμα του σώματος και δίνουν έμφαση στις καμπύλες. Χαρακτηριστικό της συλλογής είναι ο όγκος στις φούστες και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ. Το μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις όπως και τα μαλλιά.





Φόρεμα H&M
34,95


Μποτάκι Βlanco
42,99



Michael Kors

 Ο Michael Kors ξέρει πάρα πολύ καλά σε ποιους απευθύνεται και σχεδιάζει για αυτή την σεζόν ρούχα που συνδυάζουν την φινέτσα με μια ακατέργαστη δόση glam και μια μίξη από country style και κλασικά κομμάτια της πόλης.Δημιουργεί ιδιαίτερα και ζεστά πανωφόρια από γούνα και tartan υφάσματα,κομψά καθημερινά κομμάτια και glammorous φορέματα και φούστες.Πρωταγωνιστούν το tartan,τα πλεκτά,οι γούνες και τα πολυτελή υφάσματα.Βλέπουμε μαύρο-κόκκινο ,άσπρο-μαύρο,γκρι,χρυσαφί,ασημί και γήινες αποχρώσεις.Τα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα και μακιγιάζ φασικό με ελαφρώς τονισμένα χείλη και μάγουλα.





Fullah Sugash
59,90


Tally Weiji
29,95
debenhams.com
31,00

Bartuggi
40,00


Πηγή:tlife

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...