Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

CAVIAR MANICURΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ



Caviar Manicure και πώς θα το κάνεις μόνη σου;

Τα νύχια από χαβιάρι είναι ένα trend που είχαμε εντοπίσει την περσινή σεζόν στο fashion show των Cushnie et Ochs. Το συγκεκριμένο nail trend ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας του οίκου με την διάσημη nail artist, Patti Yankee και παρά το γεγονός ότι δείχνουν να είναι νύχια φτιαγμένα από χαβιάρι, στην πραγματικότητα είχαν χρησιμοποιηθεί πετρούλες και άλλα υλικά που χρησιμοποποιήθηκαν και για τα ρούχα της συλλογής αλλά και.....
βερνίκια Dashing Diva. Ακολούθησαν, λανσαρίσματα τέτοιου είδους βερνικιών όπως η Ciate. Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο σημερινό how to. Το οποίο, βεβαίως, μπορείς να το δοκιμάσεις με λευκό, μαύρο ή ροζ! 

Τι πρέπει να προσέξεις στο caviar μανικιούρ:

1. Το χρώμα του βερνικιού και οι πετρούλες που θα χρησιμοποιήσεις να είναι στον ίδιο τόνο.
2. Να μην περιμένεις να στεγνώσει το βερνίκι για να απλώσεις τις πετρούλες. Πέρασε πρώτα μια στρώση από όλα τα νύχια και μετά για κάθε δεύτερη στρώση που περνάς σε κάθε νύχι, τοποθέτησε και τις πετρούλες.
3. Το caviar manicure δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Είναι για ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν έχεις κάπου καλά να πας και σίγουρα μην πλύνεις τα πιάτα στο χέρι επιστρέφοντας σπίτι! 
4. To μανικιούρ από χαβιάρι γίνεται με ειδικό βερνίκι το οποίο θα βρεις σε καταστήματα με προϊόντα περιποίησης άκρων. 

Λίμαρε τα νύχια σου στο μήκος και το σχήμα που θες. Καλό θα ήταν να μην είναι πολύ μακριά γιατί το caviar manicure δείχνει πιο ωραίο σε κοντά και περιποιημένα νύχια. 


Πέρασε όλα τα νύχια σου με τη βάση.


Πέρασε το βερνίκι. Αφού τελειώσεις με όλα τα νύχια επανάλαβε την διαδικασία σε κάθε νύχι. 
 



Αφού περάσεις την δεύτερη στρώση και χωρίς να έχει στεγνώσει το βερνίκι ρίξε πάνω του τις πέρλες (αρκετή ποσότητα ώστε να καλύψει όλο το νύχι). 



 Πίεσε με το δάχτυλό σου ελαφρώς το νύχι στο οποίο έριξες τις πέρλες ώστε να κολλήσουν σωστά.


Κάνε την ίδια διαδικασία σε κάθε νύχι ή μόνο στον παράμεσο. Σκοπός είναι να μην στεγνώσει το βερνίκι πριν ρίξεις τις πέρλες ώστε να κολλήσουν πάνω. Καλή επιτυχία!



H staxtopouta τονίζει πριν να αγοράσετε το σετ των προϊόντων αν δεν κάντε έρευνα στο διαδίκτυο για καλύτερη τιμή !



Πηγή:Tlife

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...