Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ






Μάσκα προσώπου ενάντια στη λιπαρότητα και τα σπυράκια


Πολλές γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ταλαιπωρούνται από την λιπαρότητα και τα σπυράκια.  Θυμάμαι ότι στην εφηβεία έκανα πολλά χρόνια θεραπείες σε δερματολόγους -η νονά νεράιδα ακόμα δεν είχε κάνει την εμφάνιση της στη ζωή μου-. Τα σπυράκια, φίλες μου, συνήθως δημιουργούνται κυρίως από την λιπαρότητα του δέρματος αλλά επιμολύνονται από το περιβάλλον και τα χέρια μας.  Μια φυσική συνταγή που έπεσε χέρια μου εδώ και μερικά χρόνια με βοήθησε πολύ και έτσι αποφάσισα να σας την  μοιραστώ μαζί σας φίλες μου. Τα βασικά συστατικά της είναι μαγειρική σόδα και χυμός από λεμόνι. Με αυτά τα δύο συστατικά μπορείτε να....
φτιάξετε μια θαυματουργή μάσκα που θα σας δώσει λύση στο πρόβλημα της λιπαρότητας.


Θα χρειαστείτε:

- μία κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
- χυμό από μισό λεμόνι



Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε σε ένα μπολ τη σόδα και σιγά, σιγά προσθέστε τον χυμό λεμονιού. Μην ανησυχήσετε αν δείτε το μείγμα να αφρίζει και να φουσκώνει, κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό και οφείλεται στην αντίδραση των δύο συστατικών. Έπειτα προσθέσετε και το χυμό λεμονιού ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες. Αν είναι πολύ αραιό προσθέστε λίγη ακόμα σόδα ή αν είναι πολύ σφιχτό λίγο παραπάνω λεμόνι μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε με τα δάχτυλά σας το μείγμα και απλώστε το στο πρόσωπο σας κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύνεται με χλιαρό νερό. Μην ανησυχείτε αν νιώσετε το δέρμα σας να σας τραβάει λίγο, καθώς αυτό οφείλεται στη σόδα που στεγνώνει τους πόρους. Απλά μόλις τελειώσετε την μάσκα, βάλτε μια πολύ ενυδατική κρέμα ή μια μάσκα ενυδάτωσης.
Σύντομα θα διαπιστώσετε πως το δέρμα σας θα είναι αναζωογονημένο, καθαρό, λαμπερό, τα σπυράκια θα έχουν μειωθεί δραστικά και η λιπαρότητα θα έχει περιοριστεί στο ελάχιστο.

Καλή επιτυχία φίλες μου!

Staxtopouta




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...