Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

BHMA -BHMA H ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΗ MESSY PONYTAIL (VIDEO)


Βήμα -βήμα η πιο γρήγορη και μοδάτη  messy ponytail (Video)

Τα μαλλιά σου δεν έχουν την φρεσκάδα της πρώτης μέρας που τα έλουσες; Μήπως δεν έχουν όγκο;  Τι λες για μια υπέροχη  messy κοτσίδα; Σκέφτεσαι  συνηθισμένο !! 


Και όμως σας έχω ένα πανεύκολο χτένισμα που το κάνεις μέσα σε πέντε λεπτά  και έχει την τσαχπινιά του. Το θετικότερο δε δίνει όγκο και δεν χάνεις μάκρος από το μαλλί σας!Θα χρειαστείς φουρκέτες μια χτένα ιδική για "ξάσιμο" και μια λακ. 

Πάμε να δούμε τα βήματα αλλά και το Video που για να πετύχετε το must χτένισμα αυτού του χειμώνα.


1.Xώρισε με τρεις κάθετες τομές τα μαλλιά σου. Έτσι θα έχετε ένα τμήμα στα αριστερά, ένα δεξιά και ένα κάτω από τη μέση .

2.Βάλτε τα δύο τουφάκια που είναι κοντά στο πρόσωπό σας πάνω από τους ώμους σας, καθώς θα πρέπει να εργάζονται με το μεσαίο τμήμα.  

3.Με μια χτενούλα ειδική για "ξάσιμο" δίνεις όγκο στα μαλλιά σου.Πάρτε αυτό το τμήμα που έχετε δουλέψει με την ειδική χτένα και τυλίγοντας  γύρω από το δείκτη του χεριού σας ως οδηγό δώστε κίνηση και όγκο  στο βασικό μεσαίο σας πιάσιμο. Καρφώστε το στρίψιμο στη θέση του χρησιμοποιώντας μια φουρκέτα.


4.Πάρτε αριστερό τουφάκι και το περιστρέφετε τον ίδιο τρόπο που ακριβώς δίπλα από το κεντρικό σας στερεωμένο τουφάκι.

5.Πάρτε το δεξί τουφάκι και περνώντας το ελαφρώς στριμμένο  πάνω από τα στερεωμένα τουφάκια έτσι ώστε να καλύψει τα δύο άλλα πιασήματα αλλά και να δώσει όγκο στο πιάσημό σας.


Χρήσιμες συμβουλές:  Βάλτε λακ και δώστε όγκο στα μαλλιά σας με την ιδική χτένα  ώστε να έχετε ένα messy hair στυλ με όγκο. 




Και μερικές ακόμα ιδέες  για  λατρεμένες messy ponytail











Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...