Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΟ LOOK TOY ΡΕΒΕΓΙΟΝ; VIDEO SOS ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!


Εσύ ακόμα να αποφασίσεις το Look του ρεβεγιόν ; Video sos που θα σε σώσει. 

Δεν ξέρεις πως να κάνεις τα μαλλιά σου; Πώς θα βάψεις χείλια και μάτια; Θέλεις μια ρετρό απόχρωση στο στιλ σου. Δεν ξέρεις ακόμα τι θα κάνεις και πως; Η Staxtopouta σου έχει την πιο τέλεια πρόταση για ολοκληρωμένο look που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.Η υπέροχη makeup artist Diane Kendal της MAC δημιούργησε ένα makeup look ιδανικό για μια ξεχωριστή βραδιά.

Έτοιμες φίλες μου για να πάρουμε ιδέες και tips που θα μας σώσουν. Το Video όμως θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε το πιο παραμυθένιο στιλ αυτής της χρόνιας!




Η υπέροχη makeup artist Diane Kendal της  MAC δημιούργησε ένα makeup look ιδανικό για μια ξεχωριστή βραδιά. Βάση καθαρή, με το Sunday Riley που ζωντανεύει με έντονο  περίγραμμα : έντονα ζυγωματικά γλυπτά MAC Shape Powder Blush inTaupe,  ρουζ για τα μήλα και ασήμι στα υψηλότερα επίπεδα των παρειών  MAC Pigment Golden Lemon  και MAC Shape Powder Blush in Taupe. 

Τα χείλη κλέβουν την παράσταση, και γίνονται επικίνδυνα! Η μίξη είναι η λέξι κλειδί για τα χείλια που σκοτώνουν, Αρχικά η Diane με MAC Lip Pencil in Cherry κάνει το περίγραμμα,  στη συνέχεια γεμίζει με μολύβι χειλιών Vino που δίνει ένα σκούρο κόκκινο στο χρώμα του κρασιού, έπειτα το κραγιόν Mineralize Rich Lipstick in Lady at Play της MAC, μια νέον ροζ πινελιά στο κέντρο των χειλιών και τέλος όλα  τα χρώματα ζωντανεύουν και ενώνονται περνώντας με ένα πινελάκι σε όλο το μήκος το κραγιόν Pro Process Magenta Lipmix της MAC.

Στα μάτια χρυσή σκιά, eyeliner και μάσκαρα τα έντονα φρύδια είναι αυτά που κάνουν την διαφορά. Τονίστε τα με μολύβι στην απόχρωση των φρυδιών σας και ένα τόνο πιο σκούρο. Τα μαλλιά σηκωμένα ψήλα με πλεξούδα και ένας κυματισμός στο πλάι που σε πάει σε άλλες επόχες 

Οι καιροί σίγουρα δεν μας επιτρέπουν να αγοράσουμε όλα αυτά τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Diane αλλά σίγουρα κάποια χρώματα στις αποχρώσεις του κόκκινου, μπορντό και ροζ, όλο και μας βρίσκονται. Όσο για eyeliner και χρυσή σκιά τα λόγια περισσεύουν. Αυτό που πρέπει να κρατήσετε φίλες μου είναι το μυστικό της ειδικού. Η μίξη είναι που κάνει την διαφορά, την ένταση και τη ζωντάνια στα χείλη.












Δείτε επίσης: Must σχέδια με πλεξούδες για στιλ που θα ξεχωρίζει!
Κοτσίδες Μessy για άψογο στιλ!
Φιογκάκια στα νύχια μια νέα τάση που θα λατρεύσεις! 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...