Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

CAT EYE : TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ LOOK ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΗΜΑ ΜΑΤΙΩΝ


How to: cat-eye makeup ανάλογα με το σχήμα των ματιών

Το γατίσιο βλέμμα της Brigitte Bardot είναι το πιο σωστό Look όλων των εποχών όμως δεν παει σε όλα τα μάτια .Το σχήμα των ματιών  είναι αυτό που κάθε γυναίκα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν της ώστε να πετύχει το σωστό cat-eye που θα την κολακεύσει.  Εσύ τι σχήμα ματιών έχεις;




Πάμε να δούμε τα tips που θα σας κάνουν να  σχεδιάστε το σωστά τα cat-eye ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας…

Τα αμυγδαλωτά μάτια της Rihhanna.



Αν η φύση σας προίκισε με αμυγδαλωτά μάτια, δε θα δυσκολευτείτε πολύ να κάνετε τα μάτια σας γατίσια. Περιγράψτε τα μάτια σας με μια λεπτή γραμμή eyeliner και προεκτείνετε τη γραμμή- λεπταίνοντας την- προς τα έξω και πάνω γραμμή . Ένα ζευγάρι βλεφαρίδες θα κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα αντί για μαύρο, χρησιμοποιήστε χρωματιστά (αλλά πάντα σκούρα) eyeliner. Το Cat's eye make up κολακεύει όλα τα μάτια και αγαπήθηκε από τις απόλυτες ντίβες Marylin Monroe, Brigitte Bardot και Sophia Loren. Σήμερα επιστρέφει με ρετρό ή πιο μοντέρνα διάθεση για να δώσει σε όλες τις γυναίκες μια αύρα Hollywood.


Τα στρογγυλά μάτια της Penelope Cruz



Αν τα μάτια σας έχουν στρογγυλό σχήμα όπως αυτά της Penelope, θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερο μήκος στα μάτια. Προεκτείνετε τη γραμμή του eyeliner ακόμη περισσότερο και φροντίστε η γραμμή σας να είναι πολύ λεπτή στο κέντρο (ώστε να μην προσθέσετε επιπλέον ύψος στα μάτια)και να πλαταίνει προς τα έξω. Για λιγότερο ρετρό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε μολύβι στο κάτω βλέφαρο και σβήστε τη γραμμή με ένα λεπτό πινέλο ή μπατονέτα. Φροντίστε να ενώσετε τις 2 γραμμές με ανοδική φορά. Αποφύγετε τις ολόκληρες βλεφαρίδες και προτιμήστε τουφάκια ή μισές τρέσες για να δώσετε έμφαση στο τελείωμα του ματιού.


Τα γατίσια μάτια της Scarlett Johansson



Τα γατίσια μάτια της Scarlett Johansson προφανώς δε χρειάζονται πολλή μαεστρία για να δείξουν ακόμη πιο γατίσια! Αν έχετε αυτό το σχήμα είστε από τις τυχέρες. Ακολουθήστε το φυσικό περίγραμμα των ματιών και προεκτείνετε το eyeliner προς τα έξω. Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε βλεφαρίδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετή μαύρη μάσκαρα. Για πιο trendy look χρησιμοποιήστε χρωματιστά eyeliner της αρεσκείας σας.

Τα μελαγχολικά μάτια της Anne Hathaway



Αν τα μάτια σας είναι καθοδικά θα δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω να πετύχετε το Cat Eye look γιατί ο έξω κανθός του ματιού σας βρίσκεται χαμηλότερα από τον έσω κανθό. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει εκτός από eyeliner να χρησιμοποιήσετε και μια σκουρόχρωμη ματ σκιά για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι η γραμμή (εσοχή)που χωρίζει το κινητό από το ακίνητο βλέφαρο έχει ανοδική τάση. Αν έχετε καθοδικά μάτια χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε μισές βλεφαρίδες (που τοποθετούνται στο τελείωμα του ματιού) και αποφύγετε να περιγράψετε το κάτω βλέφαρο.


Πηγή:.marieclaire.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...