Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΔΑ; ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΚΑΡΔΙΕΣ!!


Θέλεις να ακολουθήσεις την μόδα; Φτιάξε μόνη σου ένα τέλειο πουλόβερ με καρδιές!


Η μόνη αλήθεια είναι πως οι καιροί είναι δύσκολοι και τα οικονομικά όλων ακόμη δυσκολότερα.Το κάποτε αγαπημένο μας χόμπι που άκουγε στο όνομα ... shopping, έχει πάψει πλέον να μας απασχολεί.Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να ανανεώσετε τα παλιά σας ρούχα, κάνοντάς τα σαν καινούρια;Ψάξτε στα βαθύ της ντουλάπας σας και ξεθάψτε ρούχα που πλέον έχετε βαρεθεί, που έχουν φθαρεί αρκετά σε σημεία ή που έχουν φύγει πολύ απ' τη μόδα.

Ράψτε πάνω του μορφές από ζωάκια, καρδιές, μπαλώματα, ακόμα και τα αρχικά σας και κάντε μοναδικά, ξεχωριστά και αγαπημένα κομμάτια γκαρνταρόμπας!Αν έχετε ένα μονόχρωμο, μάλλινο πουλόβερ, αγοράστε ένα μεγάλο κομμάτι κοτλέ ύφασμα σε χρώμα αντίθετο με αυτό του ρούχου.  Ζωγραφίστε το σχέδιο που θέλετε: Μια καρδιά κόψτε το προσεχτικά με ένα ψαλίδι. Έπειτα ράψτε το κοτλέ ή άλλο ύφασμα  στο πουλόβερ σας. Πάμε όμως να δούμε λεπτομέριες... 

Τα βήματα είναι απλά...

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ύφασμα στο χρώμα που θέλεις να είναι οι καρδιές σου και λίγο χαρτί για να σχεδιάσεις τις καρδιές σου.

1. Ξεκίνα ζωγραφίζοντας στο χαρτί σου μία καρδιά στο μέγεθος που θέλεις. Κόψ’την γύρω γύρω και βαλ’την πάνω στο πουλόβερ σου για να δεις αν σου αρέσει το μέγεθός της. Προσάρμοσέ την ανάλογα με τα γούστα σου.



2. Έπειτα βάλε την χάρτινη καρδιά πάνω στο ύφασμά σου και κόψ’το γύρω γύρω έτσι ώστε να σχηματιστεί και σε αυτό η ίδια καρδιά (καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ύφασμα σε πολυέστερ καθώς είναι λίγο ελαστικό και δεν μαζεύει).




3. Ράψε την καρδιά σου στο πουλόβερ κάνοντας ζιγκ ζαγκ (αν δεν ξέρεις να το ράψεις εσύ, η μαμά σου σίγουρα ξέρει!).



Είναι πανέτοιμο για φόρεμα και μπορείς να το βγάλεις ανά πάσα στιγμή αν το βαρεθείς!

Παίξτε με τα υφάσματα και τις υφές τις αντιθέσεις . 

Με μια καρδιά μπορείς να κάνεις τσεπούλες ακόμα και να κρύψεις τα τριμμένα σου μανίκια από την αγαπημένη σου μπλούζα που τελικά έπαθα από το βάλε βγάλε!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...